|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:04 am
...łuuu .. ninja ...milczenie owiec... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:07 am
Ja- Yosei ...łuuu .. ninja ...milczenie owiec... ... tak tak jasne... *z trudem wstaje z kanapy* ufff. troche mi przeszlo... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:08 am
cirilla-chan Ja- Yosei ...łuuu .. ninja ...milczenie owiec... ... tak tak jasne... *z trudem wstaje z kanapy* ufff. troche mi przeszlo... 3nodding yay !! 4laugh *przytulas* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:09 am
...dobra ...ja spadam ...Lethi - jeszcze raz dzięki ta tego dynioka z koszulką xp xd ...trzymajcie się ...Sayonara ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:10 am
Ja- Yosei ...dobra ...ja spadam ...Lethi - jeszcze raz dzięki ta tego dynioka z koszulką xp xd ...trzymajcie się ...Sayonara ... ...hieh.. nie ma za cio blaugh papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:11 am
Buuuuuuuuuuuuuuuuuu...uhu huuuuuuuuuuuuuu... ja chce z powrotem moje gg... i dobrze działający komputer przy okazji stare ...
... witam wszystkich...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:12 am
Nerai Buuuuuuuuuuuuuuuuuu...uhu huuuuuuuuuuuuuu... ja chce z powrotem moje gg... i dobrze działający komputer przy okazji stare ... ... witam wszystkich... *przytulas* bedzie dzialac !! 3nodding 3nodding 3nodding witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:15 am
Nerai Buuuuuuuuuuuuuuuuuu...uhu huuuuuuuuuuuuuu... ja chce z powrotem moje gg... i dobrze działający komputer przy okazji stare ... ... witam wszystkich... cze turlaczu razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:17 am
Sayokun Nerai Buuuuuuuuuuuuuuuuuu...uhu huuuuuuuuuuuuuu... ja chce z powrotem moje gg... i dobrze działający komputer przy okazji stare ... ... witam wszystkich... cze turlaczu razz komputer przy okazji razz a co ci w gg nie działa ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:30 am
teraz lethiel niedostępna ... co się dzieje gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:35 am
nie wiem moze przez snieg im wywalilo... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 21, 2004 5:35 am
cirilla-chan nie wiem moze przez snieg im wywalilo... sweatdrop obojgu???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|