|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 30, 2014 1:49 pm
Malreni Yuki Naoto Malreni Mahou Shoujo event cickánykáim! Tudjátok ez mit jelent? MULTYEVENT! van valami értelme a maho shoujo eventnek? én még nem jöttem rá mi lenne confused Állj valamelyik oldalra és kapsz ajándékot, ha vége. cat_3nodding És hol lehet valamelyik oldalra állni? :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 30, 2014 2:16 pm
napsugar Malreni Yuki Naoto Malreni Mahou Shoujo event cickánykáim! Tudjátok ez mit jelent? MULTYEVENT! van valami értelme a maho shoujo eventnek? én még nem jöttem rá mi lenne confused Állj valamelyik oldalra és kapsz ajándékot, ha vége. cat_3nodding És hol lehet valamelyik oldalra állni? :/ Quote-oltatnod kell magad azzal az oldallal, akikkel lenni akarsz. cat_3nodding (Érdemes egy mule-lal a másik oldalra állni, hogy mindkét tárgy meglegyen. Én legalábbis ezt tettem... sokszor... cat_sweatdrop ) Mielőtt még bárki megkérdezné: a tárgyat nem kapod meg, csak ha vége a mini-eventnek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 30, 2014 2:24 pm
Malreni Quote-oltatnod kell magad azzal az oldallal, akikkel lenni akarsz. cat_3nodding (Érdemes egy mule-lal a másik oldalra állni, hogy mindkét tárgy meglegyen. Én legalábbis ezt tettem... sokszor... cat_sweatdrop ) Mielőtt még bárki megkérdezné: a tárgyat nem kapod meg, csak ha vége a mini-eventnek. Okkés :3 köszi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 31, 2014 12:25 pm
Malreni napsugar Malreni Yuki Naoto Malreni Mahou Shoujo event cickánykáim! Tudjátok ez mit jelent? MULTYEVENT! van valami értelme a maho shoujo eventnek? én még nem jöttem rá mi lenne confused Állj valamelyik oldalra és kapsz ajándékot, ha vége. cat_3nodding És hol lehet valamelyik oldalra állni? :/ Quote-oltatnod kell magad azzal az oldallal, akikkel lenni akarsz. cat_3nodding (Érdemes egy mule-lal a másik oldalra állni, hogy mindkét tárgy meglegyen. Én legalábbis ezt tettem... sokszor... cat_sweatdrop ) Mielőtt még bárki megkérdezné: a tárgyat nem kapod meg, csak ha vége a mini-eventnek. És mi ez az átváltoztatásos doldog?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 31, 2014 9:29 pm
Sztyanime Malreni napsugar Malreni Yuki Naoto Malreni Mahou Shoujo event cickánykáim! Tudjátok ez mit jelent? MULTYEVENT! van valami értelme a maho shoujo eventnek? én még nem jöttem rá mi lenne confused Állj valamelyik oldalra és kapsz ajándékot, ha vége. cat_3nodding És hol lehet valamelyik oldalra állni? :/ Quote-oltatnod kell magad azzal az oldallal, akikkel lenni akarsz. cat_3nodding (Érdemes egy mule-lal a másik oldalra állni, hogy mindkét tárgy meglegyen. Én legalábbis ezt tettem... sokszor... cat_sweatdrop ) Mielőtt még bárki megkérdezné: a tárgyat nem kapod meg, csak ha vége a mini-eventnek. És mi ez az átváltoztatásos doldog?Csinálok majd egy gyors leírást, ha hazaértem. Most barátoknál vagyok. Azért nem csináltam leírást eddig, mert nem volt miről. Ha esetleg nem az utolsó pillanatban nyögték volna ki, hogy vannak achievementek, akkor már péntek éjjel kész lett volna a topic... Egy achievement 25 ember átfordításáért jár. Annak kezdjetek neki mihamarabb, ha akarjátok, mert hosszadalmas folyamat...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 31, 2014 10:08 pm
Gyors segédlet a koránkelőknek:
Csapatot kell választanod, úgy, hogy beírod a csapat nevét egy posztba, vagy pedig quote-oltatod magad. Attól függően kapsz majd nyereményt, hogy melyik csapatban voltál az event lezárásakor. Ennyi az egész.
Lehet szerezni három achievement-et!
-Jelenleg van egy glitch-es achievement! FONTOS! Jelenleg csak úgy megszerezhető, hogy NEM vagy benne egyik csapatban SEM és posztolod azt a kulcsszót, hogy Sentai Hero! Ez 100%-os módszer jelenleg. Elvileg ez már ki lett javítva, de itt verem a nyálam reggel hat óta, de még semmi... Ha csúnyán berúgok, akkor másnap mindig korán felébredek. Gabiék még alszanak, én meg éhes vagyok... Egy jár azért, hogy a Sentai Hero csapatban vagy.
-Egy jár azért, hogy a Mahou Shoujo csapatban vagy.
-Egy jár azért, hogy 25 embert átfordítasz a mindenkori csapatod színeibe! Ezt úgy tudod megtenni, hogy quote-olod az illetőt. Ez visszafelé is működik! Nem kell egy csapaton belül maradnod quote-olgatás közben, az nem számít. Az átfordítások száma a lényeg, amit látsz az avatárod alatt.
