|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 11:26 am
BeeWolf_san Baliaur *szepce* Bee wez mi powiedz o cio chodzi z tym paciorkiem?? pls No nie wiem czy moge to taka tajemnica rodzinna :] ...Szepcze ! a jak ladnie poproshe??? plssssssssss
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 11:29 am
BeeWolf_san Sayokun BeeWolf_san Witka obecnym, jesli ktoś jest ! ja... Siema saYo ... Wysle ci CD w srode piatek :0... sory ze tak dlugo ale nrgrywam jeszcze 2 znajomym i sie zastanawiam co z Yume :]Siema Del przyznaj sie coś wczoraj Destwoi zrobiła :] z kolezanką ... bo sie do mnie usmiechał Ależ my nic razz ...Desta się spytaj co on tam wyprawiał XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 11:30 am
Baliaur BeeWolf_san Baliaur *szepce* Bee wez mi powiedz o cio chodzi z tym paciorkiem?? pls No nie wiem czy moge to taka tajemnica rodzinna :] ...Szepcze ! a jak ladnie poproshe??? plsssssssssscoś to długo trwa bee poszedł się skontaktować z rodzinką blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 11:32 am
Delein Ależ my nic razz ...Desta się spytaj co on tam wyprawiał XD Coś tam mi mowił i było duszno :] ehe ehe wink Ball nie powiem blaugh Say nie jestem ... tylko czytałem o Tamponadach co to za zabiegi ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 11:33 am
ehhhhhh ide lybcie polapac papathus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 11:36 am
Baliaur ehhhhhh ide lybcie polapac papathus powodzenia .... wink Rybeczki sa FEeee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 11:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 11:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 11:50 am
elo (ale mozesh mi konkretnie powiedziec cio ci w nich nie pasi??pls) Beelybcie w Durem sa bardzo feeeeeeeeee na 30 jedna zlowilam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 11:51 am
Aj tam ja stałam się wielką fanką wędkarstwa...już mam parę takich wypaśnych rybek :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 11:51 am
Baliaur elo (ale mozesh mi konkretnie powiedziec cio ci w nich nie pasi??pls) Bee lbycie w Durem sa bardzo feeeeeeeeee na 30 jedna zlowilam sweatdrop to jest łatwe tylko trzeba się wprawić 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 11:54 am
Delein Aj tam ja stałam się wielką fanką wędkarstwa...już mam parę takich wypaśnych rybek :3 a ja tyle^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 11:54 am
Sayokun Baliaur elo (ale mozesh mi konkretnie powiedziec cio ci w nich nie pasi??pls) Bee lbycie w Durem sa bardzo feeeeeeeeee na 30 jedna zlowilam sweatdrop to jest łatwe tylko trzeba się wprawić 3nodding i trza miec odpowiedni sprzet.... myslam ze bedzie spoxx w Durem bo w Gambino lowi sie latwiutko zawiodlam sie na moich umiejetnosciach wedkarskich xp (jesli jakiekolwiek mam...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 11:55 am
Baliaur Sayokun Baliaur elo (ale mozesh mi konkretnie powiedziec cio ci w nich nie pasi??pls) Bee lbycie w Durem sa bardzo feeeeeeeeee na 30 jedna zlowilam sweatdrop to jest łatwe tylko trzeba się wprawić 3nodding i trza miec odpowiedni sprzet.... myslam ze bedzie spoxx w Durem bo w Gambino lowi sie latwiutko zawiodlam sie na moich umiejetnosciach wedkarskich xp (jesli jakiekolwiek mam...) ... ja łowie tym badylem mimo że mam lepsze wędki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 11:56 am
Baliaur elo (ale mozesh mi konkretnie powiedziec cio ci w nich nie pasi??pls) Beelybcie w Durem sa bardzo feeeeeeeeee na 30 jedna zlowilam sweatdrop wiem ze rybki w durem sa feee xp (Bali one mi sie podobaja 3nodding ale jakos niektore do mnie "nie trafiaja" sweatdrop xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|