|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:10 am
witaj whee 'przytuula' gdzie cię wyniosło wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:11 am
[Shinn] Heyka Lethi mam do Ciebie prosbe 4laugh *przytuuuuuuuuulas* jaka prosbe ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:12 am
Sayokun witaj whee 'przytuula' gdzie cię wyniosło wink zajeli mi perfidnie kompooterek... a potem obiadek moosialam zjesc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:13 am
Lethiel [Shinn] Heyka Lethi mam do Ciebie prosbe 4laugh *przytuuuuuuuuulas* jaka prosbe ?? Podasz mi swoj nr. GG ? prooshu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:13 am
Lethiel Sayokun witaj whee 'przytuula' gdzie cię wyniosło wink zajeli mi perfidnie kompooterek... a potem obiadek moosialam zjesc xd były tu już podejrzenia że przez śnieg was odcieło najpierw nerai potem ty... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:15 am
[Shinn] Lethiel [Shinn] Heyka Lethi mam do Ciebie prosbe 4laugh *przytuuuuuuuuulas* jaka prosbe ?? Podasz mi swoj nr. GG ? prooshu lol.. jush podawalam na gildi xd masz .. 5193987 sweatdrop czemu wszyscy chcą mooj biedny noomer....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:16 am
Sayokun Lethiel Sayokun witaj whee 'przytuula' gdzie cię wyniosło wink zajeli mi perfidnie kompooterek... a potem obiadek moosialam zjesc xd były tu już podejrzenia że przez śnieg was odcieło najpierw nerai potem ty... xd hieh... xd .. ciekawe cio sie z Kaś stalo O.o ... chyba jej sie doszczetnie kompooterek popsool sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:17 am
wrzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas o co chodzi z tym gg crying crying crying
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... jeszcze mi sie w dodatku komp wiesza 500 razy na minute stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai wrzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas o co chodzi z tym gg crying crying crying buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... jeszcze mi sie w dodatku komp wiesza 500 razy na minute stare Kaaaś !!!! *wrzask krzyk* nio wreszcie jestes xd *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel lol.. jush podawalam na gildi xd masz .. 5193987 sweatdrop czemu wszyscy chcą mooj biedny noomer....bo jestes popularna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:18 am
Lethiel hieh... xd .. ciekawe cio sie z Kaś stalo O.o ... chyba jej sie doszczetnie kompooterek popsool sad chlipuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:18 am
cirilla-chan Lethiel lol.. jush podawalam na gildi xd masz .. 5193987 sweatdrop czemu wszyscy chcą mooj biedny noomer....bo jestes popularna wink gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:19 am
Nerai Lethiel hieh... xd .. ciekawe cio sie z Kaś stalo O.o ... chyba jej sie doszczetnie kompooterek popsool sad chlipuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... crying sad .. bedzie dobrze *glasq glasq*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|