|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:07 am
Nyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!^ ^ xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:08 am
Sayokun Lethiel Delisa musze leciec 3nodding papatki -^.^- (ide sobie przypomniec informacje z informatyki bo jutro mam sprawdzian z niej xp ) papatki... ja lubiu informatyke 3nodding whee masz w szkolę informatykę czy technologię informatyczną wink od tego roku informatyke.. przez 2 zeszle mialam technologie informatyczną 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uwaga !!!!!!!!!!!!!!!!!
Death sqad nadchodzi!!!!!!!!!!!!
blaugh blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Nyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!^ ^ xd xd xd xd eek 'zatyka uszy' witaj sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:09 am
Sei chan Nyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!^ ^ xd xd xd xd Nyooooooo 4laugh *przytuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Sei chan Nyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!^ ^ xd xd xd xd eek 'zatyka uszy' witaj sweatdrop *Bierze megafon i podchodzi do Sayo*NYUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!! xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun Lethiel Delisa musze leciec 3nodding papatki -^.^- (ide sobie przypomniec informacje z informatyki bo jutro mam sprawdzian z niej xp ) papatki... ja lubiu informatyke 3nodding whee masz w szkolę informatykę czy technologię informatyczną wink od tego roku informatyke.. przez 2 zeszle mialam technologie informatyczną 3nodding ja mam od 2 lat informatykę xd ciekawe ale czasem męczące sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:10 am
juliangel Uwaga !!!!!!!!!!!!!!!!! Death sqad nadchodzi!!!!!!!!!!!! blaugh blaugh whee witaj 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:10 am
Sei chan Sayokun Sei chan Nyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!^ ^ xd xd xd xd eek 'zatyka uszy' witaj sweatdrop *Bierze megafon i podchodzi do Sayo*NYUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!! xd xd xd xd eek eek eek eek eek 'pada rarzony na ziemię' X_X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:11 am
Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan Nyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!^ ^ xd xd xd xd eek 'zatyka uszy' witaj sweatdrop *Bierze megafon i podchodzi do Sayo*NYUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!! xd xd xd xd eek eek eek eek eek 'pada rarzony na ziemię' X_X *Wyciaga skrzypce i gra marsz żałobny* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:11 am
juliangel Uwaga !!!!!!!!!!!!!!!!! Death sqad nadchodzi!!!!!!!!!!!! blaugh blaugh whee cze^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:12 am
Sei chan *Wyciaga skrzypce i gra marsz żałobny* xd O.o ........ gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:14 am
Kochanie... Gdzie jestes no chodz tu juz bo sie stesknilam stressed blaugh heart wink surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:14 am
Lethiel Sei chan *Wyciaga skrzypce i gra marsz żałobny* xd O.o ........ gonk Mruu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 9:16 am
Sei chan Lethiel Sei chan *Wyciaga skrzypce i gra marsz żałobny* xd O.o ........ gonk Mruu?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|