Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 497 498 499 500 501 502 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Wed Jun 25, 2014 3:19 pm

Ennyi volt. Sziasztok.
PostPosted: Thu Jun 26, 2014 1:45 am

Malreni
Ennyi volt. Sziasztok.

cry

Sztyanime

Magical Hunter

8,000 Points
  • Somebody Likes You 100
  • Profitable 100
  • Treasure Hunter 100

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Thu Jun 26, 2014 2:36 am

Malreni
Ennyi volt. Sziasztok.

emotion_8c
PostPosted: Fri Jun 27, 2014 1:04 pm

Malreni
Ennyi volt. Sziasztok.

eek rolleyes cry

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sat Jun 28, 2014 5:28 am

Hmm. sad
PostPosted: Sun Jun 29, 2014 1:52 am

*Próbál zOMG-s Defribillate gyűrűt használni a sokkolt tagokon* wahmbulance

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Mon Jun 30, 2014 9:50 am

már 356 db Philosopher's Cache-t gyűjtöttem össze kukázással eek
PostPosted: Mon Jun 30, 2014 9:29 pm

Úgy tűnik, a sors nem hagyja, hogy békében távozzak. Tele lett flood-olva a gmail postafiókom értesítésekkel, ezek miatt mindig visszanéztem, így tulajdonképpen majdnem minden nap fent voltam legalább egy percig...
Rájöttem, hogy nem adtam elérhetőséget sok embernek, akikkel továbbra is tartani akarom majd a kapcsolatot. Egyszerűen nem tudok elszabadulni innen.

Persze, ott van még az is, hogy egyszer már otthagytam valamit a vég előtt és ezt megbántam nagyon. Az oldal pár hónapon belül be fog zárni, erről már bizonyítékok is kezdenek felröppenni. (Kétségbeesett próbálkozás új tagok szerzésére. Egyoldalú ToS módosítás miszerint nem jár kárpótlás senkinek, ha ne adj isten bezárna az oldal! cat_exclaim Nem kamu, tényleg!)

Szóval, maradnom kell. A karaktereim is többet érdemelnek annál, mintsem alsógatyában érje őket a vég. Egy nehéz döntés után még egy.

Akárhogyan is nézem, semmi nem maradt már az oldalon, ami miatt örömmel jönnék fel ide. Kivéve persze a barátokat. Az achievement gyűjtés is kiesett, mert nem tudok 75 milliárt aranyat kiadni egyetlen achievement-ért. Egyébként ez volt az utolsó csepp. Az előző 75 milliárdos achievement-ig minden event achievement megvolt. Mindegyik!

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue Jul 01, 2014 2:33 am

Malreni

Üdv újra! Megértem, hogy ez elég nehéz, akár itt hagyni, akár a jelenlegi helyzetben maradni... Picit (vagy jobban?) se veled, se nélküled feelingű ez...
Az elérhetőség megadását támogatom. Sőt ki is lehetne terjeszteni: van ugye egy régebbi topik a guildben, ahol meg lehet/lehetett adni az elérhetőségeinket (ki emlékszik rá?)
Ide linkelem, tessék! - Szerintem aki akarja, frissítse (ha kell), illetve adja meg (ha szeretné és még nem írt oda eddig) az elérhetőségeit.

Arra nemigen tudok mit mondani, ha a Gaia tényleg a zárás felé közeledik, de 1. érdekelnének azok a bizonyítékok (ha utánajárást ajánlasz, az is oké) 2. venné észre az új management/bárki, hogy a valami is több a semminél és attól eleshet, ha be kényszerülnek zárni a Gaiát!! Mint a rulettben... nem tudja, hol kell abbahagyni (jelen esetben a profitközpontú "marketinget", "politikát" ezen a szegény oldalon... rolleyes
(Ez csupán vélemény, az esetleges blődségekért nem tudom, vállaljak-e felelősséget sweatdrop )

Végszó: én továbbra is felnézek pár naponta és amikor van időm, frissítgettem az item listáimat, igaz a sötét oldala a dolognak az, hogy az infláció idején kevesebb "haszna van"... stare
PostPosted: Tue Jul 01, 2014 3:20 am

