Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 495 496 497 498 499 500 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Sztyanime

Magical Hunter

8,000 Points
  • Somebody Likes You 100
  • Profitable 100
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Thu Jun 05, 2014 12:49 pm

Tegnap egy nap volt hátra a loyal's bazaar-ba, ma kettő .... emotion_drool
PostPosted: Sat Jun 07, 2014 11:39 am

Sztyanime
Nekem 14... cat_stare

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Jun 07, 2014 11:49 am

Kijött a Herkules film második, hosszabb előzetese (ebben statisztáltam ugye).
Egy kis érdekesség: amikor láttok egy szélesre tárt karú férfit a nyilak kilövése után, az egy statiszta ismerősöm, aki ott és akkor Ian McShane hátdublőre volt 3nodding
0:25-nél és 1:03-nál látszik az a nagy díszlet, melyben mi menekültek (is) voltunk, az Origó stúdió épületei mellett volt. (Úgy tudom, azóta lebontották már persze rolleyes Pedig impozáns volt.) A mezei csatajelenetek nagy része Pátyon volt, de azokon nem voltam.
Feliratoztam magyarul a trailert, remélem tetszeni fog smile

https://www.youtube.com/watch?v=pA2YQwpjWLI
PostPosted: Mon Jun 09, 2014 2:50 am

Cryene says:

Sziasztok! Megkérdezem, már csak megszokásból is, meg mert érdekel, ki jön nyári MondoConra? emotion_awesome

Cryene has spoken. x3

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Jun 09, 2014 10:13 am

Cryene del Miserio
Cryene says:

Sziasztok! Megkérdezem, már csak megszokásból is, meg mert érdekel, ki jön nyári MondoConra? emotion_awesome

Cryene has spoken. x3
Szokás szerint valószínűleg én kint leszek, mint árus.
PostPosted: Mon Jun 09, 2014 10:33 am

Malreni
Cryene del Miserio
Cryene says:

Cryene has spoken. x3
Szokás szerint valószínűleg én kint leszek, mint árus.

Cryene says:

!!!!!! de jóóóó
Én kint leszek, mint az avim biggrin Most őt cosplayezem, sok goldba került, és szeretem, meg sokat zOMGozok vele, megérdemli a törődést. Ha nagyon meg akar valaki találni, menni fog. A whole bunch of pink NOPE

Cryene has spoken. x3

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Vicious Spirit 250

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Jun 11, 2014 3:43 am

Cryene del Miserio
Cryene says:

Cryene has spoken. x3

Még nem tudom jövök-e sweatdrop De majd utánanézek, mikor, hol stb. lesz. 3nodding

Felkerült egy januári reklám, amiben a párommal sétálunk a háttérben biggrin Kicsit homályos, de észrevehető, ő van a kék-zöld pulcsiban (én meg a hosszú hajú mellette). 0:14-nél állítsátok meg kb. smile Meg lehet, hogy ő van a végén a gyerekkel a vigyorgó úr mögött). Az egészet a Millenárisnál/Millenárisban forgatták, a játszótereset is.
Erste Bank reklám
PostPosted: Wed Jun 11, 2014 6:14 am

Obi Aoi
Cryene del Miserio
Cryene says:

Cryene has spoken. x3

Még nem tudom jövök-e sweatdrop De majd utánanézek, mikor, hol stb. lesz. 3nodding

Felkerült egy januári reklám, amiben a párommal sétálunk a háttérben biggrin Kicsit homályos, de észrevehető, ő van a kék-zöld pulcsiban (én meg a hosszú hajú mellette). 0:14-nél állítsátok meg kb. smile Meg lehet, hogy ő van a végén a gyerekkel a vigyorgó úr mögött). Az egészet a Millenárisnál/Millenárisban forgatták, a játszótereset is.
Erste Bank reklám
Egy újabb lépés a hírnév felé. cat_3nodding Ha majd a jövőben a Vörös szőnyegen fogsz állni, emlékezz ránk és dobj pár csontot. cat_rofl

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

nuuko

PostPosted: Thu Jun 12, 2014 11:43 am

napsugar
Sztyanime
Nekem 14... cat_stare

érdekes, nekem semmi baj nem volt vele, teljesen normálisan számolt.. bezzeg a 90 napos achi megakadt 66-nál -.- (vagyis hát ugye azt mutatja, hogy 6/30).
amúgy elakadt picit az achi-s threadem. kis segítséget esetleg kaphatnék-é? emotion_kirakira
PostPosted: Thu Jun 12, 2014 1:58 pm

Malreni
Obi Aoi
Cryene del Miserio
Cryene says:

Cryene has spoken. x3

Erste Bank reklám
Egy újabb lépés a hírnév felé. cat_3nodding Ha majd a jövőben a Vörös szőnyegen fogsz állni, emlékezz ránk és dobj pár csontot. cat_rofl

Egy behomályosítottan felvett séta még nem egyenlő a vörös szőnyeges sétával, de majd jó húsos csontokat, ehm grillcsirkét kaptok! xp biggrin

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Az Timmy

Kind Miko

PostPosted: Fri Jun 13, 2014 3:36 am

Szerintetek mi lesz ha kinyílik a goldsink-ajtó?
Elég kis pénz ez amit össze kell harácsolni hogy legyen valami. mármint nem az én goldomhoz képest, hanem csak úgy átlagban.
PostPosted: Fri Jun 13, 2014 7:42 am

Az Timmy
Szerintetek mi lesz ha kinyílik a goldsink-ajtó?
Elég kis pénz ez amit össze kell harácsolni hogy legyen valami. mármint nem az én goldomhoz képest, hanem csak úgy átlagban.

Cryene says:

Remélem visszakapjuk a beleölt gold tízezerszeresét mad
De nem, nyílván mindenki aki segített kap egy kis kaki itemet, amit 5000 goldért (sem) lehet majd eladni Marketplace-en emotion_awesome

Cryene has spoken. x3

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Vicious Spirit 250

Sharoan

Friendly Trader

14,025 Points
  • Tycoon 200
  • Noble Shade 100
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri Jun 13, 2014 2:09 pm

1: Nem kötelező senkinek sem adakoznia!
2: Ez nem arról szól, hogy még több arany kerüljön a rendszerbe, épp ellenkezőleg.
3: A hiperinfláció hatásait enyhíteni kell! Ez nem azoknak szól, akiknek alig van pár millió aranyuk.
4: Mindennek csak az ára nő, az értéke nem!
5: Ha valaki ezt nem tudja megérteni, az... arra inkább nem mondok semmit.

Ezt szépen mindenki gondolja át magában, CSENDBEN! Nem kérek hozzászólásokat! Se véleményeket a továbbiakban!
PostPosted: Fri Jun 13, 2014 11:29 pm

Cryene says:

Ez tetszik biggrin
http://i.imgur.com/MFpFxiE.png

Cryene has spoken. x3

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Vicious Spirit 250
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 495 496 497 498 499 500 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games