Ha hazaértem csinálok rendes leírást. Szarok rá. Másnapos vagyok, nyűgös vagyok és itt leírtam mindent. Ha valamit valaki nem ért, akkor lehet kérdezni. Pont. Siessetek, mint mondtam! Az event ma éjfélkor véget ér! (Magyar idő szerint hétfő reggel kilenc!) Sokáig tart 25 embert átfordítani, nem is hinnétek mennyire...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2014 2:01 am
gyerekek halál glitch-es az egész. én csak a Sentai Hero-t írtam be, meg beléptem egy Mahou Shoujo-s threadbe, de nem postoltam meg semmi, erre hirtelen megkaptam mind3 achit. a convert 25-t is. pedig senkit sem converteltem. xd rofl
ps.: ha valakit érdekel, kihasználva az eventet csinálom a Popular Thread achit. Sentai Hero Rehab thread.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2014 6:08 am
őrület ez az event biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 01, 2014 12:32 pm
Sztyanime őrület ez az event biggrin Az... cat_neutral Eleve úgy kezdődött, hogy csak csapatot kell választani, még csak verseny sincs. Aztán egy nappal később, hogy van achievement a teljesítményért. Egész pénteken ráértem volna megcsinálni... Szombaton benyomom a gépet, hogy felvegyen az utolsó Spring Fing tárgyat, erre látom Dev Note-ban, hogy van HÁROM achievement! Egy MINI-event-hez baszki! Mikor PÁRHUZAMOSAN fut egy NAGY event, amihez NINICS egy achievement se! Ráadásul, akkor még az egyik achievement-et csak úgy lehetett megszerezni, ha NEM voltál még egy csapatban SEM! Mivel EGY NAP már ELTELT, majdnem MINDENKI valamilyen csapatban volt! Ez az egész egy vicc volt. Szombaton volt EGY ÓRÁM megcsinálni az achievement-eket, aztán rohantam partizni... Fél üveg vodka után alig tudtam belépni, de néztem folyamatosan, hogy mi a helyzet... amíg bírtam... Végül, reggel hét körül megkaptam a hiányzó harmadik achievement-et. Ezzel mindent elmondtam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2014 2:38 am
Én valahogy lemaradtam róla, már késő. Na de nem akkora baj, ez van.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2014 12:16 pm
Malreni Sztyanime őrület ez az event biggrin Az... cat_neutral Eleve úgy kezdődött, hogy csak csapatot kell választani, még csak verseny sincs. Aztán egy nappal később, hogy van achievement a teljesítményért. Egész pénteken ráértem volna megcsinálni... Szombaton benyomom a gépet, hogy felvegyen az utolsó Spring Fing tárgyat, erre látom Dev Note-ban, hogy van HÁROM achievement! Egy MINI-event-hez baszki! Mikor PÁRHUZAMOSAN fut egy NAGY event, amihez NINICS egy achievement se! Ráadásul, akkor még az egyik achievement-et csak úgy lehetett megszerezni, ha NEM voltál még egy csapatban SEM! Mivel EGY NAP már ELTELT, majdnem MINDENKI valamilyen csapatban volt! Ez az egész egy vicc volt. Szombaton volt EGY ÓRÁM megcsinálni az achievement-eket, aztán rohantam partizni... Fél üveg vodka után alig tudtam belépni, de néztem folyamatosan, hogy mi a helyzet... amíg bírtam... Végül, reggel hét körül megkaptam a hiányzó harmadik achievement-et. Ezzel mindent elmondtam. Egy hős vagy eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2014 1:58 pm
Sztyanime Malreni Sztyanime őrület ez az event biggrin Az... cat_neutral Eleve úgy kezdődött, hogy csak csapatot kell választani, még csak verseny sincs. Aztán egy nappal később, hogy van achievement a teljesítményért. Egész pénteken ráértem volna megcsinálni... Szombaton benyomom a gépet, hogy felvegyen az utolsó Spring Fing tárgyat, erre látom Dev Note-ban, hogy van HÁROM achievement! Egy MINI-event-hez baszki! Mikor PÁRHUZAMOSAN fut egy NAGY event, amihez NINICS egy achievement se! Ráadásul, akkor még az egyik achievement-et csak úgy lehetett megszerezni, ha NEM voltál még egy csapatban SEM! Mivel EGY NAP már ELTELT, majdnem MINDENKI valamilyen csapatban volt! Ez az egész egy vicc volt. Szombaton volt EGY ÓRÁM megcsinálni az achievement-eket, aztán rohantam partizni... Fél üveg vodka után alig tudtam belépni, de néztem folyamatosan, hogy mi a helyzet... amíg bírtam... Végül, reggel hét körül megkaptam a hiányzó harmadik achievement-et. Ezzel mindent elmondtam. Egy hős vagy eek Amm... Köszönöm? cat_sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2014 6:42 am
Vihihí! Főztem paprikás krumplit, de nem akármilyet! 30 forint volt a különbség a kilós kiflikrumpli és a rendes krumpli között, úgyhogy naná, hogy kiflikrumplit vettem! Olyan finom... cat_crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 04, 2014 1:17 pm
Hogy a fenébe lehet, hogy megkaptam a 90 napos achit, de a Loyal's bazarba még mindig kell 16 nap???!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 04, 2014 2:29 pm
napsugar Hogy a fenébe lehet, hogy megkaptam a 90 napos achit, de a Loyal's bazarba még mindig kell 16 nap???!!! nekem egy hónapig 7 napot írt, most három napja egy nap biggrin valami nagyon nem okés vele
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|