|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:24 am
fajnie ze mnie ktos zauwazyl sweatdrop *kladzie sie na podlodze i chowa sie pod kocem* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:25 am
Sayokun X_X 'zza płaszcza saya wypada dziwna zielona książka' *Otwiera ksiązkę*Co za gupi sposób xp *Patrzy na Lethiel*Daj mu buzi to się obudzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:25 am
Sayokun Sei chan *Czyta dalej*Możne mu dać jeszcze ciało kota, psa i nawet małpy, ale nic nie pisze o nowym ludzkim ciele sweatdrop X_X 'zza płaszcza saya wypada dziwna zielona książka' O.o ... *łapie ksiazke i podbiega do Sei* poszukaj tutaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:26 am
Baliaur fajnie ze mnie ktos zauwazyl sweatdrop *kladzie sie na podlodze i chowa sie pod kocem* crying sad przepraaaaaaashaaaaam !!!! *przytuula* witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:26 am
Baliaur fajnie ze mnie ktos zauwazyl sweatdrop *kladzie sie na podlodze i chowa sie pod kocem* crying ja ciem widzem..... przytulasek.... Hey Julcia Przytulasek tyż...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:27 am
Sei chan Sayokun X_X 'zza płaszcza saya wypada dziwna zielona książka' *Otwiera ksiązkę*Co za gupi sposób xp *Patrzy na Lethiel*Daj mu buzi to się obudzi *pochyla sie nad Sayo i caluje* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:27 am
Christoff_Gangrell Baliaur fajnie ze mnie ktos zauwazyl sweatdrop *kladzie sie na podlodze i chowa sie pod kocem* crying ja ciem widzem..... przytulasek.... Hey Julcia Przytulasek tyż... ehhmmm?? ze cio?? *przytul* Leth
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:28 am
Lethiel Sei chan Sayokun X_X 'zza płaszcza saya wypada dziwna zielona książka' *Otwiera ksiązkę*Co za gupi sposób xp *Patrzy na Lethiel*Daj mu buzi to się obudzi *pochyla sie nad Sayo i caluje* heart X_X ....... 'rusza ręką' ........ 'wstaje zdezorientowany' eek heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:29 am
Sayokun Lethiel Sei chan Sayokun X_X 'zza płaszcza saya wypada dziwna zielona książka' *Otwiera ksiązkę*Co za gupi sposób xp *Patrzy na Lethiel*Daj mu buzi to się obudzi *pochyla sie nad Sayo i caluje* heart X_X ....... 'rusza ręką' ........ 'wstaje zdezorientowany' eek heart whee 4laugh 4laugh 4laugh *przytula go mocno* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:30 am
Lethiel Sayokun X_X ....... 'rusza ręką' ........ 'wstaje zdezorientowany' eek heart whee 4laugh 4laugh 4laugh *przytula go mocno* whee whee whee heart heart 'przytula i całuje' heart heart czemu tu tak cicho eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:30 am
*Czyta autora zielonej ksiązki*Sayokun.......Ty specjalnie udawałęś martwego stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:31 am
Sei chan *Czyta autora zielonej ksiązki*Sayokun.......Ty specjalnie udawałęś martwego stare eek .......... stare *puszcza Sayo* stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:32 am
*wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:33 am
Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! biggrin Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:33 am
Lethiel Sei chan *Czyta autora zielonej ksiązki*Sayokun.......Ty specjalnie udawałęś martwego stare eek .......... stare *puszcza Sayo* stare 'patrzy na lethiel' co się dzieje eek czemu nikt nic nie mowi eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|