|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:25 pm
Sayokun Lethiel *przytula* uda ci sie !!! heart whee 4laugh whee heart jedna głupia opona wystarczy rzeby mnie zadowolić stressed cip cip 'bierze wędke i idzie do akwarium w gildii' może tu whee surprised xp xd wink eek xp surprised whee O.o .. XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:26 pm
heh, dzieki wam za slowa pocieszenia, ale i tak wiem ze ze mnie przypadek beznadziejny: do konca zycia jestem skazana na lowienie gupikow xd (z malymi wyjatkami na buty, puszki, a nawet opony - tez chce jedna! ^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:28 pm
Lethiel Sayokun Lethiel *przytula* uda ci sie !!! heart whee 4laugh whee heart jedna głupia opona wystarczy rzeby mnie zadowolić stressed cip cip 'bierze wędke i idzie do akwarium w gildii' może tu whee surprised xp xd wink eek xp surprised whee O.o .. XD opona opona opona... 'ciągnie wędke' whee eek eek eek fotelik skąd fotelik w gildiowym akwarum eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:31 pm
Sayokun opona opona opona... 'ciągnie wędke' whee eek eek eek fotelik skąd fotelik w gildiowym akwarum eek eek .. moze ktoś tam mieszka O.o ... lepiej to wsadz spowrotem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:32 pm
Lethiel Sayokun opona opona opona... 'ciągnie wędke' whee eek eek eek fotelik skąd fotelik w gildiowym akwarum eek eek .. moze ktoś tam mieszka O.o ... lepiej to wsadz spowrotem 3nodding 'wrzuca fotelik'... sweatdrop mam nadzieje że nie dostał nim w głowę xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:38 pm
^^ koniec
mam dość łowienia sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:42 pm
Sayokun  na razie tyle ^ ^" O.o .. lol ... wlasnie zlowilam 8 pooszke xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:42 pm
Witam *Mowi usmiechniety od ucha do ucha* dzisiaj sa moje urodzinki biggrin *Wyjmuje stolik ze swej kieszeni bez dna, stawia po srodku i stawia na nim trunki i jedzenie przeroznego rodzaju* Prosze sie czestowac!!! biggrin Nalewa do lampek wina markowego rocznik 1897* Moje zdrówko podaje zebranym...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:44 pm
Muezzin Witam *Mowi usmiechniety od ucha do ucha* dzisiaj sa moje urodzinki biggrin *Wyjmuje stolik ze swej kieszeni bez dna, stawia po srodku i stawia na nim trunki i jedzenie przeroznego rodzaju* Prosze sie czestowac!!! biggrin Nalewa do lampek wina markowego rocznik 1897* Moje zdrówko podaje zebranym... O.o .. *skacze na niego* wszystkiego najlepszego 4laugh !!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:44 pm
Muezzin Witam *Mowi usmiechniety od ucha do ucha* dzisiaj sa moje urodzinki biggrin *Wyjmuje stolik ze swej kieszeni bez dna, stawia po srodku i stawia na nim trunki i jedzenie przeroznego rodzaju* Prosze sie czestowac!!! biggrin Nalewa do lampek wina markowego rocznik 1897* Moje zdrówko podaje zebranym... witaj ^^ wszystkiego najlepszego xd ja nie pije sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:46 pm
Sayokun Muezzin Witam *Mowi usmiechniety od ucha do ucha* dzisiaj sa moje urodzinki biggrin *Wyjmuje stolik ze swej kieszeni bez dna, stawia po srodku i stawia na nim trunki i jedzenie przeroznego rodzaju* Prosze sie czestowac!!! biggrin Nalewa do lampek wina markowego rocznik 1897* Moje zdrówko podaje zebranym... witaj ^^ wszystkiego najlepszego xd ja nie pije sweatdrop To moze cos bezalkoholowego? Tymbarka Piccolo? Cos innego? Co sobie rzyczysz (Tak w sumie jednego za moje zdrowko nie lykniesz?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:47 pm
Muezzin Sayokun Muezzin Witam *Mowi usmiechniety od ucha do ucha* dzisiaj sa moje urodzinki biggrin *Wyjmuje stolik ze swej kieszeni bez dna, stawia po srodku i stawia na nim trunki i jedzenie przeroznego rodzaju* Prosze sie czestowac!!! biggrin Nalewa do lampek wina markowego rocznik 1897* Moje zdrówko podaje zebranym... witaj ^^ wszystkiego najlepszego xd ja nie pije sweatdrop To moze cos bezalkoholowego? Tymbarka Piccolo? Cos innego? Co sobie rzyczysz (Tak w sumie jednego za moje zdrowko nie lykniesz?) bierze tymbarka ^^ zasady to zasady blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:48 pm
NO juz lepiej blaugh T te rybki to chyba mi Gaia jako prezent zrobila smile Niezly zbieg okolicznosci smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:49 pm
Sayokun bierze tymbarka ^^ zasady to zasady blaugh lol.. uwielbiam tymbarki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|