|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 7:56 am
nie wiem, co mam kupić ... chmurkę czy książkę question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 7:58 am
xBardielx brzydze sie wszelkim sciemnianiem T.T poprostu goldy mnie lubia np kupilem obecny list jeden za 1.500 ( chyba komus umklo jedno 0 ) jeden za 10k i tak jakos po troszku zbiera sie ladna sumka ;]
eek
trzeba to wykorzystać i cię ograbić!... i tak goldy cię lubią to niedługo ci się zwróci pewnie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 8:08 am
to jednak trzeba miec leb xd
to ja wracam do rysowania xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 8:22 am
no wlasnie! to samo sie tyczy buraxa xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 8:27 am
oz, Twoja praca bedzie jutro wieczorem, o ile nie zaponi mi jej Burak przyniesc. ale chyba juz jest na ukonczeniu. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 8:43 am
wow pochwala za szybkosc!
we wszystkich art szopach z ktorymi sie spodkalem o wiele dluzej im to zabieralo :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 9:27 am
Evil123Angel nie wiem, co mam kupić ... chmurkę czy książkę question A ta ksiazaka to oczym jest jakas s/f? A na chmurce mozna fruwac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 10:19 am
daj za darmo biggrin albo podziel sie kasą... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 10:19 am
a nie mowilem ze goldy mnie lubia! xD historia ktora wam opowiem wydarzyla sie na pobliskim marketplace, bylo to jakies 5 minut temu ;]. Jak zwykle obserwowalem przebieg aukcji gdy nagle zobaczylem ze ktos hurtem sprzedaje obecne listy za 10k, no to przyjzadlem mu sie blizej. Ale nie moglem trafic :/ to napisalem do niego czy nie sprzeda mi 5 listow za 10k each. to on mi mowi ze jak dla mnie to 15k, pomyslalem " kawal ch*** z niego" ze odemnie chce wiecej. Ale pisze mu dobra, bo i tak sie oplacalo. Co sie pozniej okazalo kolesiowi chodzilo o to ze chce mi sprzedac 5 listow za 15k w sumie, co tez sie stalo ^^ kazdy liscik przyniusl mi 12.800 profitu ^^
Ale ten sam czlowiek tak narobil tym zalaniem marketu ze ceny od teraz na bank pojda w dol! powaga! jak ktos cos trzyma niech sprzedaje puki czas!
Nie musicie mnie suchac, co ja tam wiem o pieniadzach xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 10:51 am
*przysluchuje sie bardzo uwaznie* nie wiem, czy sie cieszyc, czy nie, ale obaczymy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 17, 2007 11:42 pm
xBardielx a nie mowilem ze goldy mnie lubia! xD historia ktora wam opowiem wydarzyla sie na pobliskim marketplace, bylo to jakies 5 minut temu ;]. Jak zwykle obserwowalem przebieg aukcji gdy nagle zobaczylem ze ktos hurtem sprzedaje obecne listy za 10k, no to przyjzadlem mu sie blizej. Ale nie moglem trafic :/ to napisalem do niego czy nie sprzeda mi 5 listow za 10k each. to on mi mowi ze jak dla mnie to 15k, pomyslalem " kawal ch*** z niego" ze odemnie chce wiecej. Ale pisze mu dobra, bo i tak sie oplacalo. Co sie pozniej okazalo kolesiowi chodzilo o to ze chce mi sprzedac 5 listow za 15k w sumie, co tez sie stalo ^^ kazdy liscik przyniusl mi 12.800 profitu ^^ Ale ten sam czlowiek tak narobil tym zalaniem marketu ze ceny od teraz na bank pojda w dol! powaga! jak ktos cos trzyma niech sprzedaje puki czas! Nie musicie mnie suchac, co ja tam wiem o pieniadzach xP Weź ty zostań jakimś doradcą finansowym czy cuś... masz talent xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 3:01 am
popieram pomysł wicked.queen smile ) jak widac nareszcie kupilam książke smile ))) i ) xD szybko polecialy ceny...z 19k na 16k a teraz na 14k to skozystalam z okazji i kupilam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 3:33 am
ja kupilam za 16k... trudno, zarobie se z powrotem, mam dobry sposob, chociaz niekoniecznie szybki dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 3:40 am