|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 25, 2008 3:41 pm
én úgy ügyesgettem össze a nevem, hogy beírtam egy japán névgenerátorba és tettem hozzá egy giccses magyar ci képzőt, vagy mit biggrin amúgy itt a japán névgenerátos linkje, ha valakit érdekel. a magyar nevedből japánt csinál biggrin (bishoujo= lány, aki nem tudná ) http://www.rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/721
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 01, 2008 1:23 am
A nevem nagyon fantázidús: a saját nevem becézve. Oli, mert Olívia vagyok és azért van B az elején, mert a vezetéknevem B-vel kezdődik. A simma Olíviát vagy Oli-t nem engedte, SŐT még a simma Bolit sem, odabigyszetette nekem a chan-t. Szóval beletörődtem és ez lett.
Egyébként még Töki Csiguszt is olykor-olykor használom. Eme fantasztikus nevet a nővéremnek köszönhetem. Szerinte lassú vagyok, pontosabban csiga lassú vagyok. Majd próbálta ezt fokozni, hogy tök csiga vagyok, és így született meg a Töki Csigusz! gonk ( ja a másik nővérem pedig Bobinak hív)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 01, 2008 11:32 am
nittaci én úgy ügyesgettem össze a nevem, hogy beírtam egy japán névgenerátorba és tettem hozzá egy giccses magyar ci képzőt, vagy mit biggrin amúgy itt a japán névgenerátos linkje, ha valakit érdekel. a magyar nevedből japánt csinál biggrin (bishoujo= lány, aki nem tudná ) http://www.rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/721 Egészen pontosoanaranyos/fiatal lány. Az ördög a részletekben lakik...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 04, 2008 12:41 pm
Az én nevem onnan jött, hogy leginkább az alkomról jött a Maci. Az összes barátom Macinak hív, de párszor elsütöték velem azt a viccet, hogy "Hogy hívják MaciLacit mikor fel nő?-???-MedveLászló!" Nos pluszba még a 3. nevem László ebből lett a Medvelaszlo. Nekem tetszik és jó mert csak nekem van ilyen. Hehehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 04, 2008 1:12 pm
Sziasztok! A "banya" onnan jött, hogy pici korom óta így hív a két bátyám apja... smile Néha a családban és a barátok is hívnak így. Amúgy ezen kívűl nincs más becenevem. Az 1989...hát, szerintem nem nehéz ki találni... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 21, 2008 2:47 am
Nekem a nevem.az onnan jött h eleve az a :becenevem: Dodíí. a suliban.mindenhol. (kivétel itthon.) itthon :Anna ) szóval a becenevemből jött. csak elé tettem egy i betüt... rofl cheese_whine wahmbulance
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 23, 2008 7:11 am
na igen Dodi eleve h én találtam ki neked.... scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 26, 2008 12:12 pm
ja..itt gaián de a valoságban a hörcsögöm..XD meg flóra. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 25, 2008 12:52 pm
Nos, én elég szívélyes, és forró, és szenvedélyes,és...khm.. akarom mondani jó viszonyban vagyok a becenevekkel, mivel a rendes nevem helyet a suliban és a barátaim közt mindenki a teljesen eltérő külföldi nikkemen hív. Jah, a Nárcisz? Egy karim szerepjátékhoz. Egy aranyos kis uke (lányok előnyben a megfejtésben) azért Nárcisz, mert hát fehér, a haja (nálunk igenis fehér ez a virág scream ) de nem ártatlan... távolról sem ^^ jah és picit ön szépségbe szerelmes, mint Narcisus...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 25, 2008 1:07 pm
Narcisz Nos, én elég szívélyes, és forró, és szenvedélyes,és...khm.. akarom mondani jó viszonyban vagyok a becenevekkel, mivel a rendes nevem helyet a suliban és a barátaim közt mindenki a teljesen eltérő külföldi nikkemen hív. Jah, a Nárcisz? Egy karim szerepjátékhoz. Egy aranyos kis uke (lányok előnyben a megfejtésben) azért Nárcisz, mert hát fehér, a haja (nálunk igenis fehér ez a virág scream ) de nem ártatlan... távolról sem ^^ jah és picit ön szépségbe szerelmes, mint Narcisus... wow szeretem amikor valaki nevének mélyebb tartalma van 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 26, 2008 7:21 am
Sötét délutánt mindenkinek, ha már egyszer erre jártam rongálom a légkört.
Szintén szerepjátékos karakter viseli a nevemet, egy démonnagyúr név szerint, valaha volt angyal, aki azonban a Pokolba bukott Luciferrel, de ez nem az az óra, amikor Bibliát kéne mesélni.
Nárcisz, kedvesem, mi a rák az a zöld izé a lábadnál? Holnap világosíts fel kérlek.
Visszatérve a nevemre, odavagyok az S betű minden megnyilvánulási formájáért, nagy kedvencem még az R meg az I, amit Y-ként is imádok, szóval a nevem tökéletesen sűríti az összes kedvenc betűmet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 26, 2008 7:58 am
Csak én örülnék, ha egy kicsit kifejtenéd ezt a Luciferes dolgot? (Bocs, de egy ideje érdekel minden ami Luciferrel kapcsolatos^^ Erről pedig nem hallottam/olvastam eddig)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 26, 2008 9:38 am
Synistry Sötét délutánt mindenkinek, ha már egyszer erre jártam rongálom a légkört. Szintén szerepjátékos karakter viseli a nevemet, egy démonnagyúr név szerint, valaha volt angyal, aki azonban a Pokolba bukott Luciferrel, de ez nem az az óra, amikor Bibliát kéne mesélni. Nárcisz, kedvesem, mi a rák az a zöld izé a lábadnál? Holnap világosíts fel kérlek. Visszatérve a nevemre, odavagyok az S betű minden megnyilvánulási formájáért, nagy kedvencem még az R meg az I, amit Y-ként is imádok, szóval a nevem tökéletesen sűríti az összes kedvenc betűmet. Jajj, Synisty pici bogárkám.. (előre sejti hogy ezért meg fogja verni, tehát picit hátrébb huzodik) az a pici spórácskám, amit mondtam... tök édes, és krémes, majd megnyalintom, mint a szádat ^^ már várom a holnapot, jók leszünk majd, csak legyen rendes buszunk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 28, 2008 7:48 am
Nárcisz... ugye tisztában vagy vele, hogy nagyon sok van a rovásodon? Persze, minden jól csúszik, ha egy kis vérrel síkosítjuk, ne sikíts, mert felvered a szomszédokat.
Riguna, én szívesen kifejeteném, de ez tulajdonképpen nem a Bibliai értelmezés, csak egy ilyen kis elferdült. A lényeg az, hogy ugye amikor Lucifer összekülönbözött a fentiekkel a Biblia szerint(lényegtelen, hogy mirét) akkor lebukott a mennyek országából a mélységbe, ahol a Pokol lett ezáltal. Igen ám, de a Biblia szerint pár ezer angyal követte őt a mélybe, ők lettek a fődémonok, Belzebúb, meg ilyenek, annyira nem vagyok pro a történetből. Ebből én kitaláltam magamnak, hogy miért is ne, a sok bukott angyol közül igazán elnevezhetek néhányat és kitalálhatom a személyiségüket is. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|