|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 11:44 am
Baranina ZebraDeath a mnie sie owiec podoba, wygląda jak ta ruda pani z "gotowych na wszystko".... uwielbiam ta ruda pania redface ewentualnie mozna by się uprzec, ale jakbys popracowala jeszcze trochę nad avem to mogłabys go wystawic na arenę jako Bree, tego jeszcze nie było (;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 12:35 pm
Yajo Owiec Yajo Świntuszyć mozna na wiele sposobów, np. na dorosły sposób cheese_whine poka cycki Za darmo to ja się wypiąc tylko mogę ;d to tylek tez moze byc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 12:58 pm
Yajo Baranina ZebraDeath a mnie sie owiec podoba, wygląda jak ta ruda pani z "gotowych na wszystko".... uwielbiam ta ruda pania redface ewentualnie mozna by się uprzec, ale jakbys popracowala jeszcze trochę nad avem to mogłabys go wystawic na arenę jako Bree, tego jeszcze nie było (;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 1:19 pm
ja tez ciut zmienilam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 1:21 pm
Baranina Yajo Baranina ZebraDeath a mnie sie owiec podoba, wygląda jak ta ruda pani z "gotowych na wszystko".... uwielbiam ta ruda pania redface ewentualnie mozna by się uprzec, ale jakbys popracowala jeszcze trochę nad avem to mogłabys go wystawic na arenę jako Bree, tego jeszcze nie było (;  Ona chyba nie nosiła okularów... A zamiast kwiatka to lepiej daj jej flaszke do ręki rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 11, 2007 1:19 am
zgubilam sie.. kto to jest Bree?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 11, 2007 7:22 am
Pani z "Gotowych na wszystko" - ta wysoka, chuda, ruda, pedantyczna, dyktatorska, alkoholiczka, zabiła męża, ma syna geja który chce ją psychicznie zniszczyć i takie tam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 11, 2007 7:37 am
to musi byc iscie intrygujacy film o.O ciekawa postac, nei powiem xd ale Owca wydaje mi sie byc w niej dobra xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 11, 2007 7:56 am
Baranina Yajo Owiec Yajo Świntuszyć mozna na wiele sposobów, np. na dorosły sposób cheese_whine poka cycki Za darmo to ja się wypiąc tylko mogę ;d to tylek tez moze byc xd *się wypina* ...... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 14, 2007 1:53 pm
ja tez postanowilem cos zmienic i porzucilem styl ala yoshimitsu ;]
lepiej/gorzej?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 14, 2007 4:35 pm
ani tamten ani ten nie podobaja mi sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 14, 2007 11:18 pm