|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 9:30 am
Co tam niemrawo dzisiaj??? stało się coś (nie było mnie od wtorku wiec mogłem przegapić...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 9:31 am
Christoff_Gangrell Co tam niemrawo dzisiaj??? stało się coś (nie było mnie od wtorku wiec mogłem przegapić...) można łowić ryby
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 9:34 am
Sayokun Christoff_Gangrell Co tam niemrawo dzisiaj??? stało się coś (nie było mnie od wtorku wiec mogłem przegapić...) można łowić ryby eek eek eek eek eek JAK CO GDZIE??????????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 9:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 9:41 am
Yeah dzięki ide pospróbować.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 9:47 am
Fajne... tylko zdziebko trudnawe josh mi 4 ryby zwiały..... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 9:49 am
Christoff_Gangrell Fajne... tylko zdziebko trudnawe josh mi 4 ryby zwiały..... sweatdrop a gdzie łowisz???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 9:57 am
Sayokun Christoff_Gangrell Fajne... tylko zdziebko trudnawe josh mi 4 ryby zwiały..... sweatdrop a gdzie łowisz??? w Bass'kem lake.... na podstawoe wendkę i przynętę.... może to dlatego a moze to kwestia wyrobienia się....???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 9:59 am
Christoff_Gangrell Sayokun Christoff_Gangrell Fajne... tylko zdziebko trudnawe josh mi 4 ryby zwiały..... sweatdrop a gdzie łowisz??? w Bass'kem lake.... na podstawoe wendkę i przynętę.... może to dlatego a moze to kwestia wyrobienia się....??? kwestia wyrobienia... 3nodding po chwili robi się proste 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 10:04 am
Sayokun Christoff_Gangrell Sayokun Christoff_Gangrell Fajne... tylko zdziebko trudnawe josh mi 4 ryby zwiały..... sweatdrop a gdzie łowisz??? w Bass'kem lake.... na podstawoe wendkę i przynętę.... może to dlatego a moze to kwestia wyrobienia się....??? kwestia wyrobienia... 3nodding po chwili robi się proste 3nodding bede musiał poćwiczyć.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 10:15 am
Ech... niewiem czy cos wykombinuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 10:17 am
juliangel Ech... niewiem czy cos wykombinuje... eek ??? cze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 10:19 am
... ...brr...zima... ...ohayo... ...ubrałem co tam miałem... ...brr... ...ale nie mam żadnej kurtki na tej Gai...dobrze, że smoki/drowy nie marzną tak szybko jak zwykli śmiertelnicy... ... ...a propos tego łowienia - ja też mam najtańszą wędke i przynęte i też łowię na bass'ken laku...tam już ryby nie staonwią dla mnie problemu, ale żal mi jest wydawać kasę na lepszy sprzęt i iść, np. no reclamation facility... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 10:19 am
juliangel Ech... niewiem czy cos wykombinuje... *TULI TULI TULI TULI* *buzi buzi buziX999999999999999999999*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 10:21 am
Ja- Yosei ... ...brr...zima... ...ohayo... ...ubrałem co tam miałem... ...brr... ...ale nie mam żadnej kurtki na tej Gai...dobrze, że smoki/drowy nie marzną tak szybko jak zwykli śmiertelnicy... ... ...a propos tego łowienia - ja też mam najtańszą wędke i przynęte i też łowię na bass'ken laku...tam już ryby nie staonwią dla mnie problemu, ale żal mi jest wydawać kasę na lepszy sprzęt i iść, np. no reclamation facility... ...ja łowię w gambino podstawową przynętą ale już mi się nudzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|