|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 3:21 am
proponuje wchodzenie wzajemne codziennie zeby gold leciał smile ja nie wiem czy tam wogole bede pisał. Moze tych polakow sie poszuka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 3:27 am
No, dobrze by było... A golda za posty mozna dostać max 20. Zależy od długości posta. Można założyć spamiarską gildię i pisać posty na zasadzie "kopiuj+wklej" mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 4:03 pm
Insane Lady-sama No, dobrze by było... A golda za posty mozna dostać max 20. Zależy od długości posta. Można założyć spamiarską gildię i pisać posty na zasadzie "kopiuj+wklej" mrgreen niezły pomysł smile oddział PPC na Zantarni biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 5:25 pm
Kasmizar Insane Lady-sama No, dobrze by było... A golda za posty mozna dostać max 20. Zależy od długości posta. Można założyć spamiarską gildię i pisać posty na zasadzie "kopiuj+wklej" mrgreen niezły pomysł smile oddział PPC na Zantarni biggrin No właśnie, tylko gildia kosztuje 20k... Ja mam 1400 na koncie tylko... Na razie wydawać na nic nie chcę. A poza tym zbieram kości na Halloweenowe itemki. Mam już śpiącą dynię i 200 kości do następnego boxa. Mam nadzieję, że uda mi się zdobyć skrzydła biggrin I jeszcze się pochwalę, że ktoś na dzień dobry donejtnął mnie jednym tysiakiem, sukienką i butami xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 1:15 am
hej... a co z neopetami... one też są...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 4:20 am
Insane Lady-sama Kasmizar Insane Lady-sama No, dobrze by było... A golda za posty mozna dostać max 20. Zależy od długości posta. Można założyć spamiarską gildię i pisać posty na zasadzie "kopiuj+wklej" mrgreen niezły pomysł smile oddział PPC na Zantarni biggrin No właśnie, tylko gildia kosztuje 20k... Ja mam 1400 na koncie tylko... Na razie wydawać na nic nie chcę. A poza tym zbieram kości na Halloweenowe itemki. Mam już śpiącą dynię i 200 kości do następnego boxa. Mam nadzieję, że uda mi się zdobyć skrzydła biggrin I jeszcze się pochwalę, że ktoś na dzień dobry donejtnął mnie jednym tysiakiem, sukienką i butami xD ja sie dorzuce.. tam w ogole mozna kase wysylac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 4:44 am
Baranina ja sie dorzuce.. tam w ogole mozna kase wysylac?? dorzucisz w sensie do tego, zeby gildie zalozyc? no mozna przesylac, jest taki przycisk "donate" jak sie wejdzie w czyjs profil...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 7:11 am
Insane Lady-sama Baranina ja sie dorzuce.. tam w ogole mozna kase wysylac?? dorzucisz w sensie do tego, zeby gildie zalozyc? no mozna przesylac, jest taki przycisk "donate" jak sie wejdzie w czyjs profil... nie mialam jeszcze motywacji by wchodzic w kogos.. ale jak juz zbiore wiekszy grosz to dam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 9:16 am
Baranina Insane Lady-sama Baranina ja sie dorzuce.. tam w ogole mozna kase wysylac?? dorzucisz w sensie do tego, zeby gildie zalozyc? no mozna przesylac, jest taki przycisk "donate" jak sie wejdzie w czyjs profil... nie mialam jeszcze motywacji by wchodzic w kogos.. ale jak juz zbiore wiekszy grosz to dam okej, jak juz uzbierasz, to napisz ile dalas, zapisze sobie i moze sie jeszcze kogos zmotywuje, zeby dorzucic sie do kasy na zalozenie gildii xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 9:45 am
Gildia.... no zobaczymy. Jak widze, że za posta dostaje 5zg a za gre 25 to ten tysiac wyglada na odległy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 10:21 am
kurcze.. jakim cudem wy macie na to wszystko czas...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 10:58 am
wilkus kurcze.. jakim cudem wy macie na to wszystko czas...? no ja na przyklad nie mam nawet na Gaje czasu za bardzo razz BTW dobre: najpierw wszyscy psiocza na Zantarni/itd, a potem nawzajem chca sie wspierac/donejtowac/itd razz ...pure genius, taka konsekwencja XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 11:20 am
Kasmizar Gildia.... no zobaczymy. Jak widze, że za posta dostaje 5zg a za gre 25 to ten tysiac wyglada na odległy. ja mam 1400 xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 4:24 pm