|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:23 am
Sayokun Lethiel mrauuuuuu .. wreszcie .. mam buta !!! 4laugh jej braawo heart ja chcę oponę gonk a opona duzo kosztuje? xd xd wink a ja teraz zapoluje na rybki w Durem sweatdrop whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:25 am
Miss_Karina Sayokun Lethiel mrauuuuuu .. wreszcie .. mam buta !!! 4laugh jej braawo heart ja chcę oponę gonk a opona duzo kosztuje? xd xd wink a ja teraz zapoluje na rybki w Durem sweatdrop whee lol.. ja tesh whee .. szarzaaaaaaa na durem 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:28 am
Miss_Karina Sayokun Lethiel mrauuuuuu .. wreszcie .. mam buta !!! 4laugh jej braawo heart ja chcę oponę gonk a opona duzo kosztuje? xd xd wink a ja teraz zapoluje na rybki w Durem sweatdrop whee e już tam łowię od godziny ^^ ciężko sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:29 am
Ntsumi_Aya Christoff_Gangrell Ntsumi_Aya hcesz powalczyć?? prawda że tak ?? xd no powiedz że tak *wskakuje mu na głowę* no powiedz że tak... xd nie no jakoś mi sie nie pali do tego..... Podzielisz sie torebką?? tesh wampir ?? *mruga* jasssne *robi salto w powietrzu i wyciąga z lod 2 torebki*masz*podaje i mruga porozumierwawczo potem znowu wskakuje mu na głowe * xd *siorb siorb* MMMMM ARh+ suuuuperrrrrrrrr................ czasmi tesh.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:30 am
poddalam sie xp domokun troche trudne domokun stressed wiec ide na te dwa pozostale wink polowie sobie rybeczki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:32 am
4 rzuty wedka i 4 lybcie pod zad zlapane... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:33 am
Miss_Karina poddalam sie xp domokun troche trudne domokun stressed wiec ide na te dwa pozostale wink polowie sobie rybeczki xd ja się nie poddam domokun jeszcze 3 rybki i pełne wiadro whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:35 am
Ntsumi_Aya Christoff_Gangrell *siorb siorb* MMMMM ARh+ suuuuperrrrrrrrr................ czasmi tesh......... *zeskakuje z głowy i zamienia się w wilka*wah wah wah .... co by tu porobić...ktoś ma jakiś pomysł....kthce powalczyć....ktoś.....ktoś....ma jakiś pomysł?? _-_ GRRRRRRRRRRRRRRRRR wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr wouf wouf....... Niestety nie dzisiaj.... musze powolu uciekać....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:35 am
Sayokun Miss_Karina poddalam sie xp domokun troche trudne domokun stressed wiec ide na te dwa pozostale wink polowie sobie rybeczki xd ja się nie poddam domokun jeszcze 3 rybki i pełne wiadro whee ja wlasnie ide do durem bo w gambino za latwo i za tanie lybcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:37 am
Christoff_Gangrell Niestety nie dzisiaj.... musze powolu uciekać.... *zmienia się spowrotem w wampira...skacze do Christoffa....iii...iii....iii....wgryza się w jego szyję * lol ty wogule nie masz krwii _-_ i po co ja się tak męczyłam......*kuli się w foteliku..*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|