|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 4:18 pm
Silvery the Alchemist dzieki. wiecie, zauwazylam niefajna rzecz...na wiekszosci forow w ogole nie mozna znalezc tematow gdzie jest true walka sad tylko "please, bite me"... zero ducha igrzysk razz No ja poki co, to jestem po stronie ludzi i nie prosze o ugryzienia. Już jestem apprentice mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 12:16 am
ok kto czytal update to wie, zeby zostac wampirem/czlowiekiem nie trzeba byc gryziony/zabity wystarczy wybrac sie do kwatery glownej grupy do ktorej chcecie dolaczyc i abrakadabra dolaczacie do niej smile zmiane mozna zrobic raz na 6 godzin smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 1:03 am
ha, jestem wampirem mrgreen ej, jak ja jestem tym vampem to żeby zdobyć punkty na ajtema to muszę gryźć ludzi czy jak?
ps: tee-hee, ale faaajnie, teraz mam takie fajne chudziutkie nóżki, nawet stópki są mniejsze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 9:41 am
ach! Jest jatkaaaa! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 10:43 am
Skąd sie bierze Little Black Bat? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 12:13 pm
niech mnie jakis czlowieczak naprawi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 1:30 pm
wilkus potrzebuje Ghost cape czy jakos tak xd czym musze byc , by to zdobyc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 1:31 pm
Ghost cape, black bat - musisz zdobyc 250 punktow - w przypadku peleryny czlowiekiem, w przypadku nietoperza wampirem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 1:47 pm
oz, dziekowac.. bedzie ciezko, ale podolam xd [swir mode on!]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 1:53 pm
Ja mam ambitny cel, aby zdobyc i pelerynke i nietoperka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 1:56 pm
Ja jako Zebra już mam nietoperka, teraz się kicham nad płaszczykiem... płaszczyk cudny jest! whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 1:59 pm
Swietny i pasuje do gothic veila razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 2:06 pm
Zbieral ktos cukierki na townsach i zanosil do Jacka? Jesli tak, to co dostaliscie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 2:17 pm
Zimtca Zbieral ktos cukierki na townsach i zanosil do Jacka? Jesli tak, to co dostaliscie? Ja i dostajesz to samo co w shopach- też Jack special bag, też 8 różnych i też te same itemy. Jaki z tego wniosek? Bardziej się opyla łazić po sklepach 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 2:25 pm
Zimtca Ghost cape, black bat - musisz zdobyc 250 punktow - w przypadku peleryny czlowiekiem, w przypadku nietoperza wampirem. a ile pkt jest max?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|