|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 11:47 pm
Daedhel ILikeGreenChickenLegs Daedhel wicked que.en nie, ja np. po prostu nie słucham led zeppelin xp i o tym mówię! gonk Oni są właśnie Najlepsiejszym Zespołem Wszechczasów! crying heart mój tata tez tak mówi.masz przewspaniałego rodziciela! Pogratulować! mrgreen najwyraźniej go nie doceniasz. Mój Tatuś też czci Led Zeppelin. I Mamusia też. twisted mój tatuś żyje pół wieku na tym świecie. ale oprócz led zeppelin ma dużo innych płyt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 10:55 am
ILikeGreenChickenLegs Daedhel ILikeGreenChickenLegs Daedhel wicked que.en nie, ja np. po prostu nie słucham led zeppelin xp i o tym mówię! gonk Oni są właśnie Najlepsiejszym Zespołem Wszechczasów! crying heart mój tata tez tak mówi.masz przewspaniałego rodziciela! Pogratulować! mrgreen najwyraźniej go nie doceniasz. Mój Tatuś też czci Led Zeppelin. I Mamusia też. twisted mój tatuś żyje pół wieku na tym świecie. ale oprócz led zeppelin ma dużo innych płyt. jest stary.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 11:02 am
ILikeGreenChickenLegs Daedhel ILikeGreenChickenLegs Daedhel wicked que.en nie, ja np. po prostu nie słucham led zeppelin xp i o tym mówię! gonk Oni są właśnie Najlepsiejszym Zespołem Wszechczasów! crying heart mój tata tez tak mówi.masz przewspaniałego rodziciela! Pogratulować! mrgreen najwyraźniej go nie doceniasz. Mój Tatuś też czci Led Zeppelin. I Mamusia też. twisted mój tatuś żyje pół wieku na tym świecie. ale oprócz led zeppelin ma dużo innych płyt.to tak jak ja. xp ma może Deep Purple, AC/DC, Dire Straits, Pink Floyd, Soundgarden, Dream Theater, The Doors, The Rolling Stones, Ministry, Jethro Tull, Hendrixa... ? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 04, 2007 12:05 am
Daedhel ILikeGreenChickenLegs Daedhel ILikeGreenChickenLegs Daedhel wicked que.en nie, ja np. po prostu nie słucham led zeppelin xp i o tym mówię! gonk Oni są właśnie Najlepsiejszym Zespołem Wszechczasów! crying heart mój tata tez tak mówi.masz przewspaniałego rodziciela! Pogratulować! mrgreen najwyraźniej go nie doceniasz. Mój Tatuś też czci Led Zeppelin. I Mamusia też. twisted mój tatuś żyje pół wieku na tym świecie. ale oprócz led zeppelin ma dużo innych płyt.to tak jak ja. xp ma może Deep Purple, AC/DC, Dire Straits, Pink Floyd, Soundgarden, Dream Theater, The Doors, The Rolling Stones, Ministry, Jethro Tull, Hendrixa... ? whee dead can dance,      to chyba wszystko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 04, 2007 7:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 04, 2007 11:17 am
eek ja znam jakieś 20% tego... *wpada w kompleksy typu *
ale sądząc po tych 20 procentach Twój Tato preferuje mniej energetyzującą muzykę od mojej... tak mi szacunkowo wychodzi. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 04, 2007 12:03 pm
moj łojciec lubi ZZ TOP, Santane,Amstronga
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 04, 2007 12:06 pm
Gem_ma moj łojciec lubi ZZ TOP, Santane,Amstronga Dire Strais'a, Claptona, B.B. Kinga też. Babuniu! Rolling Stones'i rządzą! cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 04, 2007 12:40 pm
ZebraDeath Gem_ma moj łojciec lubi ZZ TOP, Santane,Amstronga Dire Strais'a, Claptona, B.B. Kinga też. Babuniu! Rolling Stones'i rządzą! cool no prawie... w moim zapatrywaniu na władzę w tym Wszechświecie, są oni uniżonymi poddanymi The Doors i AC/DC, wiernych wasali Led Zeppelin (czyli u mnie bez zmian). wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 3:35 am
Daedhel eek ja znam jakieś 20% tego... *wpada w kompleksy typu *
ale sądząc po tych 20 procentach Twój Tato preferuje mniej energetyzującą muzykę od mojej... tak mi szacunkowo wychodzi. domokun częśc jest mamy (abba, enya i tym podobne) swoich nie wypisałem twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 7:28 am
ILikeGreenChickenLegs Daedhel eek ja znam jakieś 20% tego... *wpada w kompleksy typu *
ale sądząc po tych 20 procentach Twój Tato preferuje mniej energetyzującą muzykę od mojej... tak mi szacunkowo wychodzi. domokun częśc jest mamy (abba, enya i tym podobne) swoich nie wypisałem twisted taaa, bo się boisz pewnie słuchasz manieczek i masz białe rękawiczki i u siebie w pokoju zamontowałeś te takie śmieszne światła...
szejm on ju, beeeejb
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 05, 2007 10:23 am
A mój tatuś oprócz queenów i tym podobnych lubuje się jeszcze w Rammsteinie, Gorillaz i The Offspring 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 06, 2007 6:45 am
wicked que.en ILikeGreenChickenLegs Daedhel eek ja znam jakieś 20% tego... *wpada w kompleksy typu *
ale sądząc po tych 20 procentach Twój Tato preferuje mniej energetyzującą muzykę od mojej... tak mi szacunkowo wychodzi. domokun częśc jest mamy (abba, enya i tym podobne) swoich nie wypisałem twisted taaa, bo się boisz pewnie słuchasz manieczek i masz białe rękawiczki i u siebie w pokoju zamontowałeś te takie śmieszne światła...
szejm on ju, beeeejb ja sluczam różnych rzeczy ale o dziwo od ciężkiego brzmienia chce mi się spać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 2:52 am
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en ILikeGreenChickenLegs Daedhel eek ja znam jakieś 20% tego... *wpada w kompleksy typu *
szejm on ju, beeeejb ja sluczam różnych rzeczy ale o dziwo od ciężkiego brzmienia chce mi się spać. od ciężkiego brzmienia mi też chce się spać. no, może niekoniecznie spać, ale nudzi mnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 1:17 am
wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en ILikeGreenChickenLegs Daedhel eek ja znam jakieś 20% tego... *wpada w kompleksy typu *
szejm on ju, beeeejb ja sluczam różnych rzeczy ale o dziwo od ciężkiego brzmienia chce mi się spać. od ciężkiego brzmienia mi też chce się spać. no, może niekoniecznie spać, ale nudzi mnie...na obozie integracyjnym byłem z mitallami w pokoju i zawsze spałem o 19.30 o 19.15 zaczynali puszczać mital
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|