|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 10:02 am
Wodzu Ntsumi_Aya Miss_Karina Wodzu Ja bym proponowal wogole moze zrobic jakies wspolne"zdjecie" z avkow, tak co by jak najwiecej osob tam bylo ^^ jest cos takiego, taki gif z aktywnymi gaiowiczami ^^ zrobil to Say blaugh spox, a gdzie? jak masz wypisany statut gildii zaraz po wejsciu.. tylko mnie tam josh nie mam i wodza tyz.... gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 10:04 am
Miss_Karina Ntsumi_Aya Baliaur Ntsumi_Aya Baliaur *wstaje podchodzi do chrisa i przyklada miecz do jego szyi* waz sie jeszcze raz tak powiedziec ..... lolx xd : może w czymś pomuc?? xd może ...pow=siekamy kogoś ?? twisted heh chiba go i tak jush zamourowalo..... rzuca katane na podloge i idze do fotelika* brrrrrrrrrr zimno......... zawiedzona idzie sięprzebrać do swojego pokoiku :wee: xd przyjemne ciepelko biggrin jakbys miala mokre buty i szczarpetki i chore zatoki to tysh by bylo ci zimno.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 10:06 am
Christoff_Gangrell tylko mnie tam jos nie mam i wodza tyz.... gonk crying wiem ^^" Bali- wiem XD jak wracam ze studiow to mam mokre skarpetki wink ale potem juz schna wink blaugh albo zmieniam na grube i cieple XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 10:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 10:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 10:11 am
Ale mi chodzi o zdjecie na jakims tle... Takie wygladajace jak klasowe.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 10:12 am
Baliaur Ntsumi_Aya wah..*wraca* >.< mam do was proźbę....chciałabym zwiękrzyć popularność mojego bloga...więc oddaję jego ocenę w wasze ręce...wiem , że nikt nie skomentuje tego postu ale to tylko szczeg22;... :/ fajny whee jek kcecie tio popatrzcie na moj lolx ale mnie o texcik chodzi xd a twooj blogasek....spooooooooooooooxiks ^^ szablonik teshu mroczny twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 10:13 am
Wodzu Ale mi chodzi o zdjecie na jakims tle... Takie wygladajace jak klasowe.. biggrin hmmm.... wink niby jak pomiescimy 138 gaiowiczoow? XD XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Wodzu Ale mi chodzi o zdjecie na jakims tle... Takie wygladajace jak klasowe.. biggrin hmmm.... wink niby jak pomiescimy 138 gaiowiczoow? XD XD yyyyyyyyyyyy duzie bedzie najwyżej....^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Baliaur Ntsumi_Aya wah..*wraca* >.< mam do was proźbę....chciałabym zwiękrzyć popularność mojego bloga...więc oddaję jego ocenę w wasze ręce...wiem , że nikt nie skomentuje tego postu ale to tylko szczeg22;... :/ fajny whee jek kcecie tio popatrzcie na moj lolx ale mnie o texcik chodzi xd a twooj blogasek....spooooooooooooooxiks ^^ szablonik teshu mroczny twisted tekst fajny xd a moje txt'y??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 10:15 am
Baliaur tekst fajny xd a moje txt'y?? spooooooooooooooooxik teshu xd to może jeszcze się wymienimy komentami ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Miss_Karina Wodzu Ale mi chodzi o zdjecie na jakims tle... Takie wygladajace jak klasowe.. biggrin hmmm.... wink niby jak pomiescimy 138 gaiowiczoow? XD XD yyyyyyyyyyyy duzie bedzie najwyżej....^^ xd heh a kto podejmie sie tego zadania? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie ocenia ludzi czyn, ni wygląd, ni słowo... każde może wystąpic jednorazowo zranić wielu lub jednego lub efektu nie dać żadnego lecz chęć rozmowy usmiechu, płaczu poświęcenia sprawia że chce się z kimś byc dla kogoś być i żyć...
crying crying crying
wybaczcie mi wszyscy Ci którzy zawiedliście się na mnie lub nierozumiecie lub niejestescie pewni moich intencji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 10:16 am
Miss_Karina Christoff_Gangrell Miss_Karina Wodzu Ale mi chodzi o zdjecie na jakims tle... Takie wygladajace jak klasowe.. biggrin hmmm.... wink niby jak pomiescimy 138 gaiowiczoow? XD XD yyyyyyyyyyyy duzie bedzie najwyżej....^^ xd heh a kto podejmie sie tego zadania? wink zja zwodzem mogem......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 10:16 am
juliangel Nie ocenia ludzi czyn, ni wygląd, ni słowo... każde może wystąpic jednorazowo zranić wielu lub jednego lub efektu nie dać żadnego lecz chęć rozmowy usmiechu, płaczu poświęcenia sprawia że chce się z kimś byc dla kogoś być i żyć... crying crying crying wybaczcie mi wszyscy Ci którzy zawiedliście się na mnie lub nierozumiecie lub niejestescie pewni moich intencji... jakim cudem ... skoro ty sama nie znash konsekwencjii!!!!!!!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|