|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:18 pm
Iwa__4grozna wiesz może jak zdobyć ciało wampirka? biggrin O.o co zdobyc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:21 pm
Twistus Iwa__4grozna wiesz może jak zdobyć ciało wampirka? biggrin O.o co zdobyc?caiło wampirka.....no ma się szare ciałko a oczy są "pomalowane'' na czarno blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:23 pm
Iwa__4grozna Twistus Iwa__4grozna wiesz może jak zdobyć ciało wampirka? biggrin O.o co zdobyc?caiło wampirka.....no ma się szare ciałko a oczy są "pomalowane'' na czarno blaugh rolleyes to nie wampir tylko zombi i nie da sie tego zdobyc teraz takim mozna sie bylo stac w evencie hellowenowym 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:24 pm
Twistus Iwa__4grozna Twistus Iwa__4grozna wiesz może jak zdobyć ciało wampirka? biggrin O.o co zdobyc?caiło wampirka.....no ma się szare ciałko a oczy są "pomalowane'' na czarno blaugh rolleyes to nie wampir tylko zombi i nie da sie tego zdobyc teraz takim mozna sie bylo stac w evencie hellowenowym 3nodding szkoda xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:25 pm
Iwa__4grozna Twistus Iwa__4grozna Twistus Iwa__4grozna wiesz może jak zdobyć ciało wampirka? biggrin O.o co zdobyc?caiło wampirka.....no ma się szare ciałko a oczy są "pomalowane'' na czarno blaugh rolleyes to nie wampir tylko zombi i nie da sie tego zdobyc teraz takim mozna sie bylo stac w evencie hellowenowym 3nodding szkoda xp pewnie w pazdzierniku znowu beda zombi ale juz inaczej wygladjace 3nodding mrgreen czy ja wiem czy szkoda moze 2 faza zombiastwa byla fajna ale juz 3 i 4 beznadziejne byly 5 byla fajna jeszcze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:27 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 14, 2006 2:29 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 12:26 am
Twistus Iwa__4grozna no ok rozumem ale mimo wszysto ... sweatdrop stare skoro rozumiesz to nie powinno byc zadnych watpliwosci rolleyes moje towarzystwo zle na ciebie wplywa, zaczynasz sie czepiac jak ja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 12:28 am
czuje ze zaraz obrzygam wszystkich wokolo... sweatdrop Twistus pomocy..... miske podaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 1:01 am
Ridsu czuje ze zaraz obrzygam wszystkich wokolo... sweatdrop Twistus pomocy..... miske podaj ninja z kim zes zaszla? *podaje miske*? ninja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 2:53 am
Ridsu Twistus Iwa__4grozna no ok rozumem ale mimo wszysto ... sweatdrop stare skoro rozumiesz to nie powinno byc zadnych watpliwosci rolleyes moje towarzystwo zle na ciebie wplywa, zaczynasz sie czepiac jak ja mrgreen chodziło ci o mnie czy o Twistusa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 2:58 am
Iwa__4grozna Ridsu Twistus Iwa__4grozna no ok rozumem ale mimo wszysto ... sweatdrop stare skoro rozumiesz to nie powinno byc zadnych watpliwosci rolleyes moje towarzystwo zle na ciebie wplywa, zaczynasz sie czepiac jak ja mrgreen chodziło ci o mnie czy o Twistusa? chodzilo o mnie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 3:55 am
EvilYuki Iwa__4grozna Ridsu Twistus Iwa__4grozna no ok rozumem ale mimo wszysto ... sweatdrop stare skoro rozumiesz to nie powinno byc zadnych watpliwosci rolleyes moje towarzystwo zle na ciebie wplywa, zaczynasz sie czepiac jak ja mrgreen chodziło ci o mnie czy o Twistusa? chodzilo o mnie mrgreen xp acha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 5:31 am
Twistus rolleyes pobijcie sie na gole kalty z czego maja byc skladane ofiary rolleyes bardzo dobrze narescie widze ze moje wysilki nie poszly na marne i ktos zapamietal jak sie zalatwia spory miedzy partyzantkami mrgreen ale sie porobilo... powoli w naszych jednostkach coraz wiecej Towarzyszek mozna spotkac naszczescie cala Generalicja to my cool mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 7:24 am
Twistus Ridsu czuje ze zaraz obrzygam wszystkich wokolo... sweatdrop Twistus pomocy..... miske podaj ninja z kim zes zaszla? *podaje miske*? ninja mrgreen z gorzalka rofl pierwszy raz mi gorzalka zaszkodzila. Zawsze tak ladnie wchodzila bez popity, a teraz? czlowiek sie starzeje mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|