|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 9:59 am
Én se vagyok a rajzolás mestere, de ha van ihlet, akkor erőt veszek magamon. Az a gáz, hogy általában ahogy esik úgy puffan alapon rajzolok. xp Láttam itt-ott a rajzaidat és aranyosak, nem a szépség, hanem a mondanivaló és egyéniség számít. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 10:46 am
Malreni rolleyes Japánul a halál Shin. Oroszul Szmerty. (Cmeptb) Igen. gondoltam, hogy a Kávéra gondolsz. 3nodding Az nem japán szó. Átvették. Kóhi lett a coffee-ból. A sok Tekken 5 után már én is tudtam ezt...de azért áruld el...hogy mondanád japánul azt, hogy PATHETIC!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 10:53 am
bibortetu Én se vagyok a rajzolás mestere, de ha van ihlet, akkor erőt veszek magamon. Az a gáz, hogy általában ahogy esik úgy puffan alapon rajzolok. xp Láttam itt-ott a rajzaidat és aranyosak, nem a szépség, hanem a mondanivaló és egyéniség számít. 3nodding Magyarul rondán rajzolok. Ez olyan, mint a részvétel a fontos nem a győzelem. Mindegy. Végül megrajzoltam,amit kartam. Hattori-t megerőszakolja a nevelője. Ha valakit érdekel, akkor beszkennelem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 10:54 am
Akitta-chan Malreni rolleyes Japánul a halál Shin. Oroszul Szmerty. (Cmeptb) Igen. gondoltam, hogy a Kávéra gondolsz. 3nodding Az nem japán szó. Átvették. Kóhi lett a coffee-ból. A sok Tekken 5 után már én is tudtam ezt...de azért áruld el...hogy mondanád japánul azt, hogy PATHETIC! Kawaisou.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 11:22 am
Malreni bibortetu Én se vagyok a rajzolás mestere, de ha van ihlet, akkor erőt veszek magamon. Az a gáz, hogy általában ahogy esik úgy puffan alapon rajzolok. xp Láttam itt-ott a rajzaidat és aranyosak, nem a szépség, hanem a mondanivaló és egyéniség számít. 3nodding Magyarul rondán rajzolok. Ez olyan, mint a részvétel a fontos nem a győzelem. Mindegy. Végül megrajzoltam,amit kartam. Hattori-t megerőszakolja a nevelője. Ha valakit érdekel, akkor beszkennelem. őőőőő....várjunk csak...megerőszakolja? szó szerint vagy szexuálisan? és nő legalább a nevelője? SZKENNELD!!! SZKENNELD!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 11:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 11:39 am
jajj....szegény Hattori crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 11:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 12:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 01, 2007 1:02 pm
Nem... Ott egy tök értelmetlen véregzés volt... Itt van benne miért is. Nem csak látvány...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 4:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 9:23 am
Ha félig gyík lenne vissza nőhetne neki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 12:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 2:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 2:31 pm
Elkezdtem leírni, hogy mi történt és miért...
De no spoiler! Majd kapsz te is tiszteletpéldányt. 3nodding
Néhány kép Hattori-ról, hogy még szomorúbb legyen ez az egész? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |