Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
miejsce na offtopy dla Wilkusa i Buf (dla reszty tez XD) Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

off-topic?
  a jakze XD
View Results

wilkus
Crew

PostPosted: Sat Sep 22, 2007 9:43 am

hehehe, dogadalabym sie z nim xd
no ja mysle, ze usprawiedliwiona XDDD
wesolo, wesolo. zazwyczaj, jak taki czlowiek sie odezwie, mozna zejsc ze smiechu xd
hmm, pijak! rofl
PostPosted: Sat Sep 22, 2007 9:46 am

wilkus
hehehe, dogadalabym sie z nim xd
no ja mysle, ze usprawiedliwiona XDDD
wesolo, wesolo. zazwyczaj, jak taki czlowiek sie odezwie, mozna zejsc ze smiechu xd
hmm, pijak! rofl

grrrrrrr Ty dobrze wiesz, kto mi tak wypominal i ze tego baaardzo nie lubie! domokun
przewaznie nie schodzilismy ze smiechu bo malo kto zrozumial o co mu chodzi rofl
ja narazie spadam. trza jeszcze pokoj poogarniac... nie mialam pojecia, ze oproznianie wszytskich szafek to taki hardcore... gonk

happy_goth_buf

wilkus
Crew

PostPosted: Sat Sep 22, 2007 9:48 am

buahhahhhahahahaa
no spoko.
chyba wiem, o czym mowisz... w moich szufladach syf wszedl na wyzszy stopien ewolucji
to do zpbaczenia/przeczytania xp
PostPosted: Sat Sep 22, 2007 9:50 am

wilkus
buahhahhhahahahaa
no spoko.
chyba wiem, o czym mowisz... w moich szufladach syf wszedl na wyzszy stopien ewolucji
to do zpbaczenia/przeczytania xp

ze tak zalotnie to ujme: pa! wink

...

rofl

happy_goth_buf

wilkus
Crew

PostPosted: Sun Sep 23, 2007 1:03 am

kurde, a ja Ci powiem,ze mam nowa madrosc ludowa:
"nie mow czlowiekowi, ze ma czerwony nos, bo Cie zarazi"
paradoks dnia:
nie wiem, czy mam nie lubic tych zarazkow rofl
PostPosted: Sun Sep 23, 2007 1:54 am

w sensie, ze masz Jarkozarazki? mrgreen
//swoja droga, ze tak juz offtopujemy ( rofl ) to Ci powiem, ze masz swietnego avatara 3nodding

a ja mialam dzis zly sen... wlasciwie to byl piekny... zbyt piekny. wez i sie domysl jaki sama crying ...
emo

i do tego wszytskiego znalazlam jakis durny horoskop wg dat urodzin...
urodzeni 17.11:
Dąży do prawdy z energią nieustraszoną a jego umysł jest nastrojony krytycznie i sceptycznie. Charakter jego jest formowany i kształtowany przez potężne uczucia; powoli się krystalizuje, oczyszcza i wznosi. Dumny, niezależny, pracowity jest jednocześnie bardzo wrażliwy na płeć odmienną, zmysłowy i kochliwy. Jego temperament jest bardzo uczuciowy, a w miłości cechuje go pewna niestałość. Jest to poszukiwacz przygód o umyśle dość chytrym, który każdą rzecz potrafi szybko wykorzystać dla własnej korzyści. Co mu grozi? Czekają go w życiu najrozmaitsze wstrząśnienia i walki. Nieraz też zdarza się, że osiągnięte przez siebie korzyści i rezultaty własnych wysiłków musi ustąpić innym. Jest elastycznym zarówno psychicznie jak i fizycznie - a jego nerwy i muskuły wydają się być niezmordowane. Pod niektórymi względami zdolnym jest do wielkich wysiłków. Jest to całkiem swoisty i bardzo określony charakter. Wskutek tego iż ma wielkie pojęcie o sobie - pochlebstwo jest jego słabą stroną i z ludźmi jacy potrafią mu schlebiać - zawszą jest w zgodzie. Chętnie pozwala się ubóstwiać. Ponieważ prędko czuje się obrażonym - trudno z nim obcować. Mimo wszelkie wady - jest to jednak umysł szlachetny a jego intencje są czyste. Chociaż jego życie poddane jest często przejściom i wstrząśnieniom -ostatecznie pokona jednak swych wrogów i przezwycięży trudności.

