|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:50 am
Sei chan Sayokun chyba xp co się działo eek Um ogłuszyło cię a z pod płąszcza wypadło to*Pokazuje na zieloną ksiażkę* o eek stara książka napisana przez nojego ojca Xiao longa w skrócie też sayokuna blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:50 am
ech co sie dzieje... zawalon ludzmi jak nigdy to chyba przez te moje urodzinki w piątek...
*prezenty prosze wysylac przez bank ^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:51 am
Sayokun Sei chan Sayokun chyba xp co się działo eek Um ogłuszyło cię a z pod płąszcza wypadło to*Pokazuje na zieloną ksiażkę* o eek stara książka napisana przez nojego ojca Xiao longa w skrócie też sayokuna blaugh Aha, ale wyglada na to że macie takie same poglądy o ocucaniu stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:52 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun chyba xp co się działo eek Um ogłuszyło cię a z pod płąszcza wypadło to*Pokazuje na zieloną ksiażkę* o eek stara książka napisana przez nojego ojca Xiao longa w skrócie też sayokuna blaugh Aha, ale wyglada na to że macie takie same poglądy o ocucaniu stare eek jakie 'przegląda książkę' sei stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:53 am
Sayokun eek jakie 'przegląda książkę' sei stare No co xd Ja za to chciałam cie w różowego królika zmienić xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:53 am
Christoff_Gangrell juliangel Christoff_Gangrell juliangel Baliaur *kladzie sie na podlodze okrywa sie czana plachta i kladzie nan karteczke z napisem* "czekam na smierc..." plagiaty sie qrna szerza... stressed sweatdrop eek Drogie panie.... Prosiem sie nie kłocić...... Baliaur wyłaź....... *wyciąga jom i przytula* nie smuć sie.... Ty Juluś też...... foch... scream ninja terozki ty zazdrosna???? ojojojo te kobiety...... xp Buziiiiii................. nio nie wiem czy to wystarczy... :[
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:54 am
Sei chan Sayokun eek jakie 'przegląda książkę' sei stare No co xd Ja za to chciałam cie w różowego królika zmienić xd SEI domokun i jeszcze lethiel wystraszyłaś sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:54 am
Sayokun Sei chan Sayokun eek jakie 'przegląda książkę' sei stare No co xd Ja za to chciałam cie w różowego królika zmienić xd SEI domokun i jeszcze lethiel wystraszyłaś sad Nie 3nodding Przecierz ona cie pocałowała xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:55 am
juliangel nio nie wiem czy to wystarczy... :[ *glos z sufitu* zboczyl *czerwona mgla przeplywa przez gildie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:55 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun eek jakie 'przegląda książkę' sei stare No co xd Ja za to chciałam cie w różowego królika zmienić xd SEI domokun i jeszcze lethiel wystraszyłaś sad Nie 3nodding Przecierz ona cie pocałowała xd pamiętam heart tylko dlaczego zniknęła sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:56 am
*wręcza Julci kwiatki.....* redface whee
Poszukajmy Baliaur bo siem martwię........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:56 am
Sayokun pamiętam heart tylko dlaczego zniknęła sad Nie wiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:57 am
MAM URODZINKI W PIĄTEK, TZN WYPRAWIAM W PIĄTEK !!
BOŻE TO JUZ 19 NA KARKU...
*PREZENTY MILE WIDZIANE :d ^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:58 am
*cerwona mgla znika* moze kiedys worooce.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|