|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:29 am
opcy ja tam mam bzika na punkcie filmow Jean-Pierre Jeunet'a... aa i jeszcze Las Vegas Parano Terry'ego Gilliama no i Star Warsy a z anime to FLCL star warsy xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:00 am
Vykk opcy ja tam mam bzika na punkcie filmow Jean-Pierre Jeunet'a... aa i jeszcze Las Vegas Parano Terry'ego Gilliama no i Star Warsy a z anime to FLCL star warsy xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd Do premiery III Epizodu pozostało 123 dni! aye!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:28 am
Vykk Magdzia wiecie ze dzisja na programie "Ale kino" bedzie leciec jakis film pt. "Zemsta kwiatow doniczkowych" lol sweatdrop a co to sweatdrop ??nie mam tego kanalu tak czy siak ale sam tytul brzmi yyy stare prymitywnie... stare niemartw sie ja tez nie mam tego programu i nie mam pojecia co to jest blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 7:25 am
opcy Vykk opcy ja tam mam bzika na punkcie filmow Jean-Pierre Jeunet'a... aa i jeszcze Las Vegas Parano Terry'ego Gilliama no i Star Warsy a z anime to FLCL star warsy xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd Do premiery III Epizodu pozostało 123 dni! aye! juz tylko 122 xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 7:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 7:39 am
Jaswinder Czy ktoś m�głby mi powiedzieć, gdzie w sieci można ściągnąć anime, albo jakiekolwiek inne filmy? redface do "wymiany plikow" to emule .. torrent... (ale ja jestem politycznie poprawny ) stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:04 am
to moze ja zdryfuje troche od tematu.
Bylem kilka dni temu na CLOSER, i chociaz nie mialem zbyt wielkiej nadzieji (dobra, ok, poszedlem tylko zeby poogladac Natalie Portman,mniam!) na dobre widowisko, to zostalem mile zaskoczony. Powiem wiecej, zostalem zrownany z ziemia i wgnieciony w fotel przez to co zobaczylem. Mysle ze niedlugo film ten znajdzie sie na ekranach polskich kin, a jak juz tam bedzie, to goraco namawiam kazdego kinomana ktorego interesuje cos wiecej niz nawalanki w chinach na zafundowanie sobie tej przyjemnosci.
wiecej w nast. poscie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:14 am
Moze zna tu ktos taki swietny stary film jak Piknik Pod wiszaca Skala?? Na serio jest niesamowity nigdy nie sadzilam ze moga mi sie takie rzeczy spodobac!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:55 am
racqel to moze ja zdryfuje troche od tematu. Bylem kilka dni temu na CLOSER, i chociaz nie mialem zbyt wielkiej nadzieji (dobra, ok, poszedlem tylko zeby poogladac Natalie Portman,mniam!) na dobre widowisko, to zostalem mile zaskoczony. Powiem wiecej, zostalem zrownany z ziemia i wgnieciony w fotel przez to co zobaczylem. Mysle ze niedlugo film ten znajdzie sie na ekranach polskich kin, a jak juz tam bedzie, to goraco namawiam kazdego kinomana ktorego interesuje cos wiecej niz nawalanki w chinach na zafundowanie sobie tej przyjemnosci. wiecej w nast. poscie. dziwnie troche, cytowac samego siebie... Jest to opowiesc o milosci od pierwszego wejrzenia, do dwoch kobiet. Niesamowita, zakrecona, pelna milosci, zdrady, oddania. Smutna, ale strasznie prawdziwa. Niesamowite dialogi i naprawde wspaniala gra aktorow. Apropos aktorow to gra tu nie byle kto; Jude Law, Julia Roberts, Mark Owen i [damdaradamdaradam!] Natali Portman! Niby obsada dobra, ale na pierwsze spojrzenie troche odrzuca, mnie tez odrzucala (nie mialem ochoty na pretty woman 2) ale na szczescie sie przemoglem i poszedlem. Aktorzy graja jak aktorzy, nie jak kukly, tu liczy sie wszystko, emocje a jak sie pokazuje emocje i robia to aktorzy swiatowej klasy to zle byc nie powinno, i nie jest. CLOSER mogliby pokazywac jako instruktaz w szkolach teatralnych. Kurcze, takiego filmu nie widzialem od dawna. Rezyser niby nieznany (Mike Nicholls - mnie kojarzyl sie tylko z mini seria z USA "Angels in America", no i moze jeszcze z "Kto sie boi Virginii Wolf" z '66 roku)), scenarzysta tez nie za bardzo. A jednak obsada zagrala, scenarzysta sie spisal a rezyser to wszystko sprawnie puscil na ekran. No i stalo sie. Kurcze, CLOSER powalilo mnie na ziemie! UWAGA! Film powstal na podstawie sztuki (rez. Patrick Marber, tez scen. filmu) wiec jesli kto teatru nie miluje niech z daleka trzyma sie od CLOSER. strona oficjalna filmu: www.sonypictures.com/movies/closer
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 9:37 am
Vykk Jaswinder Czy ktoś m322;by mi powiedzieć, gdzie w sieci można ściągnąć anime, albo jakiekolwiek inne filmy? redface jesli masz zedw IP to wtedy bedziesz najlepiej mogla sciagac z emule albo edonkey a jesli masz wew.IP to wtedy lepiej skorzystac z terrenta lyb z DC++ ja osobiscie kozysztam z DC++ tam jest sporo serwerow z anime.. COO?! eek wybacz, ale znam się na kompach, nie na necie... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 9:39 am
A widział ktoś Dogmę? ( dlaczego z nieba nie spadają nadzy mężczyźni? nagie kobiety?!) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 9:51 am
opcy Jaswinder Czy ktoś m�głby mi powiedzieć, gdzie w sieci można ściągnąć anime, albo jakiekolwiek inne filmy? redface do "wymiany plikow" to emule .. torrent... (ale ja jestem politycznie poprawny ) stare ale czy można z jakiejś str bo ja nie chcę p2p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 10:04 am
Ame-Lina A widział ktoś Dogmę? ( dlaczego z nieba nie spadają nadzy mężczyźni? nagie kobiety?!) xd taa Jay i Cichy Bob rzadza!!!! swoja droga dawno nie widzialem Szczurow z Supermarketu... tez Kevina Smith'a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 10:07 am
Jaswinder opcy Jaswinder Czy ktoś m�głby mi powiedzieć, gdzie w sieci można ściągnąć anime, albo jakiekolwiek inne filmy? redface do "wymiany plikow" to emule .. torrent... (ale ja jestem politycznie poprawny ) stare ale czy można z jakiejś str bo ja nie chcę p2p sprobuj poszukac na www.malinki.net manga + anime + linki = malinki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|