|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:50 pm
Zdrowko smile Widze ze impra bedzie bezalkoholowa smile *Odstawia lampke wina, podaje Lethiel tymbarkusia i bierze sobie* To zdrowencjo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:51 pm
Muezzin Zdrowko smile Widze ze impra bedzie bezalkoholowa smile *Odstawia lampke wina, podaje Lethiel tymbarkusia i bierze sobie* To zdrowencjo smile smile whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun bierze tymbarka ^^ zasady to zasady blaugh lol.. uwielbiam tymbarki whee xd xd xd xd heart a nie wolisz szampana od meuzzina twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:53 pm
Lethiel Muezzin Zdrowko smile Widze ze impra bedzie bezalkoholowa smile *Odstawia lampke wina, podaje Lethiel tymbarkusia i bierze sobie* To zdrowencjo smile smile whee no to za meuszzina xd żeby złowił duurzo rybek blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:54 pm
Sayokun Lethiel Sayokun bierze tymbarka ^^ zasady to zasady blaugh lol.. uwielbiam tymbarki whee xd xd xd xd heart a nie wolisz szampana od meuzzina twisted nie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:54 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:59 pm
śpiewamy blaugh sto lat sto lat...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:59 pm
musze znikać crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 1:00 pm
Lethiel musze znikać crying crying crying crying crying sad 'przyytula mocno i całuje na pożegnanie' papa sad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 1:01 pm
Dzia za spiewke smile Milo smile Papa Lethiel *macha * To ja uciekam na ryby moze one na urodziny dadza sie złapac smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 1:05 pm
to ja też idę sweatdrop papa (nie wiem komu ale papa) sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 1:52 pm
Hej to ja Wilczek z Wilczym ogonkiem bo co to za wilczek bez ogonka jak to ktoś powiedział redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 2:14 pm
BeeWolf_san Hej to ja Wilczek z Wilczym ogonkiem bo co to za wilczek bez ogonka jak to ktoś powiedział redface heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 9:35 pm
heh to ja jestem ranny ptaszek xd xd wink
wstalam wczesnie, aby cos porobic na kompie na dzisiejsze zajecia sweatdrop blaugh ale zglupialam co wink blaugh (wiem ze nikogo ni ma wink ale co tam blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|