|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 9:51 am
Ntsumi_Aya Sayokun Ntsumi_Aya Ntsumi_Aya *przelatuje przez sufit , spada niefortunnie na rotela*al....esc.... a o mnie nikt nie pamięta... *wstaje z ziemi wyciąga katanę i zaczyna trenować* woops...fotel skrzywdziłam xd twisted cze sweatdrop rano mnie olałaś stare eek poprostu przyszłam....zobaczyłam godzinę twojego wpisu..i poszłam... :/ ale ja tam byłem stare napisałem cześć a ty że nikogo nie ma stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 9:52 am
Baliaur qlba te piep*&&^% zatoki gonk masz katane..*szturcha lekko w ramie..* powalczymy..a może kogoś "ukartupimy.../...co tam chcesz ?? twisted p.s paaa lethi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel mushu mykac .. bede pooxniej .. moze whee papa sad heart (przytula i całuje na porzegnanie) heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wstaje podchodzi do chrisa i przyklada miecz do jego szyi* waz sie jeszcze raz tak powiedziec .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 9:53 am
Christoff_Gangrell Wodzu Wybacz, ale za duzo postow naraz.. biggrin posty gg i rybki..... szkoda zę mam tylko 2 ręce..... nio wlasnie XD przydalaby sie jeszcze jedna para rak wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 9:54 am
Sayokun ale ja tam byłem stare napisałem cześć a ty że nikogo nie ma stare heh.. bo jak ja piszę że nikogo nie ma to jest tak , że piszę wyskakuje mi powiadomienie , że doatrło, i idę bez patrzenia czy któś pisał czy nie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 9:56 am
Baliaur *wstaje podchodzi do chrisa i przyklada miecz do jego szyi* waz sie jeszcze raz tak powiedziec ..... lolx xd : może w czymś pomuc?? xd może ...pow=siekamy kogoś ?? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 9:57 am
Ja bym proponowal wogole moze zrobic jakies wspolne"zdjecie" z avkow, tak co by jak najwiecej osob tam bylo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 9:58 am
Wodzu Ja bym proponowal wogole moze zrobic jakies wspolne"zdjecie" z avkow, tak co by jak najwiecej osob tam bylo ^^ jest cos takiego, taki gif z aktywnymi gaiowiczami ^^ zrobil to Say blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 9:59 am
Miss_Karina Wodzu Ja bym proponowal wogole moze zrobic jakies wspolne"zdjecie" z avkow, tak co by jak najwiecej osob tam bylo ^^ jest cos takiego, taki gif z aktywnymi gaiowiczami ^^ zrobil to Say blaugh spox, a gdzie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 9:59 am
Ntsumi_Aya Baliaur *wstaje podchodzi do chrisa i przyklada miecz do jego szyi* waz sie jeszcze raz tak powiedziec ..... lolx xd : może w czymś pomuc?? xd może ...pow=siekamy kogoś ?? twisted heh chiba go i tak jush zamourowalo..... rzuca katane na podloge i idze do fotelika* brrrrrrrrrr zimno.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 10:01 am
Baliaur Ntsumi_Aya Baliaur *wstaje podchodzi do chrisa i przyklada miecz do jego szyi* waz sie jeszcze raz tak powiedziec ..... lolx xd : może w czymś pomuc?? xd może ...pow=siekamy kogoś ?? twisted heh chiba go i tak jush zamourowalo..... rzuca katane na podloge i idze do fotelika* brrrrrrrrrr zimno......... zawiedzona idzie sięprzebrać do swojego pokoiku :wee:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Miss_Karina Wodzu Ja bym proponowal wogole moze zrobic jakies wspolne"zdjecie" z avkow, tak co by jak najwiecej osob tam bylo ^^ jest cos takiego, taki gif z aktywnymi gaiowiczami ^^ zrobil to Say blaugh spox, a gdzie? jak masz wypisany statut gildii zaraz po wejsciu..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Miss_Karina Wodzu Ja bym proponowal wogole moze zrobic jakies wspolne"zdjecie" z avkow, tak co by jak najwiecej osob tam bylo ^^ jest cos takiego, taki gif z aktywnymi gaiowiczami ^^ zrobil to Say blaugh spox, a gdzie? na stronie startowej gildii ale już nic nie zmieniam to jest wersja ostateczna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Baliaur Ntsumi_Aya Baliaur *wstaje podchodzi do chrisa i przyklada miecz do jego szyi* waz sie jeszcze raz tak powiedziec ..... lolx xd : może w czymś pomuc?? xd może ...pow=siekamy kogoś ?? twisted heh chiba go i tak jush zamourowalo..... rzuca katane na podloge i idze do fotelika* brrrrrrrrrr zimno......... zawiedzona idzie sięprzebrać do swojego pokoiku :wee: xd przyjemne ciepelko biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|