|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 10:10 am
Faktycznie szkoda, ze sierotki znikna po zakonczeniu eventu sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 10:11 am
Zimtca Faktycznie szkoda, ze sierotki znikna po zakonczeniu eventu sad ja bym se zachowala tego blond slodziaczka, gdybym mogla...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 10:14 am
Jukatan Zimtca Faktycznie szkoda, ze sierotki znikna po zakonczeniu eventu sad ja bym se zachowala tego blond slodziaczka, gdybym mogla... jest taki kochany whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 10:19 am
ZebraDeath Jukatan Zimtca Faktycznie szkoda, ze sierotki znikna po zakonczeniu eventu sad ja bym se zachowala tego blond slodziaczka, gdybym mogla... jest taki kochany whee whee no *w* uroczy na rowni z tym w pudle XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 10:20 am
Zimtca Faktycznie szkoda, ze sierotki znikna po zakonczeniu eventu sad Może za rok powrócą whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 11:05 am
zbytek optymizmu... ale tak się zastanawiam, czy nie dałoby się tak odkarmić malucha i potem nie oddać go do sierocińca aż do końca eventu? Może by nie zniknął? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 11:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 11:25 am
Daedhel zbytek optymizmu... ale tak się zastanawiam, czy nie dałoby się tak odkarmić malucha i potem nie oddać go do sierocińca aż do końca eventu? Może by nie zniknął? whee ty... a może by się dało?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 11:34 am
ZebraDeath Daedhel zbytek optymizmu... ale tak się zastanawiam, czy nie dałoby się tak odkarmić malucha i potem nie oddać go do sierocińca aż do końca eventu? Może by nie zniknął? whee ty... a może by się dało? warto spróbować. Małe szanse... ale warto! 3nodding Kto jest Twoim faworytem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 12:19 pm
Jeden dzieciak mi powiedział, że nie może zasnąć, bo ciągle przypominają mu się takie dziwne literki i podał wzór eteru dietylowego xd To jest chyba jakaś sierotka stworzona specjalnie dla wilkusa rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 12:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 12:27 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 12:34 pm
mój faworyt to ten blondasek uroczy, awww whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 12:46 pm
a mnie jest tak strasznie zal tego dzieciaczka..

|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 12:49 pm
Kyoko Suomi a mnie jest tak strasznie zal tego dzieciaczka..

no, a na początku wyglądał tak czadersko. Co to za blondasek, o którym mówicie? Chyba go jeszcze nie miałam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|