|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:37 am
*wygląda zza framugi* Cześć wszystkim!
Już po olimpiadzie, więc wracam do normalności blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:41 am
Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! Już po olimpiadzie, więc wracam do normalności blaugh witaj *przytulas* now eisz Sayo mzoe i tak... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:42 am
cirilla-chan Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! Już po olimpiadzie, więc wracam do normalności blaugh witaj *przytulas* now eisz Sayo mzoe i tak... sweatdrop eek Ciri, wylądasz... Zniewalająco! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:44 am
cirilla-chan Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! Już po olimpiadzie, więc wracam do normalności blaugh witaj *przytulas* now eisz Sayo mzoe i tak... sweatdrop sweatdrop pożyjemy zobaczymy cze czarny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:44 am
Czarny cirilla-chan Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! Już po olimpiadzie, więc wracam do normalności blaugh witaj *przytulas* now eisz Sayo mzoe i tak... sweatdrop eek Ciri, wylądasz... Zniewalająco! smile eek eek ze co? eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:46 am
cirilla-chan Czarny cirilla-chan Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! Już po olimpiadzie, więc wracam do normalności blaugh witaj *przytulas* now eisz Sayo mzoe i tak... sweatdrop eek Ciri, wylądasz... Zniewalająco! smile eek eek ze co? eek eek Po prostu nie poznałemcię w pierwszej chwili w tym stroju... Do twarzy ci biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:47 am
Czarny Po prostu nie poznałemcię w pierwszej chwili w tym stroju... Do twarzy ci biggrin ah... dziekuje redface 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:47 am
Mraa prubuje coś w zbiorniku durem złapac ale tam są trudne rybki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:49 am
Sei chan Mraa prubuje coś w zbiorniku durem złapac ale tam są trudne rybki xp eek Czy coś mnie ominęło?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:49 am
Czarny Sei chan Mraa prubuje coś w zbiorniku durem złapac ale tam są trudne rybki xp eek Czy coś mnie ominęło? Eee mozna rybki łowić xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:51 am
A dodałam nowego zwierzaczka do sklepiku whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:52 am
Sei chan Mraa prubuje coś w zbiorniku durem złapac ale tam są trudne rybki xp ja też sweatdrop cieżko xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|