|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 6:49 am
Jukatan ZebraDeath arrow debiutuję w Fabryce Słów. *słabnie* heart heart heart Zeber, dopiero przeczytałam ;w; jestem z Ciebie niemożebnie dumna, puci puciiii ^w^ konkurts wygralas? do antologii tekst? czy podpisali ci na ksiazke? debiut może będę miała.... może, może, może... aaaa, słabnę xp Jukatan ah, zeby powiedziec, co mnie cieszy... wychaczylam super sukienke dla Anuski Jaka świetna kiecucha heart sama bym chciała w takiej chodzić heart 3 heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 6:55 am
ILikeGreenChickenLegs Owiec kasmizar mi wierszyk napisze 4laugh o tobie? a ja mam słuchawki! niooo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 6:57 am
harab serapel jednak nie bede jeszcze ojcem xD phew to teraz czekamy do 7 na moj werdykt mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 6:58 am
Owiec ILikeGreenChickenLegs Owiec kasmizar mi wierszyk napisze 4laugh o tobie? a ja mam słuchawki! niooo xd to takie suotkie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 7:16 am
pani psychol Owiec ILikeGreenChickenLegs Owiec kasmizar mi wierszyk napisze 4laugh o tobie? a ja mam słuchawki! niooo xd to takie suotkie!baaaa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 7:38 am
tez bym chciala taka sukienusie dla siebie, chociaz za grubiutka jestem i bym smiesznie wygladala xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 7:47 am
Jukatan tez bym chciala taka sukienusie dla siebie, chociaz za grubiutka jestem i bym smiesznie wygladala xp uzywaj slowa rozkosznie whee poprawi ci to samopoczucie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 8:14 am
Owiec Jukatan tez bym chciala taka sukienusie dla siebie, chociaz za grubiutka jestem i bym smiesznie wygladala xp uzywaj slowa rozkosznie whee poprawi ci to samopoczucie xp popieram 3nodding a poza tym masz boskie cycki Juka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 8:48 am
ZebraDeath Owiec Jukatan tez bym chciala taka sukienusie dla siebie, chociaz za grubiutka jestem i bym smiesznie wygladala xp uzywaj slowa rozkosznie whee poprawi ci to samopoczucie xp popieram 3nodding a poza tym masz boskie cycki Juka! no ba, ze mam boskie *Juka powstrzymuje sie od nieladnego i brzydkiego komentarza* ale nie tylko cycki zdobia kobiete mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 2:03 pm
Jukatan ZebraDeath Owiec Jukatan tez bym chciala taka sukienusie dla siebie, chociaz za grubiutka jestem i bym smiesznie wygladala xp uzywaj slowa rozkosznie whee poprawi ci to samopoczucie xp popieram 3nodding a poza tym masz boskie cycki Juka! no ba, ze mam boskie *Juka powstrzymuje sie od nieladnego i brzydkiego komentarza* ale nie tylko cycki zdobia kobiete mrgreen łot, tiz prawda... najwazniejsza jest osoboswosc, bo jak osobowosc do pupy to i uroda na **uj sie zda.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 2:40 pm
Owiec Jukatan ZebraDeath Owiec Jukatan tez bym chciala taka sukienusie dla siebie, chociaz za grubiutka jestem i bym smiesznie wygladala xp uzywaj slowa rozkosznie whee poprawi ci to samopoczucie xp popieram 3nodding a poza tym masz boskie cycki Juka! no ba, ze mam boskie *Juka powstrzymuje sie od nieladnego i brzydkiego komentarza* ale nie tylko cycki zdobia kobiete mrgreen łot, tiz prawda... najwazniejsza jest osoboswosc, bo jak osobowosc do pupy to i uroda na **uj sie zda. Dobrze by było jakby tą tezę poparł też jakiś osobnik płci odmiennej-popieram 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 3:53 pm
Owiec harab serapel jednak nie bede jeszcze ojcem xD phew to teraz czekamy do 7 na moj werdykt mrgreen pirate to ty tez? masz tzw okres niepewnosci? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 1:53 am
Owiec łot, tiz prawda... najwazniejsza jest osoboswosc, bo jak osobowosc do pupy to i uroda na **uj sie zda. ee tam, moze zostac modelka, miss swiata, ladnie moze krecic dupcia, tez sie wzniesie na wyzyny mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 2:37 am
Jukatan Owiec łot, tiz prawda... najwazniejsza jest osoboswosc, bo jak osobowosc do pupy to i uroda na **uj sie zda. ee tam, moze zostac modelka, miss swiata, ladnie moze krecic dupcia, tez sie wzniesie na wyzyny mrgreen ja chyba mam to szczęście, że z zakompleksionego kujona stałam się ładnym kujonem rofl potwierdzenie znalazłam w spodniach kolegów na sylwku... bez dzikich imaginacji, wystarczyło popatrzeć! rofl i z tego też jestem dumna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 3:52 am
harab serapel Owiec harab serapel jednak nie bede jeszcze ojcem xD phew to teraz czekamy do 7 na moj werdykt mrgreen pirate to ty tez? masz tzw okres niepewnosci? xD no jak by to powiedziec... em... no wlasciwie to tak. mrgreen tylko u mnie jeszcze dochodza do tego problemy poboczne, a mianowicie ustalenie ojcostwa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|