|
|
|
|
Posted: Tue Feb 05, 2008 3:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 06, 2008 7:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 11, 2008 12:34 pm
ale przynajmniej wiem że seks w czasie okresu potrafi dostarczyć niezłych przeżyć facetowi rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 12:15 pm
ZebraDeath ale przynajmniej wiem że seks w czasie okresu potrafi dostarczyć niezłych przeżyć facetowi rofl rofl rofl rofl eek Mogłaś biedaka uprzedzić! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 2:49 pm
Okres, fuj xp ...
Poderwał pijany kolo dziewczynę podczas okresu i poszli razem do łózka. Rano wstaje, niczego nie pamieta, patrzy, a tu łózko całe zakrwawione. - Cholera jasna, zabiłem ją! Zbiera całą pościel i zanosi ja do łazienki, patrzy w lustro i cała facjate ma umazaną krwią. - O kurwa, zjadłem ją!
rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 12:26 pm
Yajo Okres, fuj xp ... Poderwał pijany kolo dziewczynę podczas okresu i poszli razem do łózka. Rano wstaje, niczego nie pamieta, patrzy, a tu łózko całe zakrwawione. - Cholera jasna, zabiłem ją! Zbiera całą pościel i zanosi ja do łazienki, patrzy w lustro i cała facjate ma umazaną krwią. - O kurwa, zjadłem ją! rolleyes stressed rofl Dotkliwa mieszanka obrzydlistwa z humorem. Z drugiej strony, już chyba bardziej "przyjemna" w gaciach jest pewnie miesiączkowa krew niż biały kisiel neutral (Tak, tak wiem to z własnego doświadczenia, yajo xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 27, 2008 11:29 am
A ja nie chcę wiedzieć xp Dowcip usłyszałam w latach szkolnych podstawowych na zjezdzie rodzinnym grudniowym i do tej pory mnie nie smieszy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 01, 2008 5:50 am
Kto ci go powiedział? I czemu w święta? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 13, 2008 8:21 am
Nie mi, tylko wszystkim; mąz kuzynki, wtedy narzeczony; w święta bo wtedy sa zjady rodzinne, ne? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 14, 2008 5:46 am
ichabot ZebraDeath ale przynajmniej wiem że seks w czasie okresu potrafi dostarczyć niezłych przeżyć facetowi rofl rofl rofl rofl eek Mogłaś biedaka uprzedzić! eek uprzedziłam, zrobił to na własną odpowiedzialność i niech ma teraz, plamy na biurku, klawiaturze i dywanie rolleyes twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 12:12 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 05, 2008 1:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 08, 2008 10:21 am
Żaden rofl ja cię proszę. boli mnie i jestem agresywna xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 25, 2008 3:51 am
a mnie bolalo wczoraj jak nigdy. i wlasnie obalilam teze, ze przy przyjmowaniu tabletek mniej boli i jest bardziej skapy. ha ha ha. chyba padne ze smiechu stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 27, 2008 2:27 am
Kyoko Suomi a mnie bolalo wczoraj jak nigdy. i wlasnie obalilam teze, ze przy przyjmowaniu tabletek mniej boli i jest bardziej skapy. ha ha ha. chyba padne ze smiechu stare
...dzięki za pociechę. kurde! a myślałam że tabletki mi pomogą...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|