|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 9:41 am
*pada na ziemie zemdlona* *gada przez "sen": aaaaaa moja glowa.... zimnoooo... ale mushe go zabic......help gonk *
baka gaia mi postoff nie dodaje
Wodzu na wqrzona baliaur nic nie podziala....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun 'z oddali doiega odgłos': LETHIEEEEEEEEL lol ?? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Christoff_Gangrell Baliaur *poja wiasie w chmurce dymu w szkolnym japonskim mundurku i z katana w reku* chris choc ze tu *glaszcze miecz po ostrzu nic ci nie zrobie* twisted eeeeeeeeeeeeeeeeee sweatdrop sweatdrop niooooooo dobra....... bede musiał....... Ja bym proponowal Henge no jutsu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 9:42 am
Miss_Karina Omega Sun Wodzu Spox.. juz jest ladnie [thx Omi] wink xd heh... Jestesmy jakby strazniczkami porzadku wink blaugh whee Lethii 4laugh witaj whee 4laugh *przytuuuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Omega Sun Wodzu Spox.. juz jest ladnie [thx Omi] wink xd heh... Jestesmy jakby strazniczkami porzadku wink blaugh whee Lethii 4laugh witaj whee Wojowniczki o milosc i sprawiedliwoc?? [sic!]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur *pada na ziemie zemdlona* *gada przez "sen": aaaaaa moja glowa.... zimnoooo... ale mushe go zabic......help gonk * baka gaia mi postoff nie dodaje Wodzu na wqrzona baliaur nic nie podziala.... lol? O.o whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 9:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4laugh *przytuuuuuulas* witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun 'z oddali doiega odgłos': LETHIEEEEEEEEL lol ?? O.o WAAAAAAAAAAAAAAA *BUM* 'coś spadło z dachu' 'po chwili gdy kurz opadł można poznać że to sayo wylądował twarzą o posadzkę' ała sad sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 9:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Sayokun 'z oddali doiega odgłos': LETHIEEEEEEEEL lol ?? O.o WAAAAAAAAAAAAAA *BUM* 'coś spadło z dachu' 'po chwili gdy kurz opadł można poznać że to sayo wylądował twarzą o posadzkę' ała sad sweatdrop nic ci nie jest? O.o masz...eee...duzego, fioletowego sinca na twarzy o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jestm boski, mam juz 3 rybki.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Sayokun 'z oddali doiega odgłos': LETHIEEEEEEEEL lol ?? O.o WAAAAAAAAAAAAAAA *BUM* 'coś spadło z dachu' 'po chwili gdy kurz opadł można poznać że to sayo wylądował twarzą o posadzkę' ała sad sweatdrop *podbiega do niego* moje biedactwo sad *przytuuula* cos ty robil na dachu O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 9:45 am
Ntsumi_Aya *przelatuje przez sufit , spada niefortunnie na rotela*al....esc.... witaj xd *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|