|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 1:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 3:24 pm
Propo psa na smyczy, który nie dostał jesc przez kilka godzin - czemu nikt sie o to nie pyszy na prawie każdym gospodarstwie rolnym? Mój pies nie jest do niczego przywiązany, ale ma michę napełnianą raz nawet na dłużej niz kilkanaście godzin, bo psa sie akrmi raz dziennie, co nie? czemu nikogo nie oburza, ze ziwerze zostało potraktowane jak przedmiot, tylko omg, ten niedobry i zly pan uwiązal pieska i nie dał mu jes. No rany, ludzie... pani psychol zmora13 Z igły widły, z igły widły rolleyes Ludzie chca z toba pogadac a ty jakąs kitke i gochy odwalasz. Uważasz, że to kłotnia? Podejmij wyzwanie i wsio, co jest złego w wyrażaniu siebie? Nie chce ci się podyskutowac? Ok, to nawiej, jak se tam wolisz rolleyes Cziken: veganie, oł maj gad, to jest cięzkie do obczajenia. Albo jedzenie wszystkiego, byleby było surowe. Albo zywienie się tylko sokami. Ja się zapychyam i tym, i tym, mięsko i roslinki. Poza tym - rosliny tez są zywe. Zabijanie ich nie jest okrutne? Nie poruszają się, nie wydaja dzwięków, po prostu sobie rosna, to już są gorsze jako istoty zywe, tak? Mi to tam zalatuje na hipokryzję Iiii, propo roślinek - mnie to tam zawsze zastanawiało, co oni myslą o roślinach mięsożernych rofl faaaajnie.
nie martw się. nie mam problemów z wyrażaniem siebie. wolę to robić w gronie znajomych. w prawdziwym życiu.
i uj. odpisałam. a miałam tego nie robić.Lekcewazysz mnie i uważasz za niegodną rozmowy tylko dlatego, że toczyła by sie ona za posrednictwem internetu? który chcesz czy nie, jest częscią prawdziwego zycia. W koncu ja i kazda osoba na koncu sowjego kabla jest prawdziwa, ne? Matriksie jeden... Poza tym przedtem napisałas, ze na pm'ach mozesz pogadac, ale, hipokrytko, w jaki sposób to jest prawdziwsze niz pisanie na forum gdzie kazdy czlowiek moze sie dołaczyc do dyskusji?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 12:57 am
Yajo Propo psa na smyczy, który nie dostał jesc przez kilka godzin - czemu nikt sie o to nie pyszy na prawie każdym gospodarstwie rolnym? Mój pies nie jest do niczego przywiązany, ale ma michę napełnianą raz nawet na dłużej niz kilkanaście godzin, bo psa sie akrmi raz dziennie, co nie? czemu nikogo nie oburza, ze ziwerze zostało potraktowane jak przedmiot, tylko omg, ten niedobry i zly pan uwiązal pieska i nie dał mu jes. No rany, ludzie... pani psychol zmora13 Z igły widły, z igły widły rolleyes Ludzie chca z toba pogadac a ty jakąs kitke i gochy odwalasz. Uważasz, że to kłotnia? Podejmij wyzwanie i wsio, co jest złego w wyrażaniu siebie? Nie chce ci się podyskutowac? Ok, to nawiej, jak se tam wolisz rolleyes Cziken: veganie, oł maj gad, to jest cięzkie do obczajenia. Albo jedzenie wszystkiego, byleby było surowe. Albo zywienie się tylko sokami. Ja się zapychyam i tym, i tym, mięsko i roslinki. Poza tym - rosliny tez są zywe. Zabijanie ich nie jest okrutne? Nie poruszają się, nie wydaja dzwięków, po prostu sobie rosna, to już są gorsze jako istoty zywe, tak? Mi to tam zalatuje na hipokryzję Iiii, propo roślinek - mnie to tam zawsze zastanawiało, co oni myslą o roślinach mięsożernych rofl faaaajnie.
nie martw się. nie mam problemów z wyrażaniem siebie. wolę to robić w gronie znajomych. w prawdziwym życiu.
i uj. odpisałam. a miałam tego nie robić.Lekcewazysz mnie i uważasz za niegodną rozmowy tylko dlatego, że toczyła by sie ona za posrednictwem internetu? który chcesz czy nie, jest częscią prawdziwego zycia. W koncu ja i kazda osoba na koncu sowjego kabla jest prawdziwa, ne? Matriksie jeden... Poza tym przedtem napisałas, ze na pm'ach mozesz pogadac, ale, hipokrytko, w jaki sposób to jest prawdziwsze niz pisanie na forum gdzie kazdy czlowiek moze sie dołaczyc do dyskusji?  yhym. ślę promyki gorące niczym brazylijskie słońce cheese_whine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 1:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 1:02 am
tez glodnam crying a kasmizar w pracy do 12 musi siedziec sweatdrop łeheeeeeeeee.. jeszcze 2h do jedzenia crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 1:05 am
ja miałam się teraz ograniczać nieco, ale za każdym razem jak wejdę na ten temat to robię się taka głodna... stressed sweatdrop
dobra. cienka dupa jestem. idę i zjem te czekoladę co leży w barku i już od tygodnia woła "zjedz mnie!" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|