Obi Aoi
Malreni

Üdv újra! Megértem, hogy ez elég nehéz, akár itt hagyni, akár a jelenlegi helyzetben maradni... Picit (vagy jobban?) se veled, se nélküled feelingű ez...
Az elérhetőség megadását támogatom. Sőt ki is lehetne terjeszteni: van ugye egy régebbi topik a guildben, ahol meg lehet/lehetett adni az elérhetőségeinket (ki emlékszik rá?)
Ide linkelem, tessék! - Szerintem aki akarja, frissítse (ha kell), illetve adja meg (ha szeretné és még nem írt oda eddig) az elérhetőségeit.

Arra nemigen tudok mit mondani, ha a Gaia tényleg a zárás felé közeledik, de 1. érdekelnének azok a bizonyítékok (ha utánajárást ajánlasz, az is oké) 2. venné észre az új management/bárki, hogy a valami is több a semminél és attól eleshet, ha be kényszerülnek zárni a Gaiát!! Mint a rulettben... nem tudja, hol kell abbahagyni (jelen esetben a profitközpontú "marketinget", "politikát" ezen a szegény oldalon... rolleyes
(Ez csupán vélemény, az esetleges blődségekért nem tudom, vállaljak-e felelősséget sweatdrop )

Végszó: én továbbra is felnézek pár naponta és amikor van időm, frissítgettem az item listáimat, igaz a sötét oldala a dolognak az, hogy az infláció idején kevesebb "haszna van"... stare

Csak menj be a Site Feedback fórumba. Minden második topic erről szól. Főleg a félreérthetetlen ToS módosításról.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue Jul 01, 2014 3:29 am

Malreni
Obi Aoi
Malreni

Csak menj be a Site Feedback fórumba. Minden második topic erről szól. Főleg a félreérthetetlen ToS módosításról.

Értem, körül fogok nézni alkalomadtán... neutral ninja
PostPosted: Fri Jul 04, 2014 7:32 am

Azért egyelőre még nem túl célszerű biztosra venni a megszűnést. Ugyanis addig még bármi lehet és csak mert a Site Feedback fórumon (én is nézelődtem ott 2 napja, de most nemrég szintén), vagy bárhol más fórumon néhány, vagy több fórumon vannak, akik ezt-azt írnak erről, meg a ToS-ról, még egyáltalán nem garantálja, hogy a Gaia néhány hónapon belül, vagy néhány hónap múlva meg fog szűnni. Akik írnak és panaszkodnak az ügyben a fórumokon, ők sima felhasználók mint mi, így nem igazán lehet megbízható igazság alapja. Majd ha hivatalos személy (mint moderátor, admin, avagy szerkesztő) írja legalább egy fórumon idővel, vagy később esetleg announcement-ben, vagy bárhol az oldalon, akkor tényleg igaz és megbízható az infó. Addig még kétséges és ez eddig még nem konkrét bizonyíték.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Az Timmy

Kind Miko

PostPosted: Tue Jul 08, 2014 3:44 pm

pamm... pamm... paaaaaaaaaaam!
Nesztek újabb goldnyelő, és most csupán csak 150,000,000,000 Goldot kell belenyomni ebbe a retekbe, hogy minden achi meglegyen heart
PostPosted: Wed Jul 09, 2014 7:42 am

Egy régi ismerősöm Crimsonlegend (xcrimsonlegendx), akivel még úgy 7-8 éve futottam össze, most adta fel az achievement gyűjtést és vele együtt talán a Gaia-zást is.

150 milliárd aranyat nem lehet 5 nap alatt összegyűjteni. Főleg nem úgy, hogy előtte (kétszer) 75 milliárd aranyat kapart össze. Még a szeretett szárnyát, amit saját maga készített el alkímia segítségével, még azt is eladta. Mi ez, ha nem kétségbeesettség?

Már nincs értelme ide feljárni.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Wed Jul 09, 2014 7:52 am

Egyébként meg Szoci YOLO.
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 497 498 499 500 501 502 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games