|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 10:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 10:23 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Yumehayla Miss_Karina Yumehayla *radośnie wbiega do środka nucąc pod nosem i rozsypując dookoła błękitne róże* Dzieńdoberek wszystkim 4laugh ! Jak tam samopoczucie^^? widze ze dobry humorek masz wink blaugh u mnie raczej ok ^^; wink Bo mi w końcu kompa naprawili i znowu mam internet 4laugh !!!!!!!!! Do tego próbna z anglika była banalna xd łatwa? ^^ biggrin I to jak^^! A najlepsze było ostatnie z zaawansowanego...trzeba było napisać opowiadanie zakończone czymś że to był mój wymażony prezent bożonarodzeniowy...pisałem o dziewczynce która zawsze chciała dostać latającego renifera...tymczasem banda złodziei chciała napaść na bank, ale przez śnieżycę trafili do zoo, a ten co niósł bombę poślizgnął się przy klatce z reniferami i przez przypadek posłał je w niebo, a one, zostawiając za sobą dziurę w suficie, wylądowały w salonie tej dziewczynki w połowie kolacji wigilijnej xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 10:24 am
Kopciuszek Chłopcy nie macie innych problem stare oj na pewno maja inne problemy ale nie chce tych "problemoow" wymieniac tutaj XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 10:25 am
Kopciuszek Chłopcy nie macie innych problem stare może mam(y) moze nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 10:25 am
Yumehayla Miss_Karina Yumehayla Miss_Karina Yumehayla *radośnie wbiega do środka nucąc pod nosem i rozsypując dookoła błękitne róże* Dzieńdoberek wszystkim 4laugh ! Jak tam samopoczucie^^? widze ze dobry humorek masz wink blaugh u mnie raczej ok ^^; wink Bo mi w końcu kompa naprawili i znowu mam internet 4laugh !!!!!!!!! Do tego próbna z anglika była banalna xd łatwa? ^^ biggrin I to jak^^! A najlepsze było ostatnie z zaawansowanego...trzeba było napisać opowiadanie zakończone czymś że to był mój wymażony prezent bożonarodzeniowy...pisałem o dziewczynce która zawsze chciała dostać latającego renifera...tymczasem banda złodziei chciała napaść na bank, ale przez śnieżycę trafili do zoo, a ten co niósł bombę poślizgnął się przy klatce z reniferami i przez przypadek posłał je w niebo, a one, zostawiając za sobą dziurę w suficie, wylądowały w salonie tej dziewczynki w połowie kolacji wigilijnej xd xd xd bardzo faaaaajne!!! xd xd xd
TADADAAAAAAM!!!!! 5000 stronaaaaaaa!!!! xd xd Gratulacje wszystkim!!!! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 10:26 am
Jakoś tak włąśnie wyszło... ze moje uczucie "telenowelowe" wzmaga sie ostatnio....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 10:26 am
Łał, strona 5000 XDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!! otwiera butelkę szampana*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 10:27 am
Yumehayla Łał, strona 5000 XDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!! otwiera butelkę szampana* xd xd >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 10:28 am
Yumehayla Łał, strona 5000 XDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!! otwiera butelkę szampana* *wyciąga z kieszeni butelke Sake* eeeeeeh ide sie upić.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 10:29 am
nie moge za duzo pic, jutro znoow zrywanko z loozka neutral kurdelek serdelek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 10:31 am
Miss_Karina Yumehayla Łał, strona 5000 XDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!! otwiera butelkę szampana* xd xd >To co śpiewamy na ten radosny jubileusz^^?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 10:32 am
Yumehayla Miss_Karina Yumehayla Łał, strona 5000 XDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!! otwiera butelkę szampana* xd xd >To co śpiewamy na ten radosny jubileusz^^? peeeeeeeeeeeeewnie!!! ^^ STO LAT STO LAT NIECH.... ZYJA NAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!! xd xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 10:34 am
Miss_Karina Yumehayla Miss_Karina Yumehayla Łał, strona 5000 XDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!! otwiera butelkę szampana* xd xd >To co śpiewamy na ten radosny jubileusz^^? peeeeeeeeeeeeewnie!!! ^^ STO LAT STO LAT NIECH.... ZYJA NAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!! xd xd wink I jeszzzzzzzzzzcze jeden i jeszzzzzzzzzzzzzzzzzcze raz^^...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|