|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:54 am
Sei chan A dodałam nowego zwierzaczka do sklepiku whee eee w itemach masz big ear rongs zamiast rings
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:55 am
Sei chan Czarny Sei chan Mraa prubuje coś w zbiorniku durem złapac ale tam są trudne rybki xp eek Czy coś mnie ominęło? Eee mozna rybki łowić xd scream To ja się dopiero dowiaduję??? W Bass'ken tak? No to poczekajcie tylko, poczekajcie!!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:55 am
Sayokun Sei chan A dodałam nowego zwierzaczka do sklepiku whee eee w itemach masz big ear rongs zamiast rings ech kurcze nie chce mi się teraz poprawiac bo to musze robić w paincie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:57 am
Sei chan Sayokun Sei chan A dodałam nowego zwierzaczka do sklepiku whee eee w itemach masz big ear rongs zamiast rings ech kurcze nie chce mi się teraz poprawiac bo to musze robić w paincie xp blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:01 am
kurcze pod sam konieć mi zwiewają scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:01 am
Sei chan kurcze pod sam konieć mi zwiewają scream wiem takie głupie @#$@%#
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:02 am
Sayokun Sei chan kurcze pod sam konieć mi zwiewają scream wiem takie głupie @#$@%# 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:03 am
Sayo ile by kosztowało zorbienie takiej syganurki jaka masz? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan Sayo ile by kosztowało zorbienie takiej syganurki jaka masz? xd gify robię za darmo^^ chyba że chcesz żebym cały obrazek zrobił sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:09 am
Sayokun cirilla-chan Sayo ile by kosztowało zorbienie takiej syganurki jaka masz? xd gify robię za darmo^^ chyba że chcesz żebym cały obrazek zrobił sweatdrop hmmm... wasnie w tym sek... to ile? xd sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:10 am