|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 11:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 12:03 pm
Silvery the Alchemist hmm... jak wy tak dobrze zarabiacie na artach [i macie jakies rozeznanie, jak wnioskuje] to mozna was o to meczyc? bo sama niedlugo planuje art shop zalozyc, ale nie mam zielonego pojecia jak ceny ustawic...[...] a meczcie. moze jakos bede umiala pomoc 3nodding ILikeGreenChickenLegs czeba. ja ze sztuki to jestem bez konkurencyjny w origami, lae przecież avatara z origami nie zrobię. przejrzyj sobie sklepy i powiedz ile % umie rysowac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 12:43 pm
cool teraz moim jedynym zmartwieniem jest jak zamontować sobie księżyc i zostawić butelkę fausta i żeby się nie zasłaniały. ninja rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 12:44 pm
Daedhel o, a Babcia się pochwali: KUPIŁAM HERMES' MOON ZA 10K! mrgreen Ha! I kto tu jest miszczu? mrgreen Szacuneczek O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 1:09 pm
ichabot Daedhel o, a Babcia się pochwali: KUPIŁAM HERMES' MOON ZA 10K! mrgreen Ha! I kto tu jest miszczu? mrgreen Szacuneczek O_o wciąż mam problemy z uwierzeniem w mojego fuksa. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 14, 2007 12:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 14, 2007 3:44 am
wilkus Silvery the Alchemist hmm... jak wy tak dobrze zarabiacie na artach [i macie jakies rozeznanie, jak wnioskuje] to mozna was o to meczyc? bo sama niedlugo planuje art shop zalozyc, ale nie mam zielonego pojecia jak ceny ustawic...[...] a meczcie. moze jakos bede umiala pomoc 3nodding ILikeGreenChickenLegs czeba. ja ze sztuki to jestem bez konkurencyjny w origami, lae przecież avatara z origami nie zrobię. przejrzyj sobie sklepy i powiedz ile % umie rysowac sweatdrop ha! już mam plan! zrobie książkę origami ze swymi własnymi pomysłami, będzie kosztowała 35,99 i będe miał 70% od kazdej książki ! muakhahaha! potem namówie rodziców, aby dali mi karte kredytową i kupie sobie 20000000casha, kupie po 166666 kolektibli i sprzedawał będę! muahahaha!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 14, 2007 6:25 am
Daedhel cool teraz moim jedynym zmartwieniem jest jak zamontować sobie księżyc i zostawić butelkę fausta i żeby się nie zasłaniały. ninja rolleyes u mnie nie zasłaniają się ninja a w ogóle gratulacje, babuniu. ja raz kupiłam omg box i dostałam jakis szajs. ja mam pecha, w takich rzeczach zawsze trafiam najgorszy badziew rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 14, 2007 6:37 am
...popierwam wacpanne, oi popieram...
co do Czikena: bardzo sprytnie o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 14, 2007 7:32 am
a jednak te omg boxy to oplacalny interes. kupilam jeden za 8900, dostalam elegant antoinette wig (cream), ktora chodzi na markiecie za 24k mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 14, 2007 10:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 14, 2007 3:09 pm
crying miec WTFa i sprzedac...? nie wybrazam sobie! a do tych transkacji - coz, trzeba miec szczescie (poza tym ja bym nie zdzierzyla i otworzyla Pink Giftboxa razz co prawda ostatnio kosztowalo mnie to strate 11k przy Blue Giftboksie na rzecz jakiegos syfu za 800...ale co tam razz ) jak zwykle prawdziwa jest zasada: zeby miec kase, trzeba miec najpierw kase razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2007 6:38 pm
kupiłam omg boxa i trafilam pink giftbox. sprzedalam xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 4:16 am
Silvery the Alchemist crying miec WTFa i sprzedac...? nie wybrazam sobie! a do tych transkacji - coz, trzeba miec szczescie (poza tym ja bym nie zdzierzyla i otworzyla Pink Giftboxa razz co prawda ostatnio kosztowalo mnie to strate 11k przy Blue Giftboksie na rzecz jakiegos syfu za 800...ale co tam razz ) jak zwykle prawdziwa jest zasada: zeby miec kase, trzeba miec najpierw kase razz tak. to głupie. bardzo. też chce wtf. sprzedać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|