|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 9:46 am
Lethiel *podbiega do niego* moje biedactwo sad *przytuuula* cos ty robil na dachu O.o eh witaj xd 'przytula' heart dach przeciekał sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Baliaur *pada na ziemie zemdlona* *gada przez "sen": aaaaaa moja glowa.... zimnoooo... ale mushe go zabic......help gonk * baka gaia mi postoff nie dodaje Wodzu na wqrzona baliaur nic nie podziala.... lol? O.o whee *podnossie lekko sie zataczajac bieze katane do ust* twisted domokun angradddddddd!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Jestm boski, mam juz 3 rybki.. biggrin następny fuksiaż..... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 9:47 am
Sayokun Lethiel *podbiega do niego* moje biedactwo sad *przytuuula* cos ty robil na dachu O.o eh witaj xd 'przytula' heart dach przeciekał sweatdrop xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 9:47 am
Lethiel Ntsumi_Aya *przelatuje przez sufit , spada niefortunnie na rotela*al....esc.... witaj xd *przytulas* wah..l.a jednak.... :pshytulas: czeeeeeee ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 9:48 am
Ntsumi_Aya Lethiel Ntsumi_Aya *przelatuje przez sufit , spada niefortunnie na rotela*al....esc.... witaj xd *przytulas* wah..l.a jednak.... :pshytulas: czeeeeeee ;] whee .. na mnie mozesh liczyć xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 9:49 am
Baliaur *podnossie lekko sie zataczajac bieze katane do ust* twisted domokun angradddddddd!!!!!!!!!!! zaczekaj!! zaczekaj! dałączam się twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wybacz, ale za duzo postow naraz.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 9:50 am
Christoff_Gangrell Wodzu Jestm boski, mam juz 3 rybki.. biggrin następny fuksiaż..... stressed *znoff pada* qlba te piep*&&^% zatoki gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Ntsumi_Aya Ntsumi_Aya *przelatuje przez sufit , spada niefortunnie na rotela*al....esc.... a o mnie nikt nie pamięta... *wstaje z ziemi wyciąga katanę i zaczyna trenować* woops...fotel skrzywdziłam xd twisted cze sweatdrop rano mnie olałaś stare eek poprostu przyszłam....zobaczyłam godzinę twojego wpisu..i poszłam... :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Wybacz, ale za duzo postow naraz.. biggrin posty gg i rybki..... szkoda zę mam tylko 2 ręce.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
mushu mykac .. bede pooxniej .. moze whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 9:51 am
evil twisted to zadanie domowe twisted potrzebuje do szablonu buta sportowego blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|