|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 8:06 am
a coś rostszygnięcia konkursu ni ma emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 8:53 am
mam nadzieje, ze Cziken ma dobre usprawiedliwienie, bo nie mam jakos ochoty uszkadzac takiej fanej zabaweczki stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 14, 2007 5:57 am
CZIKEN!!!!! jusz czternasty!!!!
pewnie jak tu wejdzie to napisze, że zdecydować się nie mógł xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 14, 2007 3:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 4:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 6:37 am
ale fajosko mam tszecie miejsce mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 11:56 pm
wicked que.en ale fajosko mam tszecie miejsce mrgreen proszem bardzo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:46 am
Ej, zaraz, moment, czemu my mamy wysyłac trejdy? Poza tym pustego sie wysłac nie da...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:58 am
Yajo Ej, zaraz, moment, czemu my mamy wysyłac trejdy? Poza tym pustego sie wysłac nie da... jak nie da, jak się da
jakoś ja wysłałam i mam już nagrodę mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 1:11 pm
ILikeGreenChickenLegs Do avatarów zmory nie jestem przekonany.Bo się nie znasz dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 4:24 am
zmora13 ILikeGreenChickenLegs Do avatarów zmory nie jestem przekonany.Bo się nie znasz dramallama wiesz co? ponieważ daedhel się nie zgłasza, to mozesz miec to trzecie miejsce i nagrode.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 10:15 am
Jaka łacha rolleyes Wiesz, to pewnie dlatego, że normalnie to organizator sam z siebie wysyła nagrody, a nie czeka na uczestników ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 2:56 pm
ILikeGreenChickenLegs zmora13 ILikeGreenChickenLegs Do avatarów zmory nie jestem przekonany.Bo się nie znasz dramallama wiesz co? ponieważ daedhel się nie zgłasza, to mozesz miec to trzecie miejsce i nagrode.No wiesz, to ze ona się nie loguje nie znaczy, że ma ją ominąc nagroda stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 12:03 am
zmora13 ILikeGreenChickenLegs zmora13 ILikeGreenChickenLegs Do avatarów zmory nie jestem przekonany.Bo się nie znasz dramallama wiesz co? ponieważ daedhel się nie zgłasza, to mozesz miec to trzecie miejsce i nagrode.No wiesz, to ze ona się nie loguje nie znaczy, że ma ją ominąc nagroda stare jak tam chcecie. wysyłam to do niej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|