|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 6:19 am
Ja- Yosei Sei chan Aque Ja- Yosei ...hm... widzę...że moja wypowiedź zostałą pominięta, ale się nia zrażam... whee whee "...nom ja właśnie znalazłem na kaziee ale sie niezbyt ściąga... ... ...zresztą i tak mam kupę anime do pooglądania na dysku i na płytach... ...(witch huntera, wolfs raina i kilka pełnometrażowych)... ...ma ktoś może Haibane Renmei? ... ...albo może ktoś zna jakąś stronkę, gdzie można ściągnąć komiksy (tylko pełne)...??? " ...???!!! Niestety, nie znam żadnych : ( Sama też szukam. Znam dwa adresy, z jednego można ściągnąć Weiss kreuz i Gravitation. ...a mogłabyś mi wysłać pm z tymi adresami? ...bo ja już idę...więc jak wróce to sprawdzę, a tak to mi się nie będzie chciało szukać... xp ...dobra - spadam stąd...będe może pod wieczór... ...bywajcie! wink Jak znajde adresy to ci prześle, jak narazie coś mi stronki nie chcą wejść.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 6:19 am
papatki Yosei Wilczek-BWOM o cuż ... jestem gotow zaryzykować ! nawet ze smoczycą? wink domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 6:20 am
Kukus a ciebie też coś jebło na głowę... czy zrobiłeś bachora i cie jakaś przed ołtarz ciungnie... zapieraj się i nie pozwól na testy DNA ja się nigdy nie przyznam do ojcowstwa... przynajmniej jeszcze nie teraz a testy DNA to mój prawnik jest wstanie podwarzyć sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 6:21 am
setsuna dragonclaw papatki Yosei Wilczek-BWOM o cuż ... jestem gotow zaryzykować ! nawet ze smoczycą? wink domokun ... hmm a nom ... biggrin  jestem gotowy na wyzwanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 6:21 am
Ja- Yosei ...a mogłabyś mi wysłać pm z tymi adresami? ...bo ja już idę...więc jak wróce to sprawdzę, a tak to mi się nie będzie chciało szukać... xp ...dobra - spadam stąd...będe może pod wieczór... ...bywajcie! wink Pa Yosei!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 6:22 am
Hiekka Ja- Yosei ...a mogłabyś mi wysłać pm z tymi adresami? ...bo ja już idę...więc jak wróce to sprawdzę, a tak to mi się nie będzie chciało szukać... xp ...dobra - spadam stąd...będe może pod wieczór... ...bywajcie! wink Pa Yosei! Ty to masz refleks razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 6:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Wilczek-BWOM setsuna dragonclaw papatki Yosei Wilczek-BWOM o cuż ... jestem gotow zaryzykować ! nawet ze smoczycą? wink domokun ... hmm a nom ... biggrin  jestem gotowy na wyzwanie  3nodding coś ci nie wierzę 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aque Hiekka Ja- Yosei ...a mogłabyś mi wysłać pm z tymi adresami? ...bo ja już idę...więc jak wróce to sprawdzę, a tak to mi się nie będzie chciało szukać... xp ...dobra - spadam stąd...będe może pod wieczór... ...bywajcie! wink Pa Yosei! Ty to masz refleks razz lepiej późno niż wcale wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 6:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Papa : ( Ja też już mykam, bo oś mi sie nudzi xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Spadam papatki!!!
A znalazłam jeden adres z mangami dla dziewczyn www.syuura.com .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 6:25 am