|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:58 am
Sei chan Sayokun pamiętam heart tylko dlaczego zniknęła sad Nie wiem xd sad sad sad w takim razie wracam do niemieckiego sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 10:03 am
By zrozumieć kobiety jest tylko jeden sposób.... tylko że nikt go nie zna... xp scream gonk crying domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 10:10 am
witam wszystkich co słychać?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 10:10 am
siemanko kochane szkraby blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 10:12 am
Christoff_Gangrell By zrozumieć kobiety jest tylko jeden sposób.... tylko że nikt go nie zna... xp scream gonk crying domokun hahaha zeby zrozumiec kobiety...trzeba samemu byc kobieta wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 10:12 am
*radośnie wbiega do środka nucąc pod nosem i rozsypując dookoła błękitne róże* Dzieńdoberek wszystkim 4laugh ! Jak tam samopoczucie^^?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 10:13 am
Yumehayla *radośnie wbiega do środka nucąc pod nosem i rozsypując dookoła błękitne róże* Dzieńdoberek wszystkim 4laugh ! Jak tam samopoczucie^^? widze ze dobry humorek masz wink blaugh u mnie raczej ok ^^; wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 10:14 am
Miss_Karina Christoff_Gangrell By zrozumieć kobiety jest tylko jeden sposób.... tylko że nikt go nie zna... xp scream gonk crying domokun hahaha zeby zrozumiec kobiety...trzeba samemu byc kobieta wink blaugh taaaaaaaaaaaaaaaa domyślam się...... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 10:15 am
jeszcze pare postow i wkroczymy w... 5000 strone xd xd wink
juz w czwartek otworzymy lisciki jeeeeeaaaaaaa!!! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 10:16 am
Miss_Karina jeszcze pare postow i wkroczymy w... 5000 strone xd xd wink juz w czwartek otworzymy lisciki jeeeeeaaaaaaa!!! ^^Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Yumehayla *radośnie wbiega do środka nucąc pod nosem i rozsypując dookoła błękitne róże* Dzieńdoberek wszystkim 4laugh ! Jak tam samopoczucie^^? widze ze dobry humorek masz wink blaugh u mnie raczej ok ^^; wink Bo mi w końcu kompa naprawili i znowu mam internet 4laugh !!!!!!!!! Do tego próbna z anglika była banalna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Miss_Karina Christoff_Gangrell By zrozumieć kobiety jest tylko jeden sposób.... tylko że nikt go nie zna... xp scream gonk crying domokun hahaha zeby zrozumiec kobiety...trzeba samemu byc kobieta wink blaugh taaaaaaaaaaaaaaaa domyślam się...... xp hahahah xd lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 10:17 am
Yumehayla Miss_Karina Yumehayla *radośnie wbiega do środka nucąc pod nosem i rozsypując dookoła błękitne róże* Dzieńdoberek wszystkim 4laugh ! Jak tam samopoczucie^^? widze ze dobry humorek masz wink blaugh u mnie raczej ok ^^; wink Bo mi w końcu kompa naprawili i znowu mam internet 4laugh !!!!!!!!! Do tego próbna z anglika była banalna xd łatwa? ^^ biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 10:18 am
Miss_Karina Christoff_Gangrell Miss_Karina Christoff_Gangrell By zrozumieć kobiety jest tylko jeden sposób.... tylko że nikt go nie zna... xp scream gonk crying domokun hahaha zeby zrozumiec kobiety...trzeba samemu byc kobieta wink blaugh taaaaaaaaaaaaaaaa domyślam się...... xp hahahah xd lol Kurcze nie wiem czemu ale coracz częciej mam wrażenie ze gram głowną rolę w jakiejś kiczowatej telenoweli... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 10:20 am
Christoff_Gangrell Kurcze nie wiem czemu ale coracz częciej mam wrażenie ze gram głowną rolę w jakiejś kiczowatej telenoweli... xp O.o ja takiego wrazenia ni mam O.o a czemu tak twierdzisz? XD i na jakiej podstawie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|