ogolnie rzecz biorac nie wierze w takie bzdury... ale to dziwnie prawdziwe jest stressed

happy_goth_buf

wilkus
Crew

PostPosted: Sun Sep 23, 2007 2:00 am

taaaaa. skandal, nie? xd
a dziekowac.
spoko, wiem o co chodzi>.< sny sa do dupy... tez dzisiaj mialam sen. tylko, ze odwrotny do Twojego.

ba ja wieeeeem.... czesciowo owszem, prawdziwy, ale nie wszystko. nie zgadzam sie z tym o korzysciach np.
zobacz moj, to sie posmiejemy? xd
a na koncu Twojego jest wypisany Happy End. wiec zaleznie od podejscia:
- nie narzekaj
- samo to jest podejrzane xd

a ja jestem chora i mnie cholea bierze. ale dzieki temu dzisiaj powinnac juz dostac opowiadanie 3nodding
PostPosted: Sun Sep 23, 2007 2:16 am

to nie jest moj horoskop tylko Tadzimierza eek
do mnie to ten wogole nie pasuje blaugh

ale moj 24.01, juz lepiej:
Zarówno w sprawach uczuciowych jak i w stosunkach życiowych okazuje dużą lojalność, poddając się chętnie obowiązkom i nakazom konieczności. Wie dobrze, iż życie wymaga od nas ofiar - toteż chętnie i cierpliwie spełnia swe obowiązki i potrafi się wyrzec na ich rzecz swoich osobistych przyjemności. Ma dużo wrodzonego poczucia własnej godności i siły, a wobec ataków wrogów okazuje dużo wytrwałości. Zwycięża ich powoli i cierpliwie. Jego charakter jest jednak bardzo wrażliwy i zmienny. Ma dobre zdolności analityczne i potrafi się skupić na swej pracy. Zycie zazwyczaj wprowadza go w zetknięcie z osobami zajmującymi wysokie stanowiska lub posiadającymi duży majątek i władzę. Jest to człowiek dość oryginalny i dzięki temu nieraz trudno mu uzyskać popularność u swego otoczenia. Stosunki domowe i wpływy otoczenia odbijają się na jego zdrowiu. Lubi ozdabiać swe mieszkanie pięknymi okazami przyrody. Ma on nieraz jakieś ważne zadania do spełnienia. W życiu zazwyczaj nieźle mu się wiedzie. Stopniowo wznosi się na stanowisko pomyślne pod względem życiowym. Powiedzie mu się w handlu, na stanowisku urzędowym, w dyplomacji, a także w lotnictwie, elektro - technice lub muzyce. Może liczyć na powodzenie wszędzie tam, gdzie wymagana jest praca stała, ścisła, skupiona. Jego poglądy są stałe i nieraz w wieku sędziwym takie same jak w młodości, a chociaż jasno orientuje się w sytuacjach życiowych - nie jest wolny od jednostronności. Czyny swe obmyśla naprzód bardzo starannie, przy czym nieraz zachowuje się biernie, uważając, że jest to najlepszy sposób przezwyciężenia trudności danej sytuacji. Raz jednak zdecydowawszy się na coś i obrawszy słuszny kierunek - trzyma go się stale i wiernie, nie zgadzając się na zmiany lub ustępstwa. Życie jednak nie oszczędza mu konfliktów, które zawsze rozstrzyga, kierując się rozsądkiem i zgodnie ze swymi ideałami.
zaznaczylam moj ulubiony fragment xd

