|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 9:44 am
ciesz się, że rodzice nie dali ci na imię Wacław albo Alfons ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 11:06 am
ooj, alfons, haha
nie no wtedy to byłby życiowym inwalidą
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 12:10 pm
ja mam najbardziej zjechane imię z całego PPC, jestem skłonna się o to założyć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 12:20 pm
ZebraDeath ja mam najbardziej zjechane imię z całego PPC, jestem skłonna się o to założyć... to o co się zakładamy? Jestem skłonny wmówić ci nawet teraz, że masz zajebiste imię, tylko powiedz mi jaka jest nagroda xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 6:47 am
ten topik był o mnie. hm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 8:42 am
ichabot ZebraDeath ja mam najbardziej zjechane imię z całego PPC, jestem skłonna się o to założyć... to o co się zakładamy? Jestem skłonny wmówić ci nawet teraz, że masz zajebiste imię, tylko powiedz mi jaka jest nagroda xd Zebra ma wyjątkowe imię, ale nieco staroświeckie. Ja mam tak na drugie imię P: a na pierwsze regionalnie, Dorotka. Nie podoba mi się za bardzo, ale jakoś nie wiem, jakie imię wolałabym mieć zamiast mego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 27, 2007 10:53 am
Boże. Ja mam okropne imię. Zuzanna. Jak jakiś zwierzak, o!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 12:07 am
Evil123Angel Boże. Ja mam okropne imię. Zuzanna. Jak jakiś zwierzak, o! na mnie tata mówi zuza tak w żartach domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 28, 2007 12:11 am
wicked que.en Evil123Angel Boże. Ja mam okropne imię. Zuzanna. Jak jakiś zwierzak, o! na mnie tata mówi zuza tak w żartach domokun zuza mi nie wygląda na psie imię. ja na przykład świnie mą nazwałem tosia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 6:01 am
jam Kaja [jak zwierzak Yaja zreszta] z takim imieniem tylko sie powiesic... na drugie Dorota. ale z damskich imion chyba zadne mi sie tak naprawde nie podoba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 11:05 am
Ale mój zwierzaczek jest przeuroczy x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 11:54 am
Yajo Ale mój zwierzaczek jest przeuroczy x3 tak, tylko czemu pokarali mnie imieniem dla psa....? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 12:59 pm
Ja tak nie uważam... Dla mnie to imię jest raczej bezgatunkowe ninja Ale takie Polly to już cos innego rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 12:05 am
Yajo Ja tak nie uważam... Dla mnie to imię jest raczej bezgatunkowe ninja Ale takie Polly to już cos innego rofl a wyobraź sobie, że moja siostra zna dziewczynę o imieniu daisy. polkę. a ja miałem ludwikę, mirellę, marlenę, konstantego, szczepana, arona i armana w klasie i co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 3:15 am
Jukatan ichabot ZebraDeath ja mam najbardziej zjechane imię z całego PPC, jestem skłonna się o to założyć... to o co się zakładamy? Jestem skłonny wmówić ci nawet teraz, że masz zajebiste imię, tylko powiedz mi jaka jest nagroda xd Zebra ma wyjątkowe imię, ale nieco staroświeckie. Ja mam tak na drugie imię P: a na pierwsze regionalnie, Dorotka. Nie podoba mi się za bardzo, ale jakoś nie wiem, jakie imię wolałabym mieć zamiast mego. Ja pierdolę, jak ty miałaś na drugie imię?! *próbuje se przypomniec* *nie może* *wali się w głowę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|