Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Kacik kinomanow i koneserow filmowych Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Vykk

PostPosted: Sun Jan 16, 2005 9:29 am

opcy
ja tam mam bzika na punkcie filmow Jean-Pierre Jeunet'a...

aa i jeszcze Las Vegas Parano Terry'ego Gilliama

no i Star Warsy

a z anime to FLCL

star warsy xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd
PostPosted: Sun Jan 16, 2005 10:00 am

Vykk
opcy

no i Star Warsy

a z anime to FLCL

star warsy xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd

Do premiery III Epizodu pozostało 123 dni! aye!

opcy

Van Gogh

PostPosted: Sun Jan 16, 2005 10:28 am

Vykk
Magdzia
wiecie ze dzisja na programie "Ale kino" bedzie leciec jakis film pt. "Zemsta kwiatow doniczkowych" lol sweatdrop
a co to sweatdrop ??nie mam tego kanalu tak czy siak ale sam tytul brzmi yyy stare prymitywnie... stare

niemartw sie ja tez nie mam tego programu i nie mam pojecia co to jest blaugh
PostPosted: Mon Jan 17, 2005 7:25 am

opcy
Vykk
opcy

no i Star Warsy

a z anime to FLCL

Do premiery III Epizodu pozostało 123 dni! aye!

juz tylko 122 xd xd xd

Vykk

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Mon Jan 17, 2005 7:33 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Mon Jan 17, 2005 7:39 am

Jaswinder
Czy ktoś m�głby mi powiedzieć, gdzie w sieci można ściągnąć anime, albo jakiekolwiek inne filmy? redface

do "wymiany plikow" to
emule .. torrent...
(ale ja jestem politycznie poprawny ) stare

opcy

racqel

PostPosted: Mon Jan 17, 2005 8:04 am

to moze ja zdryfuje troche od tematu.

Bylem kilka dni temu na CLOSER, i chociaz nie mialem zbyt wielkiej nadzieji (dobra, ok, poszedlem tylko zeby poogladac Natalie Portman,mniam!) na dobre widowisko, to zostalem mile zaskoczony. Powiem wiecej, zostalem zrownany z ziemia i wgnieciony w fotel przez to co zobaczylem. Mysle ze niedlugo film ten znajdzie sie na ekranach polskich kin, a jak juz tam bedzie, to goraco namawiam kazdego kinomana ktorego interesuje cos wiecej niz nawalanki w chinach na zafundowanie sobie tej przyjemnosci.

wiecej w nast. poscie.
PostPosted: Mon Jan 17, 2005 8:14 am

Moze zna tu ktos taki swietny stary film jak Piknik Pod wiszaca Skala??
Na serio jest niesamowity nigdy nie sadzilam ze moga mi sie takie rzeczy spodobac!!!

axiaPL

Vykk

PostPosted: Mon Jan 17, 2005 8:36 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Mon Jan 17, 2005 8:55 am

racqel
to moze ja zdryfuje troche od tematu.

Bylem kilka dni temu na CLOSER, i chociaz nie mialem zbyt wielkiej nadzieji (dobra, ok, poszedlem tylko zeby poogladac Natalie Portman,mniam!) na dobre widowisko, to zostalem mile zaskoczony. Powiem wiecej, zostalem zrownany z ziemia i wgnieciony w fotel przez to co zobaczylem. Mysle ze niedlugo film ten znajdzie sie na ekranach polskich kin, a jak juz tam bedzie, to goraco namawiam kazdego kinomana ktorego interesuje cos wiecej niz nawalanki w chinach na zafundowanie sobie tej przyjemnosci.

wiecej w nast. poscie.

dziwnie troche, cytowac samego siebie...

Jest to opowiesc o milosci od pierwszego wejrzenia, do dwoch kobiet. Niesamowita, zakrecona, pelna milosci, zdrady, oddania. Smutna, ale strasznie prawdziwa. Niesamowite dialogi i naprawde wspaniala gra aktorow. Apropos aktorow to gra tu nie byle kto; Jude Law, Julia Roberts, Mark Owen i [damdaradamdaradam!] Natali Portman! Niby obsada dobra, ale na pierwsze spojrzenie troche odrzuca, mnie tez odrzucala (nie mialem ochoty na pretty woman 2) ale na szczescie sie przemoglem i poszedlem. Aktorzy graja jak aktorzy, nie jak kukly, tu liczy sie wszystko, emocje a jak sie pokazuje emocje i robia to aktorzy swiatowej klasy to zle byc nie powinno, i nie jest. CLOSER mogliby pokazywac jako instruktaz w szkolach teatralnych. Kurcze, takiego filmu nie widzialem od dawna. Rezyser niby nieznany (Mike Nicholls - mnie kojarzyl sie tylko z mini seria z USA "Angels in America", no i moze jeszcze z "Kto sie boi Virginii Wolf" z '66 roku)), scenarzysta tez nie za bardzo. A jednak obsada zagrala, scenarzysta sie spisal a rezyser to wszystko sprawnie puscil na ekran. No i stalo sie. Kurcze, CLOSER powalilo mnie na ziemie!

UWAGA!
Film powstal na podstawie sztuki (rez. Patrick Marber, tez scen. filmu) wiec jesli kto teatru nie miluje niech z daleka trzyma sie od CLOSER.

strona oficjalna filmu:
www.sonypictures.com/movies/closer

racqel

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Mon Jan 17, 2005 9:37 am

Vykk
Jaswinder
Czy ktoś m󧦣322;by mi powiedzieć, gdzie w sieci można ściągnąć anime, albo jakiekolwiek inne filmy? redface
jesli masz zedw IP to wtedy bedziesz najlepiej mogla sciagac z emule albo edonkey a jesli masz wew.IP to wtedy lepiej skorzystac z terrenta lyb z DC++ ja osobiscie kozysztam z DC++ tam jest sporo serwerow z anime..
COO?! eek wybacz, ale znam się na kompach, nie na necie... sweatdrop
PostPosted: Mon Jan 17, 2005 9:39 am

A widział ktoś Dogmę? ( dlaczego z nieba nie spadają nadzy mężczyźni? nagie kobiety?!) xd

Ame-Lina

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Mon Jan 17, 2005 9:51 am

opcy
Jaswinder
Czy ktoś m�głby mi powiedzieć, gdzie w sieci można ściągnąć anime, albo jakiekolwiek inne filmy? redface

do "wymiany plikow" to
emule .. torrent...

ale czy można z jakiejś str bo ja nie chcę p2p
PostPosted: Mon Jan 17, 2005 10:04 am

Ame-Lina
A widział ktoś Dogmę? ( dlaczego z nieba nie spadają nadzy mężczyźni? nagie kobiety?!) xd

taa Jay i Cichy Bob rzadza!!!!
swoja droga dawno nie widzialem Szczurow z Supermarketu... tez Kevina Smith'a

opcy

opcy

PostPosted: Mon Jan 17, 2005 10:07 am

Jaswinder
opcy
Jaswinder

do "wymiany plikow" to
emule .. torrent...

ale czy można z jakiejś str bo ja nie chcę p2p

sprobuj poszukac na www.malinki.net
manga + anime + linki = malinki xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 8 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash