Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 497 498 499 500 501 502 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Owiec

PostPosted: Sat Apr 15, 2006 7:24 am

EvilYuki
Iwa__4grozna
Ridsu
Twistus
Iwa__4grozna

no ok rozumem ale mimo wszysto ... sweatdrop
stare skoro rozumiesz to nie powinno byc zadnych watpliwosci rolleyes
moje towarzystwo zle na ciebie wplywa, zaczynasz sie czepiac jak ja mrgreen

chodziło ci o mnie czy o Twistusa?
chodzilo o mnie mrgreen
nie schlebiaj sobie, chodzilo o monie
PostPosted: Sat Apr 15, 2006 9:22 am

Ridsu
EvilYuki
Iwa__4grozna
Ridsu
Twistus
Iwa__4grozna

chodzilo o mnie mrgreen
crying xd

EvilYuki

Ryuukei oshii

PostPosted: Sat Apr 15, 2006 9:28 am

Ridsu
EvilYuki
Iwa__4grozna
Ridsu
Twistus
Iwa__4grozna

chodzilo o mnie mrgreen
ninja ja bym powiedzial raczej ze to Ty sie upodabniasz do mnie 4laugh rofl rofl rofl mrgreen
PostPosted: Sat Apr 15, 2006 10:07 am

Twistus
ninja ja bym powiedzial raczej ze to Ty sie upodabniac do mnie 4laugh rofl rofl rofl mrgreen
a mozliwie, grzecznieje jakos mrgreen

Owiec

Ryuukei oshii

PostPosted: Sat Apr 15, 2006 10:10 am

Ridsu
Twistus
ninja ja bym powiedzial raczej ze to Ty sie upodabniasz do mnie 4laugh rofl rofl rofl mrgreen
nie to chyba nie do mnie mrgreen
PostPosted: Sat Apr 15, 2006 10:30 am

Twistus
Ridsu
Twistus
jestes grzeczna monisiu mrgreen

Owiec

Ryuukei oshii

PostPosted: Sat Apr 15, 2006 10:33 am

Ridsu
Twistus
Ridsu
Twistus
jestes grzeczna monisiu mrgreen
w jakim sensie? ninja
PostPosted: Sat Apr 15, 2006 12:01 pm

Twistus
rolleyes pobijcie sie na gole kalty z czego maja byc skladane ofiary rolleyes

bardzo dobrze
widze ze moje wysilki nieposzly na marne i ktos zapamietal jak sie rozwiazuje spory miedzy Partyzantkami mrgreen

zauwazylem ze w naszych szeregach coraz wiecej jest Towarzyszek heart
Ale naszczescie w generalicji jestesmy my cool mrgreen

BTW to tego posta raz juz mi zjadlo

Kiray
Crew

Ryuukei oshii

PostPosted: Sat Apr 15, 2006 12:04 pm

Kiray
Twistus
rolleyes pobijcie sie na gole kalty z czego maja byc skladane ofiary rolleyes

bardzo dobrze
widze ze moje wysilki nieposzly na marne i ktos zapamietal jak sie rozwiazuje spory miedzy Partyzantkami mrgreen

zauwazylem ze w naszych szeregach coraz wiecej jest Towarzyszek heart
Ale naszczescie w generalicji jestesmy my cool mrgreen

BTW to tego posta raz juz mi zjadlo
dziwne bo go widzialm generale wczesniej wink a tak woogle to jako dobry general wpier powinien przeszkolic partyzantki jak walczyc na gole klaty mrgreen
PostPosted: Sat Apr 15, 2006 12:15 pm

Twistus
dziwne bo go widzialm generale wczesniej wink a tak woogle to jako dobry general wpier powinien przeszkolic partyzantki jak walczyc na gole klaty mrgreen

jakis pradnik napisze
ale sama teoria to niewszystko potrzebna jest takze praktyka i bede potrzebowal asystentki... a wiem ze Towarzyszko Twist znasz sie na rzeczy to nia zostaniesz mrgreen
a przy okazji wpadlem na genialny pomysl...
Generalicja zadba o zdrowie naszych Towarzyszek... przeprowadzimy obowiazkowe badania na posiadanie raka piersi.
nie martwcie sie Partyzantki Generalowie maja MOC w rekach i was szybko wylecza mrgreen cool

