|
|
|
|
Posted: Fri Oct 26, 2007 11:38 am
eek
Lepiej brzmi R&Z (od Runya&Zelcia lub Zetka, jak kto woli :]). Chociaz w ostateczności.... Twoja propozycja też jakoś brzmi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 3:40 am
RaZ (RandZ) question wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 5:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 11:50 pm
ja chyba tez sie chyba w koncu musze przywitac idea /a wiec Dzien Dobry. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 3:17 am
"Nasze Randevouz...a dalej to nie pamiętam" *na melodię Kombi* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 4:42 am
*udając Marcina z Ani Mru Mru* Mówi się: "Witam jaśnie Pani" xd Runya_EithelNar "Nasze Randevouz..." a dalej to nie pamiętam Ja w ogóle tego zespołu nie słucham. Znam tylko ich piosenkę "Słodkiego miłego życia", jeżeli to ten sam boysband.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 2:47 am
Runya_EithelNar "Nasze Randevouz...a dalej to nie pamiętam" *na melodię Kombi* xd Nasze Randevouz... Tylko w wyobraźni, Randevouz... Moich snów! I dalej ja tyż ni pamintam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 4:08 am
Ale się śpiewająco zrobiło :] Jak w barze karaoke xd *zaczyna nucić "Mydełko Fa"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 1:30 pm
Ja wolęJesteś Szalona wink
"Jesteś szalona,mówię Ci, Zawsze nią byłaś, skończ wreszcie śnić, Nie jesteś aniołem, mówięCI, Jesteś szalona exclaim " xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 4:10 am
Kiedy noc nadchodzi, kiedy noc nadchodzi modlę sie! By z tobą byyyć....
xd mrgreen xd mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 4:23 am
nasze rendez vous, tylko w wyobraźni rendez vous moich snów pojawiasz sie na chwile Wzrokiem doganiam cię lecz zaraz znikasz, nawet nie wiem gdzie czy kiedyś cię odnajdę czy powiem to, co chce czy zawsze będę twym marzeniem ze stu snów ten jeden chce naprawde przeżyć ze stu twarzy twoja chce naprawde mieć nasze rendez vous...
co wy ? kombi nie słuchacie ? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 4:25 am
Ja tam od czasu do czasu.Ale całej piosenki w jednej chwili przypomnieć nie jestem sobie w stanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 4:27 am
ja nie słucham tego ^^ tylko rodzinka crying .. niestety (albo stety) mam bardzo dobrą pamięć do słów piosenek i wwiertało mi się to w głowę crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 4:32 am
Ja też łatwo zapamiętuję tekst piosenek. Ale tą akurat słyszałam za mało razy żeby zapamiętać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|