a Twoj... 15 czerwca nie?
Jest to zwolennik ideałów, pionier postępu ludzkości. Natura jego jest pracowita i zamknięta w sobie. Jego szczęście polega na rozwoju wewnętrznym i umysłowym. Ma doskonałą pamięć i jest żywą skarbnicą wiadomości, jakie zbierał w swym życiu i podczas studiów. Chętnie się uczy, lubi studiować i przychodzi mu to z łatwością; pożąda wiedzy, a jego zainteresowania są wszechstronne, chociaż dość zmienne. Odpowiednio do swego żywego i wielostronnego temperamentu -poświęca się nieraz kilku zawodom jednocześnie. Zdarza się również, że zawód swój zmienia i to dość często. Najlepszą karierę zrobi jako pracownik umysłowy - ewentualnie dziennikarz. Może być również doskonałym handlowcem, urzędnikiem, prawnikiem, nauczycielem, sekretarzem, tłumaczem, agentem, pośrednikiem itp. Ma wielu przyjaciół, którzy jednakże rzadko kiedy są szczerzy i naprawdę mu oddani. Toteż czekają go z nimi nieporozumienia, dzięki którym może być narażonym na straty materialne. Wrogowie - chociaż niezbyt liczni - okażą natomiast wielką wytrwałość i zaciętość i potrafią mu zaszkodzić. Nieraz okazuje się, że w przedstawicielach płci odmiennej również ma wrogów. Jednakże ich złośliwości i oszczerstwa nie mogą mu zaszkodzić na stałe i spowodować jakieś większe zmiany ujemne. Kobietę dziś urodzoną czeka ewentualność dwóch małżeństw lub dłuższych związków.
bzdury... eek

happy_goth_buf

wilkus
Crew

PostPosted: Sun Sep 23, 2007 2:24 am

o, czlowieku, dawnom sie tak nie usmiala. rofl [sorki, nie zauwazylam daty wczesniej]
ozby, przeciez to wszystko to gowno prawda xd
chociazby: ze ja niby humanista? no beze przesady. i wszechstronne zainteresowania i chec nauki *turla sie po podlodze* absolutnie chyba nie bylo niczego, co by sie gadazlo
bardzo mi sie podoba tez wizja Bufuskupionego czlowieka xd o i kawalek o stalych pogladch tez jest dobry.
uaahahahhhaha
PostPosted: Sun Sep 23, 2007 2:31 am

co racja to racja, przy naszych dali ciala xd
ja i dobre zdolnosci analityczne...
[anegdotka]
wczoraj rozpoczela sie dyskusja filozoficzny-polityczna pomiedze panami (a bylam w koncu jedyna kobieta tam blaugh ) co zaczelo mnie nudzic niemozebnie... a ze bylo pozno i po dwoch piwkach... co Buf zrobila? bezczelnie zasnela dokladnie tak jak siedziala i obudzila sie kilka godzin pozniej mrgreen co ciekawsze gdy otworzylam oczy uslyszalam 'o, ktos sie obudzil!' po czym dyskusja trwala dalej rofl
[/anegdotka]
i macie moje zdolnosci analityczne! przeanalizowalam, ze dyskusja mnie nudzi i poszlam w kime mrgreen

ale przy tym pierwszy horoskopie...
Quote:
Dumny, niezależny, pracowity jest jednocześnie bardzo wrażliwy na płeć odmienną, zmysłowy i kochliwy. Jego temperament jest bardzo uczuciowy, a w miłości cechuje go pewna niestałość. Jest to poszukiwacz przygód o umyśle dość chytrym, który każdą rzecz potrafi szybko wykorzystać dla własnej korzyści.

