|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 11:51 am
wilkus Baranina mam spora wade wzroku confused moglas napomknac xd no mati tez tak ten...no... w koncu powiedzial "kaju ty mnie juz wiecej nie kochaj" - znaczy sie to nie byl taki niewypal xd to byla co najmniej moja zyciowa porazka. skurwysyn jebanywiedzial od wszystkim od poczatku, ale jakos sie nie kwapil z powiadomieniem przez 3 lata. a co tam. jak bede mily, to zrobi dla mnie wszystko. wniosek: jezeli facet jest mily, to znaczy, ze mu sie to oplaca i nie jest bezinteresowne. aczkolwiek sa wyjatki sugerujesz ze moj facet szuka jakiej korzysci z bycia milym dla mnie? rolleyes nie wiem jaka mogla by byc? jesli mogla rolleyes w koncu taki podly wampir emocjonalny ze mnie sweatdrop mati poprostu byl jeszcz zbyt mlody dla ciebie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 12:06 pm
ta, powiedzieli mi ostatnio, ze mam umysl 40stolatki, ozby.
hmmm,skad wiesz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 12:12 pm
wilkus ta, powiedzieli mi ostatnio, ze mam umysl 40stolatki, ozby. hmmm,skad wiesz xd i to takiej po przejsciach mrgreen nie wiem.. strzelam? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 12:17 pm
W sumie bycie z kims i czerpanie z tego radosci, jest jakas forma samouwielbienia i wypełnienia poczucia stabilizacji. Ale ze mnie paskud xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 12:23 pm
Kasmizar W sumie bycie z kims i czerpanie z tego radosci, jest jakas forma samouwielbienia i wypełnienia poczucia stabilizacji. Ale ze mnie paskud xp *fryk* ohhh.. moj Boze, pierwszy facet ktoremu dalam poczucie stabilizaji sweatdrop sie normalnie wzruszylm gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 12:29 pm
To jest taka PiSowska stabilizacja, ale co tam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 12:35 pm
Kasmizar To jest taka PiSowska stabilizacja, ale co tam xp podly, a ja juz sie wzruszyc zdazylam emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 12:43 pm
to ze mna naprawde tragicznie byc musi rofl poczekam na Mistrza, on mi powie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 12:51 pm
wilkus to ze mna naprawde tragicznie byc musi rofl poczekam na Mistrza, on mi powie xd nie sluchaj go, on jest zly i nosi glany
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 12:55 pm
ta jest! wielki chlop z wielkimi glanami! [50] mwahahahah, o moj Mistrz jest, jako mam go nei sluchac? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 12:58 pm
wilkus ta jest! wielki chlop z wielkimi glanami! [50] mwahahahah, o moj Mistrz jest, jako mam go nei sluchac? xd nio niormalnie, on napewno chce cie zjesc a potem zwymiotowac twoje kosci gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:09 pm
mial po temu okazje co najmneij 2 razy w tym miesiacu... z reszta Mistrz sie o mnie roszczy i nie da mi krzywdy zrobic [sam tez nie zrobi]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:25 pm
wilkus mial po temu okazje co najmneij 2 razy w tym miesiacu... z reszta Mistrz sie o mnie roszczy i nie da mi krzywdy zrobic [sam tez nie zrobi] ze roszczy to nie mm ku temu watpliwosci whee wszyscy faceci tylko roszcza xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:29 pm