|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:15 am
Ntsumi_Aya *z lod wyłania się wampir z woreczkiem krwii*a fee przeterminowana.....cze all.... 4laugh witaj *przytuuuulas* nie zjadac mi Sayo !! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:16 am
Christoff_Gangrell *powoli zmieża w stronę wyjścia* *teleportuje się przed Chri...cośtam.....dotyka palcem jego rękę* no cy ty jesteś jakby....no zasuchy xd : cze jestem Aya....tutejszy wampir, wilk i nietylko*odsłania włosy ukazując wilcze oko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:16 am
Ntsumi_Aya Sayokun Ntsumi_Aya *z lod wyłania się wampir z woreczkiem krwii*a fee przeterminowana.....cze all.... cze^^^ waa jest tu ktoś inny ...bbo głodna jestem a lethi by mnie chyba zabiła jak bym ciebie ukatrupiła.... podaje jej wiaderko z lodem i woreczkiem z napisem "medical blood" wypełnieonym czymś czerwonym...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:17 am
Lethiel Ntsumi_Aya *z lod wyłania się wampir z woreczkiem krwii*a fee przeterminowana.....cze all.... 4laugh witaj *przytuuuulas* nie zjadac mi Sayo !! whee heh juz pare rybek zlowilam whee mam tez pare butoow i puszek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:17 am
Lethiel Ntsumi_Aya *z lod wyłania się wampir z woreczkiem krwii*a fee przeterminowana.....cze all.... 4laugh witaj *przytuuuulas* nie zjadac mi Sayo !! whee xd whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:18 am
Miss_Karina Lethiel Ntsumi_Aya *z lod wyłania się wampir z woreczkiem krwii*a fee przeterminowana.....cze all.... 4laugh witaj *przytuuuulas* nie zjadac mi Sayo !! whee heh juz pare rybek zlowilam whee mam tez pare butoow i puszek xd ja teraz czatuje na oponę rybki mi się znudziły blaugh chyba że to będzie ta anieska whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lethiel Ntsumi_Aya *z lod wyłania się wampir z woreczkiem krwii*a fee przeterminowana.....cze all.... 4laugh witaj *przytuuuulas* nie zjadac mi Sayo !! whee heh juz pare rybek zlowilam whee mam tez pare butoow i puszek xd brawo 4laugh .. ja mam 4 pooszeczki whee .. nio i rybki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Christoff_Gangrell *powoli zmieża w stronę wyjścia* *teleportuje się przed Chri...cośtam.....dotyka palcem jego rękę* no cy ty jesteś jakby....no zasuchy xd : cze jestem Aya....tutejszy wampir, wilk i nietylko*odsłania włosy ukazując wilcze oko* Uuuuuuuf *chowa Casula zpowrotem do kieszeni razem z odznką Helsinga*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:19 am
Sayokun Lethiel Ntsumi_Aya *z lod wyłania się wampir z woreczkiem krwii*a fee przeterminowana.....cze all.... 4laugh witaj *przytuuuulas* nie zjadac mi Sayo !! whee xd whee heart *przytuuuuula* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Ntsumi_Aya Sayokun Ntsumi_Aya *z lod wyłania się wampir z woreczkiem krwii*a fee przeterminowana.....cze all.... cze^^^ waa jest tu ktoś inny ...bbo głodna jestem a lethi by mnie chyba zabiła jak bym ciebie ukatrupiła.... podaje jej wiaderko z lodem i woreczkiem z napisem "medical blood" wypełnieonym czymś czerwonym... wah tu chyba moje*wylewa starą krew do kibelka xp * Lethiel witaj *przytuuuulas* nie zjadac mi Sayo !! no co ty ?? xd :pshytulas:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:21 am
Christoff_Gangrell Ntsumi_Aya Christoff_Gangrell *powoli zmieża w stronę wyjścia* *teleportuje się przed Chri...cośtam.....dotyka palcem jego rękę* no cy ty jesteś jakby....no zasuchy xd : cze jestem Aya....tutejszy wampir, wilk i nietylko*odsłania włosy ukazując wilcze oko* Uuuuuuuf *chowa Casula zpowrotem do kieszeni razem z odznką Helsinga* hcesz powalczyć?? prawda że tak ?? xd no powiedz że tak *wskakuje mu na głowę* no powiedz że tak... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:21 am
mrauuuuuu .. wreszcie .. mam buta !!! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:22 am
Lethiel mrauuuuuu .. wreszcie .. mam buta !!! 4laugh jej braawo heart ja chcę oponę gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:23 am
Ntsumi_Aya hcesz powalczyć?? prawda że tak ?? xd no powiedz że tak *wskakuje mu na głowę* no powiedz że tak... xd nie no jakoś mi sie nie pali do tego..... Podzielisz sie torebką??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|