|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:05 pm
Lethiel Sayokun Lethiel wroocilam.. raczej sobie nie pogram xd sweatdrop 'przytuuula' xd xd heart a czemu eek za dusho loodzi na serwerq sad sweatdrop 'przytula' jeszcze będziesz miała szanse pograć whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:05 pm
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel wroocilam.. raczej sobie nie pogram xd sweatdrop 'przytuuula' xd xd heart a czemu eek za dusho loodzi na serwerq sad sweatdrop 'przytula' jeszcze będziesz miała szanse pograć whee heart *przytula* hieh.. ale ja chce teraz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:07 pm
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel wroocilam.. raczej sobie nie pogram xd sweatdrop 'przytuuula' xd xd heart a czemu eek za dusho loodzi na serwerq sad sweatdrop 'przytula' jeszcze będziesz miała szanse pograć whee heart *przytula* hieh.. ale ja chce teraz xd wink wpuścimy wirusika paru ludziom przez tilbę i będziesz miała miejsce... ale nie wiem jak sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:08 pm
Sayokun wink wpuścimy wirusika paru ludziom przez tilbę i będziesz miała miejsce... ale nie wiem jak sweatdrop lol... biedni ludzie.. jakos wytrzymam whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:10 pm
Lethiel Sayokun wink wpuścimy wirusika paru ludziom przez tilbę i będziesz miała miejsce... ale nie wiem jak sweatdrop lol... biedni ludzie.. jakos wytrzymam whee blaugh dobrze że jest jeszcze gaia xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:12 pm
hej wam. no jasne, gadaja o tych #%@$^& rybach! xd ze mnie rybak jak z koziej rzyci traba - w Bassken to mi nawet niezle idzie, ale juz w Port of Gambino - tragedia... nawet glupiego buta od 15 minut nie umiem zlowic crying xp
moze sobie wedke apgrejdnac? tylko za co... ^^ uwazam, ze troche z tym chyba przegieli - 10k?! lo matko, kiedy by mi sie to zwrocilo - przy moim wspanialym talencie rybackim... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:13 pm
i juz musze zmykac sad papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
MissTao hej wam. no jasne, gadaja o tych #%@$^& rybach! xd ze mnie rybak jak z koziej rzyci traba - w Bassken to mi nawet niezle idzie, ale juz w Port of Gambino - tragedia... nawet glupiego buta od 15 minut nie umiem zlowic crying xp moze sobie wedke apgrejdnac? tylko za co... ^^ uwazam, ze troche z tym chyba przegieli - 10k?! lo matko, kiedy by mi sie to zwrocilo - przy moim wspanialym talencie rybackim... wink witaj 4laugh *przytuuuuuuuuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MissTao hej wam. no jasne, gadaja o tych #%@$^& rybach! xd ze mnie rybak jak z koziej rzyci traba - w Bassken to mi nawet niezle idzie, ale juz w Port of Gambino - tragedia... nawet glupiego buta od 15 minut nie umiem zlowic crying xp moze sobie wedke apgrejdnac? tylko za co... ^^ uwazam, ze troche z tym chyba przegieli - 10k?! lo matko, kiedy by mi sie to zwrocilo - przy moim wspanialym talencie rybackim... wink heh poradzisz sobie^^ mi jeszcze wczoraj szło koszmarnie w bassken lake a teraz bez promlemu w durem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:14 pm
Delisa i juz musze zmykac sad papatki papa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:15 pm
Delisa i juz musze zmykac sad papatki papa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:16 pm
MissTao hej wam. no jasne, gadaja o tych #%@$^& rybach! xd ze mnie rybak jak z koziej rzyci traba - w Bassken to mi nawet niezle idzie, ale juz w Port of Gambino - tragedia... nawet glupiego buta od 15 minut nie umiem zlowic crying xp moze sobie wedke apgrejdnac? tylko za co... ^^ uwazam, ze troche z tym chyba przegieli - 10k?! lo matko, kiedy by mi sie to zwrocilo - przy moim wspanialym talencie rybackim... wink hejka misstao 4laugh ja zaczelam pierwszy raz lowic w port of gambino xd a teraz probowalam w cos tam durem ( xd ) i przez 13 min zlowilam 3 ryby xp a tak wogole to jush zmykam sad papatki ps. nie martw sie bedzie lepiej xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:21 pm
*przytula* uda ci sie !!! heart whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 12:23 pm
Lethiel *przytula* uda ci sie !!! heart whee 4laugh whee heart jedna głupia opona wystarczy rzeby mnie zadowolić stressed cip cip 'bierze wędke i idzie do akwarium w gildii' może tu whee surprised xp xd wink eek xp surprised whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|