|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:53 am
czesc blaugh co porabiacie? czyzbym czula cos dobrego do jedzenia...? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:55 am
kingus czesc blaugh co porabiacie? czyzbym czula cos dobrego do jedzenia...? 3nodding Robimy obiadek z rybek. Poda mi ktoś może odrobinę mąki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:58 am
*rzuca czarnemu worek z maka* nie roztroje sie przeciez. Kingus popilnuj ziemniaków
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:58 am
Czarny kingus czesc blaugh co porabiacie? czyzbym czula cos dobrego do jedzenia...? 3nodding Robimy obiadek z rybek. Poda mi ktoś może odrobinę mąki? to ja sobie popatrze, jakbym zaczela pomagac to wszystko bym popsula sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 7:00 am
cirilla-chan *rzuca czarnemu worek z maka* nie roztroje sie przeciez. Kingus popilnuj ziemniaków postaram sie eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 7:01 am
kingus cirilla-chan *rzuca czarnemu worek z maka* nie roztroje sie przeciez. Kingus popilnuj ziemniaków postaram sie eek jak woda zacznie bulgotac to mi powiedz sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 7:03 am
cirilla-chan kingus cirilla-chan *rzuca czarnemu worek z maka* nie roztroje sie przeciez. Kingus popilnuj ziemniaków postaram sie eek jak woda zacznie bulgotac to mi powiedz sweatdrop dobrze *staje przy kuchence i wpartuje sie w garnek* ej, te ziemniaki na mnie patrza xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 7:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 7:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 7:04 am
Czarny cirilla-chan *rzuca czarnemu worek z maka* nie roztroje sie przeciez. Kingus popilnuj ziemniaków *pre się wygramolić spod dwudziestopięciokilogramowego wora mąki, przy okazji rozdziera go i cały pokrywa się białym pyłem* *potyka się o wrozsypując mąkę po całej kuchni i pokrywając niawszystkich w gildii, po czym bierze jej jedną łyżeczkę i dosypuje do miski z sosem* Do zagęszczenia biggrin haha, snieg pada! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 7:10 am
Cirilla! szybko! zaczelo bulgotac!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 7:13 am
*miesza sos* *przelewa do sosjerki* Dobra, sosik gotowy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 7:16 am
Czarny *miesza sos* *przelewa do sosjerki* Dobra, sosik gotowy! aaa! nie wiesz gdzie jest Cirilla? te ziemniaki zaraz wyskocza z garnka! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 7:17 am
kingus Czarny *miesza sos* *przelewa do sosjerki* Dobra, sosik gotowy! aaa! nie wiesz gdzie jest Cirilla? te ziemniaki zaraz wyskocza z garnka! gonk niedostępna na gg od jakiś 10 min sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|