|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 05, 2014 12:49 pm
Tegnap egy nap volt hátra a loyal's bazaar-ba, ma kettő .... emotion_drool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 07, 2014 11:39 am
Sztyanime Tegnap egy nap volt hátra a loyal's bazaar-ba, ma kettő .... emotion_drool Nekem 14... cat_stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 07, 2014 11:49 am
Kijött a Herkules film második, hosszabb előzetese (ebben statisztáltam ugye). Egy kis érdekesség: amikor láttok egy szélesre tárt karú férfit a nyilak kilövése után, az egy statiszta ismerősöm, aki ott és akkor Ian McShane hátdublőre volt 3nodding 0:25-nél és 1:03-nál látszik az a nagy díszlet, melyben mi menekültek (is) voltunk, az Origó stúdió épületei mellett volt. (Úgy tudom, azóta lebontották már persze rolleyes Pedig impozáns volt.) A mezei csatajelenetek nagy része Pátyon volt, de azokon nem voltam. Feliratoztam magyarul a trailert, remélem tetszeni fog smile https://www.youtube.com/watch?v=pA2YQwpjWLI
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 09, 2014 2:50 am
Cryene says: Sziasztok! Megkérdezem, már csak megszokásból is, meg mert érdekel, ki jön nyári MondoConra? emotion_awesome
Cryene has spoken. x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 09, 2014 10:13 am
Cryene del Miserio Cryene says: Sziasztok! Megkérdezem, már csak megszokásból is, meg mert érdekel, ki jön nyári MondoConra? emotion_awesome
Cryene has spoken. x3 Szokás szerint valószínűleg én kint leszek, mint árus.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 09, 2014 10:33 am
Malreni Cryene del Miserio Cryene says: Sziasztok! Megkérdezem, már csak megszokásból is, meg mert érdekel, ki jön nyári MondoConra? emotion_awesome
Cryene has spoken. x3 Szokás szerint valószínűleg én kint leszek, mint árus. Cryene says: !!!!!! de jóóóó Én kint leszek, mint az avim biggrin Most őt cosplayezem, sok goldba került, és szeretem, meg sokat zOMGozok vele, megérdemli a törődést. Ha nagyon meg akar valaki találni, menni fog. A whole bunch of pink NOPE
Cryene has spoken. x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 11, 2014 3:43 am
Cryene del Miserio Cryene says: Sziasztok! Megkérdezem, már csak megszokásból is, meg mert érdekel, ki jön nyári MondoConra? emotion_awesome
Cryene has spoken. x3 Még nem tudom jövök-e sweatdrop De majd utánanézek, mikor, hol stb. lesz. 3nodding Felkerült egy januári reklám, amiben a párommal sétálunk a háttérben biggrin Kicsit homályos, de észrevehető, ő van a kék-zöld pulcsiban (én meg a hosszú hajú mellette). 0:14-nél állítsátok meg kb. smile Meg lehet, hogy ő van a végén a gyerekkel a vigyorgó úr mögött). Az egészet a Millenárisnál/Millenárisban forgatták, a játszótereset is. Erste Bank reklám
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 11, 2014 6:14 am
Obi Aoi Cryene del Miserio Cryene says: Sziasztok! Megkérdezem, már csak megszokásból is, meg mert érdekel, ki jön nyári MondoConra? emotion_awesome
Cryene has spoken. x3 Még nem tudom jövök-e sweatdrop De majd utánanézek, mikor, hol stb. lesz. 3nodding Felkerült egy januári reklám, amiben a párommal sétálunk a háttérben biggrin Kicsit homályos, de észrevehető, ő van a kék-zöld pulcsiban (én meg a hosszú hajú mellette). 0:14-nél állítsátok meg kb. smile Meg lehet, hogy ő van a végén a gyerekkel a vigyorgó úr mögött). Az egészet a Millenárisnál/Millenárisban forgatták, a játszótereset is. Erste Bank reklámEgy újabb lépés a hírnév felé. cat_3nodding Ha majd a jövőben a Vörös szőnyegen fogsz állni, emlékezz ránk és dobj pár csontot. cat_rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 12, 2014 11:43 am
napsugar Sztyanime Tegnap egy nap volt hátra a loyal's bazaar-ba, ma kettő .... emotion_drool Nekem 14... cat_stare érdekes, nekem semmi baj nem volt vele, teljesen normálisan számolt.. bezzeg a 90 napos achi megakadt 66-nál -.- (vagyis hát ugye azt mutatja, hogy 6/30). amúgy elakadt picit az achi-s threadem. kis segítséget esetleg kaphatnék-é? emotion_kirakira
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 12, 2014 1:58 pm
Malreni Obi Aoi Cryene del Miserio Cryene says: Sziasztok! Megkérdezem, már csak megszokásból is, meg mert érdekel, ki jön nyári MondoConra? emotion_awesome
Cryene has spoken. x3 Még nem tudom jövök-e sweatdrop De majd utánanézek, mikor, hol stb. lesz. 3nodding Felkerült egy januári reklám, amiben a párommal sétálunk a háttérben biggrin Kicsit homályos, de észrevehető, ő van a kék-zöld pulcsiban (én meg a hosszú hajú mellette). 0:14-nél állítsátok meg kb. smile Meg lehet, hogy ő van a végén a gyerekkel a vigyorgó úr mögött). Az egészet a Millenárisnál/Millenárisban forgatták, a játszótereset is. Erste Bank reklámEgy újabb lépés a hírnév felé. cat_3nodding Ha majd a jövőben a Vörös szőnyegen fogsz állni, emlékezz ránk és dobj pár csontot. cat_rofl Egy behomályosítottan felvett séta még nem egyenlő a vörös szőnyeges sétával, de majd jó húsos csontokat, ehm grillcsirkét kaptok! xp biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 13, 2014 3:36 am
Szerintetek mi lesz ha kinyílik a goldsink-ajtó? Elég kis pénz ez amit össze kell harácsolni hogy legyen valami. mármint nem az én goldomhoz képest, hanem csak úgy átlagban.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 13, 2014 7:42 am
Az Timmy Szerintetek mi lesz ha kinyílik a goldsink-ajtó? Elég kis pénz ez amit össze kell harácsolni hogy legyen valami. mármint nem az én goldomhoz képest, hanem csak úgy átlagban. Cryene says: Remélem visszakapjuk a beleölt gold tízezerszeresét mad De nem, nyílván mindenki aki segített kap egy kis kaki itemet, amit 5000 goldért (sem) lehet majd eladni Marketplace-en emotion_awesome
Cryene has spoken. x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 13, 2014 2:09 pm
1: Nem kötelező senkinek sem adakoznia! 2: Ez nem arról szól, hogy még több arany kerüljön a rendszerbe, épp ellenkezőleg. 3: A hiperinfláció hatásait enyhíteni kell! Ez nem azoknak szól, akiknek alig van pár millió aranyuk. 4: Mindennek csak az ára nő, az értéke nem! 5: Ha valaki ezt nem tudja megérteni, az... arra inkább nem mondok semmit.
Ezt szépen mindenki gondolja át magában, CSENDBEN! Nem kérek hozzászólásokat! Se véleményeket a továbbiakban!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 13, 2014 11:29 pm