|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 6:03 am
Yumehayla czesc wszystkim^^[sciiiiiiiiiiiiiiisk] co slychac^^? Jakieś piosenki w radiu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 6:04 am
...nom ja właśnie znalazłem na kaziee ale sie niezbyt ściąga... ... ...zresztą i tak mam kupę anime do pooglądania na dysku i na płytach... ...(witch huntera, wolfs raina i kilka pełnometrażowych)... ...ma ktoś może Haibane Renmei? ... ...albo może ktoś zna jakąś stronkę, gdzie można ściągnąć komiksy (tylko pełne)...???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa Wilczek-BWOM Akiko Tamashii dobra ja uciekam (idzie napalac sie na j-rockowcow xd ) pay pay! PAYu payu tylko sie za bardzo nie napajaj wink xd stare Kto mi porzyczy 100g biggrin a na co taka kwota ? ^^ Yume exclaim hejka biggrin Nachyla sie ... zobacz jaki mam fryz biggrin ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aque Yumehayla czesc wszystkim^^[sciiiiiiiiiiiiiiisk] co slychac^^? Avril Lavigne, "My happy Ending" blaugh Kocham tą piosenkę!!!! *podskakuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 6:05 am
Wilczek-BWOM Delisa Wilczek-BWOM Akiko Tamashii dobra ja uciekam (idzie napalac sie na j-rockowcow xd ) pay pay! PAYu payu tylko sie za bardzo nie napajaj wink xd stare Kto mi porzyczy 100g biggrin a na co taka kwota ? ^^ Yume exclaim hejka biggrin Nachyla sie ... zobacz jaki mam fryz biggrin ... xd joł, ma nygga
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 6:05 am
Wilczek-BWOM Delisa Wilczek-BWOM Akiko Tamashii dobra ja uciekam (idzie napalac sie na j-rockowcow xd ) pay pay! PAYu payu tylko sie za bardzo nie napajaj wink xd stare Kto mi porzyczy 100g biggrin a na co taka kwota ? ^^ Yume exclaim hejka biggrin Nachyla sie ... zobacz jaki mam fryz biggrin ... xd eek eek fajnie! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 6:06 am
czesc Delisa
czesc Yumehayla
------ ja Ci moge dac 100g Wilczku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[slucha razem z wszystkimi^^]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wilczek-BWOM Delisa Wilczek-BWOM Akiko Tamashii dobra ja uciekam (idzie napalac sie na j-rockowcow xd ) pay pay! PAYu payu tylko sie za bardzo nie napajaj wink xd stare Kto mi porzyczy 100g biggrin a na co taka kwota ? ^^ Yume exclaim hejka biggrin Nachyla sie ... zobacz jaki mam fryz biggrin ... xd eek wow blaugh super xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 6:07 am
kukus on nam się za murzyna przebiera... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 6:07 am
>>> YOYOY ... musze sobie tylko usta takie wielkie zrobić ....
Tylko kukus ozzy nie karzcie mi bawełny zbierać ! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 6:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muszę kończyć. papa heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wilczek-BWOM >>> YOYOY ... musze sobie tylko usta takie wielkie zrobić .... Tylko kukus ozzy nie karzcie mi bawełny zbierać ! 3nodding zastanowie się blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 6:09 am
Katka1989 muszę kończyć. papa heart do zobaczenia niebawem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|