|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 10:56 am
mam juz kilka rybek xd co mama z nimi zrobic? wink gdzie sprzedac? btw. Durem rzeczywiscie trudne jest xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 10:56 am
Omega Sun Lethiel yay !! zlowilam puszke !!!! whee whee whee .. wreszcie 4laugh hihi.. jak niektorym niewiele trzeba do szczescia wink lol.. chcialam zlowić cos innego nish rybki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 10:57 am
Baliaur hey dawno mnie tiu nie bylo teskinl ktos?? nie??!! sweatdrop JAJAJAJAJAJJAJAJAJAJA!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 10:58 am
juliangel redface ech... ta miłość... BUUUUUUUUUUUUUUZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:01 am
zlowilam tęczową rybke whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:05 am
Christoff_Gangrell juliangel redface ech... ta miłość... BUUUUUUUUUUUUUUZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIi ej nie przy ludziach xp bo robie się zazdrosny blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:05 am
Miss_Karina mam juz kilka rybek xd co mama z nimi zrobic? wink gdzie sprzedac? btw. Durem rzeczywiscie trudne jest xp sprzedac w sklepiku, albo poczekac, az bedzie dostepna wymiana rybek na przedmioty blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:07 am
znikam powtarzac material do jutrzejszego kolokwium sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:08 am
Omega Sun znikam powtarzac material do jutrzejszego kolokwium sweatdrop papatki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:09 am
Sayokun Christoff_Gangrell juliangel redface ech... ta miłość... BUUUUUUUUUUUUUUZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIi ej nie przy ludziach xp bo robie się zazdrosny blaugh blaugh blaugh hehe... sorki....... mam jeszce jedno pytanko czy pora dnai mam jakieś znaczenie w łowieniu tzn . moze są gatunki co nap tylkow nocy można dorwać...??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:09 am
Omega Sun znikam powtarzac material do jutrzejszego kolokwium sweatdrop papa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:10 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:11 am
Ntsumi_Aya *z lod wyłania się wampir z woreczkiem krwii*a fee przeterminowana.....cze all.... cze^^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:13 am
Sayokun Ntsumi_Aya *z lod wyłania się wampir z woreczkiem krwii*a fee przeterminowana.....cze all.... cze^^^ waa jest tu ktoś inny ...bbo głodna jestem a lethi by mnie chyba zabiła jak bym ciebie ukatrupiła....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 11:14 am
Ntsumi_Aya Sayokun Ntsumi_Aya *z lod wyłania się wampir z woreczkiem krwii*a fee przeterminowana.....cze all.... cze^^^ waa jest tu ktoś inny ...bbo głodna jestem a lethi by mnie chyba zabiła jak bym ciebie ukatrupiła.... *powoli zmieża w stronę wyjścia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|