|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 10:38 am
Silvery the Alchemist ...po mnie to nawet widac jak bardzo mi sie apdejt podoba XD a najlepsze ze tak mi sie spieszylo do uszek, ze kupilam je polowe drozej niz moglam [na markecie] razz I znowu zero kasy... Coz, do nastepnego apdejta XDDD hahahhahaha *pusty śmiech*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 10:41 am
ILikeGreenChickenLegs Silvery the Alchemist ...po mnie to nawet widac jak bardzo mi sie apdejt podoba XD a najlepsze ze tak mi sie spieszylo do uszek, ze kupilam je polowe drozej niz moglam [na markecie] razz I znowu zero kasy... Coz, do nastepnego apdejta XDDD hahahhahaha *pusty śmiech*bo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 10:44 am
Silvery the Alchemist ILikeGreenChickenLegs Silvery the Alchemist ...po mnie to nawet widac jak bardzo mi sie apdejt podoba XD a najlepsze ze tak mi sie spieszylo do uszek, ze kupilam je polowe drozej niz moglam [na markecie] razz I znowu zero kasy... Coz, do nastepnego apdejta XDDD hahahhahaha *pusty śmiech*bo? żem dostał 3/4 z chemii mają c prawowite 6, 5 i 5-.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 10:46 am
O_o A co to ma do Swiat...? Ze kiepski prezent...? A takie "dziwne i niespodziewane" wyroki jesli chodzi o edukacje to znam. Oj, znam bardzo dobrze... *klepie wspolczujaco po ramieniu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 10:48 am
Silvery the Alchemist O_o A co to ma do Swiat...? Ze kiepski prezent...? A takie "dziwne i niespodziewane" wyroki jesli chodzi o edukacje to znam. Oj, znam bardzo dobrze... *klepie wspolczujaco po ramieniu* 4laugh *klepu, klep*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 4:39 pm
Kolejny evo item zostal w nas cisniety przez staff gaii ;] ksiezyc hermesa, wg tego co pisza to ma byc najbardziej wyjechany item na gaii .... hmmmm no dobra xD
do tego pora ice i faust ewoluowaly! (btw lol mam jedna faustowa butle a wyglada jakbym mial dwie! xD)
Wiecie co naprawde wydaje mi sie ze cos grubego sie do nas zbliza! Mozliwe ze wkoncu Battle? Staff chce zebysmy mieli jak najmniej goldow i pieniedzy na kontach przed koncem roku, zebysmy nie mieli na to co nadejdzie (np zebysmy musieli zdobywac fajne itemy dostepne tylko z droppow, po przez gre w Battle) Tez macie takie uczucie? Ze wysiakaja nas jak scierke? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 6:52 pm
lol kupilem sobie ksiezyc ale jak go zakladam to znikam xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 11:53 pm
harab serapel lol kupilem sobie ksiezyc ale jak go zakladam to znikam xD takie syre przysłowie "cośtam cośtam pierdnę i znikasz"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 3:51 am
ILikeGreenChickenLegs harab serapel lol kupilem sobie ksiezyc ale jak go zakladam to znikam xD takie syre przysłowie "cośtam cośtam pierdnę i znikasz"takie przyslowie Arnoldzika S. "I'll be back" no i jestem, i wiesz co zrobil jak sie juz pojawil spowrotem ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 1:19 am
harab serapel ILikeGreenChickenLegs harab serapel lol kupilem sobie ksiezyc ale jak go zakladam to znikam xD takie syre przysłowie "cośtam cośtam pierdnę i znikasz"takie przyslowie Arnoldzika S. "I'll be back" no i jestem, i wiesz co zrobil jak sie juz pojawil spowrotem ;] nie, ale lubie białe polarne misie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 5:25 am
cos w stylu czemu bialy mis rozuszcza sie w H2O? bo jest polarny.
eh, ja toze chce ksiezyc, ale to poza moimi mozliwosciami finansowymi niestety emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 1:33 am
wilkus cos w stylu czemu bialy mis rozuszcza sie w H2O? bo jest polarny. eh, ja toze chce ksiezyc, ale to poza moimi mozliwosciami finansowymi niestety emo przesadzili z ceną. ale jeszcze pantheracorax nie ewoluuwoały. pajrajtaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 10, 2007 1:20 pm
to jedyny item ktorego nie moge rozgryzc :/ co z niego wyjdzie question question question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 14, 2007 7:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 14, 2007 7:22 am
ILikeGreenChickenLegs harab serapel lol kupilem sobie ksiezyc ale jak go zakladam to znikam xD takie syre przysłowie "cośtam cośtam pierdnę i znikasz"to szło tak: 'fikasz? no to pierdnę i znikasz!'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|