|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:38 am
Sei chan *Smaży rybę*Sayo może bys nakrył stół albo sałatke jakąś zrobił xd mówiłem już??? nie lubie ryb... ani sałatek... stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra, widze, ze dzisiaj mnie wszyscy olewaja. Ide, czesc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:39 am
cirilla-chan Sei chan *Smaży rybę*Sayo może bys nakrył stół albo sałatke jakąś zrobił xd moze to lepiej zostawic kobietom *zaklada fartuszek i wyciaga warzywka z lod* Chyba tak*Odwraca fileciki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:39 am
[Shinn] Dobra, widze, ze dzisiaj mnie wszyscy olewaja. Ide, czesc. nikt cie nie olewa tylko ty sie nie odzywasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:40 am
Sei chan cirilla-chan Sei chan *Smaży rybę*Sayo może bys nakrył stół albo sałatke jakąś zrobił xd moze to lepiej zostawic kobietom *zaklada fartuszek i wyciaga warzywka z lod* Chyba tak*Odwraca fileciki* *kroi pomidorki na kawaki a potem bierze sie za cebulke* crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:41 am
cirilla-chan [Shinn] Dobra, widze, ze dzisiaj mnie wszyscy olewaja. Ide, czesc. nikt cie nie olewa tylko ty sie nie odzywasz... No własnie 3nodding Ciri robić sos do rybki??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:42 am
Musze mykac, papatki!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:45 am
proooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooosze bo już zupełnie sobie nie radze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:46 am
Nerai Skąd moge sciągnąć te cholerne sterowniki do gg? może mi ktoś pom? nie wiem sweatdrop ja w ogóle urzywam gg5.0 bo nie mogę wgrać sp1 sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:47 am
Ja zrobię sosik! Chcę się w końcu na coś przydać mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:47 am
Sayokun Nerai Skąd moge sciągnąć te cholerne sterowniki do gg? może mi ktoś pom? nie wiem sweatdrop ja w ogóle urzywam gg5.0 bo nie mogę wgrać sp1 sweatdrop ech... nio trudno sie mówi.. dziękuje w każdym razie
i tak już musze mykać ...
ppapapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:48 am
Czarny Ja zrobię sosik! Chcę się w końcu na coś przydać mrgreen dobrze bierz sie za sos, a ty Sayo dokoncz robienie sałatki *podrzuca fileciki do góry*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|