Kiray
Crew

Ryuukei oshii

PostPosted: Sat Apr 15, 2006 12:20 pm

Kiray
Twistus

jakis pradnik napisze
ale sama teoria to niewszystko potrzebna jest takze praktyka i bede potrzebowal asystentki... a wiem ze Towarzyszko Twist znasz sie na rzeczy to nia zostaniesz mrgreen
Generalicja zadba o zdrowie naszych Towarzyszek... przeprowadzimy obowiazkowe badania na raka piersi.
nie martwcie sie Partyzantki Generalowie maja MOC w rekach i was szybko wylecza mrgreen cool
ale mi chodzilo raczej o to by general stoczyl jakis taki maly sparing z danymi towaryszkami co chca sie bic coby nabraly wprawy a general o ile pamietal juz praktykowal taka walke wink

a co jak jakas partyzantka sie wylamie z badania mrgreen
PostPosted: Sat Apr 15, 2006 12:26 pm

Twistus
Kiray
Twistus

jakis pradnik napisze
Generalicja zadba o zdrowie naszych Towarzyszek... przeprowadzimy obowiazkowe badania na raka piersi.
ale mi chodzilo raczej o to by general stoczyl jakis taki maly sparing z danymi towaryszkami co chca sie bic coby nabraly wprawy a general o ile pamietal juz praktykowal taka walke wink

a co jak jakas partyzantka sie wylamie z badania mrgreen

no ba... oczywiscie ze pamietam
najpierw napisze poradnik, pozniej przeprowadze z moja asystentka pokazy dla pozostalych Towarzyszek, a na koniec z kazda Partyzantka przeprowadze indywidualne zajecia... heart cool
a jak juz sie czegos na uczycie to bedziemy organizowali co weekendowe zawody w walce na gole klaty... w kisielu cool mrgreen wink

takiej opcji to wogle nie bierzemy pod uwage pirate

Kiray
Crew

EvilYuki

PostPosted: Sun Apr 16, 2006 9:29 am

Kiray

no ba... oczywiscie ze pamietam
najpierw napisze poradnik, pozniej przeprowadze z moja asystentka pokazy dla pozostalych Towarzyszek, a na koniec z kazda Partyzantka przeprowadze indywidualne zajecia... heart cool
a jak juz sie czegos na uczycie to bedziemy organizowali co weekendowe zawody w walce na gole klaty... w kisielu cool mrgreen wink

takiej opcji to wogle nie bierzemy pod uwage pirate
w zwiazku z kisielem cos mi sie przypomnialo :XP:

osobom, ktore przeszkadzaja na lekcji badz powiedza cos niewlasciwego ,moj wosista i historyk kaze pisac wypracowania... kolegak iedys zaproponowal, by dziewczyny rozwiazaly swoj spor ideologiczny w kisielu i Pascal dostal wypracowanie o temacie "Czemu proponowanie kolezankom walki w kisielu uwlacza godnosci kobiet i nauczyciela WOS-u" :XP: cos takiego crying
PostPosted: Sun Apr 16, 2006 11:53 am

EvilYuki
w zwiazku z kisielem cos mi sie przypomnialo :XP:

osobom, ktore przeszkadzaja na lekcji badz powiedza cos niewlasciwego ,moj wosista i historyk kaze pisac wypracowania... kolegak iedys zaproponowal, by dziewczyny rozwiazaly swoj spor ideologiczny w kisielu i Pascal dostal wypracowanie o temacie "Czemu proponowanie kolezankom walki w kisielu uwlacza godnosci kobiet i nauczyciela WOS-u" :XP: cos takiego crying

... lol te fajnego masz tego nauczyciela

Iwa__4grozna

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Mon Apr 17, 2006 2:13 am

looooool
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 497 498 499 500 501 502 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games