|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:21 am
Lethiel lol.. jush podawalam na gildi xd masz .. 5193987 sweatdrop czemu wszyscy chcą mooj biedny noomer....dziekujem whee nie wiem jakim cudem mialem Twoj numer na gg taki: 5193687
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel cirilla-chan Lethiel lol.. jush podawalam na gildi xd masz .. 5193987 sweatdrop czemu wszyscy chcą mooj biedny noomer....bo jestes popularna wink gonk i co sie lamiesz? jestes gwiazda gildi >.< witaj nerai *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel cirilla-chan Lethiel lol.. jush podawalam na gildi xd masz .. 5193987 sweatdrop czemu wszyscy chcą mooj biedny noomer....bo jestes popularna wink gonk wszyscy cię straaasznie lubią heart co eek nie pozwolę scream xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:22 am
[Shinn] Lethiel lol.. jush podawalam na gildi xd masz .. 5193987 sweatdrop czemu wszyscy chcą mooj biedny noomer....dziekujem whee nie wiem jakim cudem mialem Twoj numer na gg taki: 5193687 błagam nie wspominajcie mi o gg gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:23 am
Sayokun wszyscy cię straaasznie lubią heart co eek nie pozwolę scream xd A może zamiast wojowac rybce dałbyś w łeb i by można obiadek wreszcie zrobić*Wskazuje na sporą rybe pływającą w wannie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[Shinn] Lethiel lol.. jush podawalam na gildi xd masz .. 5193987 sweatdrop czemu wszyscy chcą mooj biedny noomer....dziekujem whee nie wiem jakim cudem mialem Twoj numer na gg taki: 5193687 ... hm....... chwileczke... kto ci podawal mooj noomer ?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai [Shinn] Lethiel lol.. jush podawalam na gildi xd masz .. 5193987 sweatdrop czemu wszyscy chcą mooj biedny noomer....dziekujem whee nie wiem jakim cudem mialem Twoj numer na gg taki: 5193687 błagam nie wspominajcie mi o gg gonk gonk gonk może spróbuj wgrać gg 5.0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:24 am
cirilla-chan Lethiel cirilla-chan Lethiel lol.. jush podawalam na gildi xd masz .. 5193987 sweatdrop czemu wszyscy chcą mooj biedny noomer....bo jestes popularna wink gonk i co sie lamiesz? jestes gwiazda gildi >.< witaj nerai *przytul* O.o .. ze sloocham ??!! .. ale ja nie chce crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wlasnie, lowienie. Nie oplaca sie lowic skoro ryby sie sprzedaje 7g/szt. za trudne to jest jak na 7g, mimo, ze to nie jest takie trudne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel cirilla-chan Lethiel lol.. jush podawalam na gildi xd masz .. 5193987 sweatdrop czemu wszyscy chcą mooj biedny noomer....bo jestes popularna wink gonk wszyscy cię straaasznie lubią heart co eek nie pozwolę scream xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:25 am
witaj Ciri 4laugh o meeen musze sie cieszyś każdą chwilą bez zawieszeń sweatdrop stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:26 am
Nerai witaj Ciri 4laugh o meeen musze sie cieszyś każdą chwilą bez zawieszeń sweatdrop stressed yay xd .. cieszmy sie !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun wszyscy cię straaasznie lubią heart co eek nie pozwolę scream xd A może zamiast wojowac rybce dałbyś w łeb i by można obiadek wreszcie zrobić*Wskazuje na sporą rybe pływającą w wannie* Mraaa niech ktoś rybe zabije bo obiadku nie da sie zrobic jak ona w wannie nadal pływa gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun wszyscy cię straaasznie lubią heart co eek nie pozwolę scream xd A może zamiast wojowac rybce dałbyś w łeb i by można obiadek wreszcie zrobić*Wskazuje na sporą rybe pływającą w wannie* ... podchodzi do wanny coś robi i wyciąga nieruszającą się rybkę kładzie na patelni 'lethiel rzuć fireballkiem'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:27 am
Sei chan Sei chan Sayokun wszyscy cię straaasznie lubią heart co eek nie pozwolę scream xd A może zamiast wojowac rybce dałbyś w łeb i by można obiadek wreszcie zrobić*Wskazuje na sporą rybe pływającą w wannie* Mraaa niech ktoś rybe zabije bo obiadku nie da sie zrobic jak ona w wannie nadal pływa gonk eek ....... nie zabijac rybci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|