brzmi zbyt prawdziwie gonk

happy_goth_buf

wilkus
Crew

PostPosted: Sun Sep 23, 2007 2:35 am

a, cos wiem o Bufokimach... rolleyes
ale popatrz na to z tej strony, ze skoro nasze spierdzielili, to moze i ten jest do dupy co najamniej xd
poza tym, przeciez nie wierzysz w takie rzeczy.
nazwali mnei humanista.. normalnie strzelam focha gonk
PostPosted: Sun Sep 23, 2007 2:42 am

wilkus
a, cos wiem o Bufokimach... rolleyes
ale popatrz na to z tej strony, ze skoro nasze spierdzielili, to moze i ten jest do dupy co najamniej xd
poza tym, przeciez nie wierzysz w takie rzeczy.
nazwali mnei humanista.. normalnie strzelam focha gonk

ok, trzymam sie tego, ze w to niewierze i dali ciala rowniez z tym... albo lepiej nie bede myslec nic (aha uwaga bo sie uda)...
heheheheh Wilkus humanista to prawie tak jak Bufu abstynent mrgreen

happy_goth_buf

wilkus
Crew

PostPosted: Sun Sep 23, 2007 2:44 am

dokladne xd
ei.... [nagle olsnienie] moglabys pokazac 31.03? ninja
horoskopy sa durnme, ale jest z czego sie posmiac z rana 3nodding
PostPosted: Sun Sep 23, 2007 2:46 am

Jarkohoroskop? mrgreen

alez prosze:
Chociaż w swej drodze życiowej nierzadko się potyka i upada - szybko o tym zapomina i z odwagą oraz przedsiębiorczością toruje sobie nowe ścieżki życiowe poprzez wszelkie przeszkody. Błyskotliwy, popisujący się swymi zdolnościami - nie poddaje się nigdy pesymizmowi, a jego wiara w siebie rozbraja krytyków. Żywy, wesoły -swą aktywnością zaraża otoczenie i może być pożądanym towarzyszem w pracy społecznej. Wierzy głęboko, że jego poglądy i krytyki są absolutnie sprawiedliwe. Jednakże często zdarza mu się pomylić - i wówczas powinien przyznać się do tego - chociażby przed sobą samym, a swe zapatrywania uzgadniać z faktami życia. Trzeba dodać, że jest to człowiek delikatny i szlachetny, poświęcający chętnie swój czas dla innych. Wola jego jednakże nie jest zbyt mocna, a chęć przypodobania się innym może zaprowadzić go na manowce. Zapomina się i może być niedyskretny. Do czego powinien dążyć. Niechaj stara się rozwijać w sobie powściągliwość w słowach i poskramia swą tendencję do rządzenia każdym spotkanym człowiekiem. Biorąc udział w konwersacji - niechaj nie stara się skupić uwagi wszystkich obecnych wyłącznie na swej osobie. Jego impetyczność może go zaplątać w różne komplikacje życiowe i awantury. Gdyby kierował się własną intuicją - nie myliłby się, a jego wnioski byłyby bardziej logiczne i słuszne. Choroby jakie mogą mu dolegać - to bóle głowy, niedomagania żołądkowe lub uszkodzenia oczu. Na ogół jest to człowiek zdrowy, o mocnym organizmie, mogący dożyć późnej starości. Wszelkie swe dolegliwości fizyczne może przezwyciężać przez spokój i opanowanie. Kobieta urodzona dnia tego ma usposobienie bardziej łagodne aniżeli mężczyzna, okazuje więcej serdeczności i przywiązania - ale mimo to posiada w sobie dużo wojowniczości. Nic nie potrafi robić połowicznie, przejmuje się wszystkim co czyni i pragnie, aby otoczenie podzielało jej entuzjazm.

happy_goth_buf

wilkus
Crew

PostPosted: Sun Sep 23, 2007 2:51 am

ano, a jak heart

co moge powiedziec...
hmm, akurat cenie tego czlowieka za to,ze jak mu sie cos powe, to nie wyjdzie to dalej, za to, ze nie narzuca swoich pogladow i nie stara sie nad nikim dominowac [nienawidze samcow alfa] o i za to, ze wie co mowi, a nie wali glupoty, juz pomijajac fakt, ze raczej awantur z jego udzialem jest bardzo niewiele... ten tekst o woli i przypodobniu sie innym mnie zabil rofl

co jest prawda: wesoly, szczery blabla...
mam nadzieje, ze to o poznej starosci takze ninja

po analizzie juz wiemy, ile w tym prawdy xd
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out